Heart Chat Bubble

Suck.

Förstår inte hur man kan ha så dålig självdiciplin som jag?
Var iväg och tränade i förmiddags, körde ben. Börjar känna mig bekväm i gymmet, kändes jätte bra. Köpte fika påväg hemför vi skulle ha fikabesök, som din blev istället pga sjukdom (inte hos oss). Vi har då fikabröd över i form av kanelgifflar och ballerina, som jag GIVETVIS ätit idag. Jaja. Inget attgöra åt. Bara att undvika att ha sånt hemma.
Till helgen r vi borta så ska komma iväg till gymmet 2-3 ggr innan fredag.
Måste få rutin på't!
Blir nog kondition imorgon, Pjuh. Blir trött av tanken haha.

Återkommer med en bättre uppdatering senare eller imorgon.

Puss!


Hello sunday.

Jag sitter i detta nu och laddar upp med en ordentlig frukost med kolisar. Ska nämligen infinna mig på gymmet idag klockan 12 för att träffarna gyminstruktör. Sen är tanken att ja ska träna efter :).

Igår så var jag hemma hos Monika och Elvira några timmar helt själv. Det var skönt och mysigt :)
Sen, vet ni vad som mer hände? JAG KOM I MINA BYXOR FRÅN INNAN GRAVIDITETEN! DET är stort!! Vägde mig hemma hos Monika med, har 3kg kvar till målvikt. Yeah!!! Detta kommer gå så bra. Med träning på det så kommer jag få fina muskler och bli mer fit. Bort med allt gäddhäng! Haha. Heja mig! Så pepp!!!

Senare idag ska vi till babyproffsen och prova ut bilstol till Julia :)

Nä, nu blir det kaffe.
PUSS


På banan igen...

Hej på er!
Ni är vi friska, eller i alla fall jag och sambon, om man bortser från lite hosta. Men det räknas inte ;) 
I lördags fick vi en tid till jourcentralen då Julia hade fått tillbaka sin feber med en ags uppehåll. Det visade sig att hon hade streptokocker i halsen så vi fick pencillin utskrivet samt hostmedecin för hennes hemska hosta. Hon hade en del slem i luftvägarna kunde doktorn konstatera. Så nu jobbar vi på att få i henne hostmedecin och pencillin tre gånger om dagen. Det går sådär. Haha! Hon HATAR det. Igår spydde hon pga den hemska smaken :( Men vi kämpar på...
 
Veckan som varit har varit HEMSK! Dålig sömn, alla sjuka, ledsen bebis som har ont med hög feber osv osv. Det var längesedan jag var så sjuk med feber :/.
 
I övrigt så är jag lite bitter över att inte ha en bra fungerande dator (!). Måste skriva personligt brev osv men kan inte ladda ner något bra program att skriva det i. Vi har nämligen inget word :( 
En ny dator vore på sin plats, MED WORD! 
Men dem pengarna finns tyvärr inte på kontot nu så får väl försöka lösa det på annat vis...
 
I veckan har vi inget planrat, missar ju babysimmet imorgon, IGEN! Men så är det. Ska mest bara ta det lugnt och se till så Julia blir frisk. 
I helgen kommer Linda, Emelie och Agnes också <3. Det ska bli så mysigt!
Och på söndag har jag genomgång i gymmet, så ska bli skönt att äntligen komma igång, mammas fest är ju snart och då vill jag känna mig snyggare än snyggast. 
Ska bli skönt att träffa folk igen, klättrar på väggarna här hemma snart efter att ha varit instängd i en vecka...
 
 
 

Lägesrapport.

Här hemma är det fortfarande sjukstuga. Jag är på bättringsvägen och har "bara" en envis förkylning med rinnande ögon och näsa samt en jobbig hosta. Men jag klarar mig.
Julia däremot har varit riktigt dålig idag, jätte hög feber och sovit hela dagen. Har pratat med 1177 flera gånger och nu ikväll fick jag även prata med en barnsjuksköterska. Hon hade 40,2graders feber förut men efter två suppar så mådde hon bättre och satt och lekte lite, till och med skrattade. Tobias mår inte alls bra han heller. Han kom hem vid lunch igår för att han inte mådde bra.
Det har varit ett rent helvete rent ut sagt. Båda är sjuka när man har en dotter att ta hand om som också är sjuk. Fy säger jag!
Men idag kom Farmor Ewa och hjälpte oss så vi fick sova ostört i några timmar. Det gjorde susen för mig. Sen har jag fått i mig mat i form av pizza och endel vatten. Annars har jag bara ätit apelsin sen i måndags...

Hoppas det fortsätter gå åt rätt håll nu. Inte kul detta.
Imorgon ska jag boka tid i tvättstugan. Vi kommer ha MASSOR att tvätta sen när vi är friska. Täcken, kuddar, kläder, you Name it! Haha.

Jag vaknade inatt av att det RANN svett från min mage, reste mig upp i panik i sängen och kände att jag var helt BLÖT på kroppen av svett. Täcket med, och lakanet. Helt sjukt! Måste haft hög feber eller något.

Ville bara ge er en lägesrapportering i alla fall. Skall sova nu. Jag som har natten med Julia.
Puss


Sjuk.

Jaha, är det inte alltid så att man blir sjuk innan eller efter man börjat träna?
Började känna mig dålig redan igår och mådde lika dåligt när jag vaknade.
Julia har varit jätte snorig i en vecka nu och hostar. Kanske hon som smittat mig? Jag vet inte. Blir inte många knop idag i alla fall. Tänkte gå promenad med en kompis och hennes dotter och i eftermiddag skulle vi gått till öppna förskolan :(

Kommer med allra största säkerhet missa babysimmet imorgon med. Vi hoppade över det förra tisdagen för att Julia inte var helt 100 då.

Sånt är livet.


NU KÖR VI!

Titta vad jag fixade idag!
Nu måste jag bara boka in en gyminstruktör, som verkar vara ganska fullt de närmsta dagarna :/