Heart Chat Bubble

Älskade mamma <3

Eftersom mitt bloggande är näst intill
obefintligt kan ni gå in på denna bloggen: inteigenomminsjukdom.blogg.se

Det är min älskade mamma som börjat blogga. Hon har varit med om endel trauman under sina snart 50 år. Inte så roliga trauman. Men stark som är har hon tagit sig igenom dem och står nu på två stadiga ben.

Världens bästa mamma <3


...

Vet inte om det var någon bra idé att skriva inlägget nedan. Men befriande och skönt att få det ur sig. Även om det inte var den bästa vägen.

--

Jag känner mig så ensam nu för tiden. Även fast jag såklart inte är det. Har haft en down period nu. Hatar det. Vet inte varför. Tror inte det har med vintern att göra. Gillar vintern och trivs med snö och mörker (=ljus).

Saknar mina vänner i Skövde så mycket. Vill bara kunna promenera över till dem med barnvagnen för en kopp kaffe och lite sällskap. Men men.

Ska försöka sova nu med alla tankar i huvudet.


Jag älskar dig <3

Eftersom min uppdatering suger just ny så tycker jag verkligen ni skall klicka er in här: http://inteigenomminsjukdom.blogg.se

Det är min älskade mamma som börjat blogga. Hon har varit med om en hel del (hemska saker) under sitt liv och delar med sig av det i bloggen. Jag visste om vad hon varit med om men inte så detaljerat.
Min mamma är den starkaste människan jag vet och jag älskar henne otroligt högt.

<3<3<3<3<3