Heart Chat Bubble

Natti Natti.

Dålig uppdatering idag. Har varit lite trött ;) Sen vid 16 kom vår äöskade Julia hem igen och då var det hon som fick min uppmärksamhet. Jösses vad jag saknat henne!!!! <3 Nu är familjen komplett igen :D

---

Igår hade vi förövrigt skoj! Var inte för påverkad utan sådär härligt lagom ;)
Vi var sjukt trötta och gick väl ifrån Hugo vid 2 ungefär (haha pensionärer vid 24?;). Köpte kebabrulle på norrtullgrillen (som var sjukt äcklig! Sallad, gyros, rödlök och sås för 80kr!!). Aldrig mer där!
Var endel folk ute igår så kön in till Hugo var lång.

Stensomnade när vi lagt oss och ja vaknade första gången vid 12. Jag gick upp 07 igår morse så inte konstigt att jag var trött. Sen var vi iväg hela dagen.

Idag he vi bara tagit set lugnt. Jag har tvättat två maskiner tvätt och plockat iordning lite. Imorgon ska golven tas om hand och likaså grovsoporna!

Vid 11 imorgon ska jag och Julia befinna oss på Espresso House för fika med Emma, Lisa & James <3 Myyys! Finaste vännerna! Så olika men ändå lika <3
Skall även förbi Apoteket för att köpa Minifom bland annat.

--

Julia har inte riktigt velat somna nu ikväll. Så nu ligger hon breve mig i sängen efter lite mat. Hon somnar nog bäst tätt intill mamma eller pappa <3

Ska med sova så jag inte är allt för trött imorgon när klockan ringer.
Natti Natti


Moot reptilerna.

Nu (vi pkte hemifrån för ca en timme sen) är vi påväg till Järfälla på reptilmässa. Sedan ska vi äta mat hos min bror och hans tjej i Västerhaninge.
Seeeen ska vi hem och då kommer Julias farmor och hämtar upp Julia. Mamman och pappan skall ut och svänga de lurviga ikväll så hon ska sova hos farmor inatt. OJ vad jag kommer sakna henne men OJ vad kul det ska bli med party party :D

Gick upp 07 med Grodan så är lite trött. Blir kaffedrinkar ikväll ;)

Hejsvejs!

Haha bilderna nedan. Fångade Julia i rätt ögonblick. Hennes tunga är ALLTID ute. Så söt min älskling är!!!


HAPPY FRIDAY!

Goddagens!

Idag är jag inte den piggaste mamman i stan. Var uppe klockan 06:00 idag. Skulle till tandläkaren 07:50, men med en bebis i familjen tar allt en aning längre tid än vad det gjorde innan ;) Jag hann vara uppe i 20 minuter sen vaknade Lill Grodan och ville ha mat. Lila bra det eftersom jag ändå skulle väcka henne.
Vi tog en promenad bort till tandläkaren och hann i tid. Älskar att promenera överallt!

Efter tandläkaren så gick vi till Lisa och James. Så fick dem göra sig klara och Julia fick mat igen och ny blöja. Sen gick vi ner till Lindahls och åt frukost ihop. Sjukt mysigt! Inte alltid man går över till kompisen klockan 08:30 haha. Mammalivet ;)

Är dock lite trött nu men har bryggt mig en kopp kaffe.

Imorgon är det tänkt att vi ska till Sthlm under dagen. På reptilmässa och sen till min bror för middag :)
På kvällen ska vi ut i Nkpg.
Tobias har dock åkt på förkylning nu, hoppas han inte mår sämre imorgon.
Han är sjukt taggad och vill INTE stanna hemma ;P
Ser fram emot morgondagen! :) kul med utflykt.
Blir det utgång så vet jag inte vad ja ska ha på mig. Mina favorit klackar passar ju inte :( Var iofs flera veckor sedan jag provade dem. Får ta upp dem från förrådet och prova igen. Blir väl isf dem och jeans och någon snygg tunika eller något. Lisa ska sminka mig :) Wiiie! Hon. Ska även sminka mig på dopet. Hihi. Sjukt duktig är hon!


Babbel babbel.

För övrigt så har ju vi börjat väcka Julia tidigt på morgonen för att se om det hjälpte så hon somnade tidigare på kvällarna. DET HAR FUNKAT! Så himla skönt! För mig med för jag kommer upp i tid och får saker gjort. Hatar att sova bort dagarna! :D
Lycklig dotter=lycklig mamma!

Hepp, mer kaffe var det ja.


På språng.

Hej på er! Är ute i den friska luften. Var nere på stan och bytte missonibyxorna mot en storlek mindre. 68 var jätte stora!
Sen svängde jag förbi teknikmagasinet och köpte iCopter skydd till telefonen. Både bak -och framsida. Nu när den ska få ny baksida och allt :) Bättre sent än aldrig. Haha.

Är påväg hem nu men tog en omväg hem.


Neubrow.

Är det något jag önskar så är det fylliga ögonbryn. Något jag definitivt inte har nu. Förmodligen pga överplockade ögonbryn sen ung ålder.
Detta kan Neubrow fixa åt mig, MEN, och nu till problemet, den kostar närmare 1000kr. Något jag INTE har råd att lägga på en sådan produkt. Hade jag haft råd hade jag inte tvekat en sekund.
Någon som vet var man kan hitta det BILLIGT?!


Shoppat.

Detta är vad jag köpt :) Scarfen till höger var till mig och jag ÄLSKAR den.
Båda byxorna köpte kag i strl 68. Får se hur det passar henne nu. Jag är lite dumsnål och köper hellre lite större storöekar som hon kan växa i. De senaste gångerna har dem dock varit lite FÖR stora. Men men :P Får se om jag behöver byta dessa. Ska prova på henne sen.


Change of plans.

Lisa messade mig för en stund sedan och skrev att lilla James var lite snorig så dem hoppas öppna förskolan idag. Så det blir att vi stananr hemma idag. Lite synd men hoppas James mår bättre!
Jag ska i alla fall till Lisa i eftermiddag när Tobias slutat jobbet. Hon ska fixa mina naglar lite, så jag är fin till lördag ;)
 
Nu håller jag på att brygga lite kaffe, sen tänktej ag väl äta något, diska upp lite (ser ut som tredje världskriget här!!) och sen väcka lill Grodan :) Om hon inte hinner vakna innan. Vi somnade ju tidigt allihopa :)
 
Ska visa er kläderna sen också, och det jag köpte till mig själv från Missoni ;)
 

Goood morgon!

Här ligger jag utvilad :)
Jag somnade med Julia i soffan igår vid typ 20, sen vaknade jag av att Tobias växkte mig en timma senare och frågade om inte vi skulle läggs oss i sängen. Jag var dötrött! Men sjukt skönt att lägga sig i tid, om än lite för tidigt. Har vaknat mänga gånger och har svårt att somna om.

Jag och Julia var på stan hela dagen igår med Lisa och James <3
Köpte lite mer från Missoni kollektionen, fast till Julia :) Sen ett par andra byxor. Visar er senare :)

Idag ska vi till öppna förskolan med Lisa, James, Ellinor och Theo. Ska möta upp dem vid 09:20. Så jag ska gå upp nu :)

Puss!


Årets Rosa band.

Såhär ser rosa bandet ut för i år :)


JÄVLA SKIT TELE2!!!!

Alltså jag är så jävla förbannad! När v i flyttade in i vår förra lägenhet på Nygatan här i Norrköping 2011 så tecknade vi ett kanalpaket hos Tele2. Vi band då upp oss på två år.
När vi nu flyttade tll Idrottsgatan i Maj 2012 så ringde jag för att kolla om man kunde flytta med det eller så. Då säger dem att det inte går att använda Tele2, för dem har tydligen bara Telia eller vad det nu var. Jaha sägr jag, då frågar jag om man inte kan säga upp det trots at vi bundit oss. Vi KAN ju inte flytta med det. Nej säger dem, det går inte eftersom vi bundit oss. Ja, säger jag men vi kan ju inte veta att vi ska flytta osv, och framförallt inte till något hus som inte ens har tele2. Sånt planerar man inte flera år innan. Dem kunde i alla fall inte hjälpa mig. Ringde nu igen för att fråga snällt om dem inte kan hjälpa mig för att jag är så förbannat trött på att betala något jag inte kan använda. Fick prata med en kille som sa att det är upp till kunden att veta när man ska flytta eller inte o blablabla. Alltså jag blir så arg. Han påpekar flera gånger att vi ingått i ett avtal som går ut i Juni 2013. Jo, jag vet att jag ingått i ett avtal som löper på två år men kan ni inte vara snälla och hjälpa mig? NEJ! Jag blir så jävla arg så jag la bara på luren. Nu har dem dessutom höjt avgiften dem idioterna! Så nu ska vi betala 221kr/mån fram till Juni nästa år. Det innebär att vi har betalat ca 2873kr helt i onödan till Tele2 för att dem inte vill hjälpa sina kunder. Jag tycker detta är fruktansvärt. Jag VET ju att dem kan hjälpa oss bara att dem inte VILL!
 
Finns det ingen "special" avdelning dit man kan ringa för att klaga eller något? Jag tycker verkligen inte detta är okej.
Vi har precis flyttati n i lägenheten på Nygatan när vi tecknade detta, inte fan visste vi att vi skulle flytta därifrån ett år senare! Inte så att man tänker på nästa flytt när man nyss flyttat in i en annan... Eller är det bara jag?
 
Ledsen för ett luddigt inlägg men jag är förbannad nu!!!!!!

Missoni for Lindex.

Jag har aldrig varit den som köar för att komma in vid något sammarbete med typ H&M osv.
Men idag när jag skulle in på Ica sprang jag in på Lindex en snabbis för att känna och klämma på Missoni for Lindex kollektionen. Fanns lite fint, bland annat en kofta, som dock var lite sticksig, för ett par hundra och ett set med body+byxor till bebisar men ingenting som var direkt märkvärdigt.
Fanns en nessecär som jag tyckte var din och i rätt storlek, men 300? Näe, det var den INTE värd!
Klänningarna är döfula tycker jag! Och typ genomskinliga?
Men en sak kom jag hem med ;) Visar er imorgon hihi :D

Såg dock nu när jag kom hem att det fanns mjukisar för vuxna, som tydligen skulle vara jätte sköna. Någon som sett och klämt? Hurdana är dem?

Jag är nog mycket mer för deras inredningsprylar som är dösnygga, än för deras kläder som jag ibland kan tycka ser lite tacky ut...

Juste! Köpte även årets rosa bandet som är designat av tjejerna bakom klädmärket Dagmar :) Köpte ett till Tobias med!




Sprucken baksida.

Igår när jag och Julia gick till ICA så gled min telefon ur handen och baksidan sprack vid kameran. Ganska så mycket. Då skev min fina vän Dino på Facebook att han kunde Ica det gratis. Så sms:ade han länkar där jag kunde läka helt nya baksidor i glas för 200kr (!).
Denna valde jag! Är sjukt nöjd :)


Pust.

Jag och Julia kom nyss in från en liten promenad bort till ICA Vilbergen. Köpte bland annat frimärken så nuh arj ag äntligen postat inbjudningarna. I slutet på veckan lägger jag upp bild på hur korten blev...
Nu kännerj ag mig lite dåsig efter promenaden faktiskt. Tung i huvudet och väldigt trött och seg. Men det var ändå skönt med en promenad trots att både näsa och ögon rinner som niagrafallet (uttryck snott av syrran, haha).
Det var väl typ det jag orkar med idag.
Hon somnade i vagnen för en gångs skull. De senaste gångerna vi varit ute har hon inte somnati  vagnen och legat och skrikit. Kan det ha att göra med att hon sover i vagnen om nätterna (vaggan är för liten) att hon kopplar det till nattsömn typ? Eller är det något jag fått för mig?
Vi ska köpa spjälskydd och påslakanset på ullared till spjälsängen, sen skall vi ställa in den i sovrummet :)
 
Tänkte göra ett inlägg med länkar till de bloggar jag läser vid något tillfälle också. Får se när det hinns med :)
 
Idag ska vi rensa och gå igenom alla försäkringspapper osv vi har. Ska bli skönt att få det ur världen. Något av det tråkigaste som finns men det måste göras ibland...
 
Hörs!
 
 

På bättringsvägen.

Jag mår lite bättre för tillfället. När jag la mig för att vila i eftermiddags vaknade jag upp och mådde ännu sämre. Men efter två Ipren och lite Julia-mys mådde jag genast bättre <3

Alltid när jag är sjuk eller varit oeffektiv under dagen får jag sånt ryck av energi på kvällen och för lust att storstäda typ. Sjukt jobbigt för det gör att jag inte riktigt kan slappna av och sova. Tänker bara på vad som behöver göras dagen efter :/.
Skulle behövas en storstädning här hemma, rensas bland papper, en ordentlig omgång i badrummet. Jag städar och gör fint här hemma men det tycks inte hjälpa för efter en timme Tyler ja det ser likadant ut som innan igen :/ HATAR golven vi har här hemma. Dem är så ingrodda med skit sen tidigare hyresgäster så dem ser skitiga ut hur mycket man än skurar. Jag har dragit för hårt med moppen på golvet på vissa ställen i köket och där är det vita sträck liksom. För att jag har fått bort "för mycket" smuts. Om ni förstår? Haha. Nästa gång vi flyttar så blir det till hus. Men det lär väl dröja. Vågar inte hoppas i alla fall :( Både jag och Tobias saknar att bo i hus så innibängen. Vi båda är uppväxta i hus och saknar den friheten som kommer med det. Men men. Får väl se när jag fått jobb sen.

Nog om det. Tog kort på sakerna som jag lovat också.
Tre dregglisar, de två ljusa är från Kappahl Newbie, tror jag gav ca 40kr för dem båda ihop. Den andra, som ser röd/vit ut men är egentligen ceriserosa/vIt är från Åhléns och kostade typ 30kr.
Den söta jackan är från Lindex och kostar 149kr. Julia är SÅ söt i den. Med dem små öronen i luvan.
Den fina ramen med ett foto på mig och Emelie med våra tjejer i magen <3 Fick det av Emelie i present. Jag är i v 26-37 och Emelie i v 37-38.
Nu kom jag på att jag glömde fota vantarna. Gör det imorgon ;P

Ska försöka få lite sömn nu och förhoppningsvis vakna piggare imorgon.
Kanske kan få lite gjort då. ;)
Kanske kan börja med att ta fram och gå igenom alla försäkringspapper. Tycker det där är rena djungeln! Vilket är bäst? Billigast? Både vad gäller hemförsäkringar och person/livförsäkringar.

Nu ska jag sova! Natti.


Sjuk IGEN.

Igår eftermiddag under kalasandes började jag känna mig dålig. Inatt sov jag megadåligt och vaknade upp mest täppt näsa, sprängande huvudvärk och en ordentlig hosta. Faan!
Jag var ju sjuk för två veckor sedan. Vad hände!? Brukar aldrig bli sjuk så tätt emellan :/
Vi som var bjudna till Dino och Emma på mat och film. Som "tur" var så är Emma också lite dålig.

Har hur som helst varit så mysigt att ha Emelie och Agnes här. Fick en jätte fin present av henne. Skall ta kort och visa sen.
Av Tobias mamma och syskon fick jag nya ugnsformar. Välbehövligt! Jättefina! Tar kort sen.
Två fina blomningar fick jag med :)

Till mat gjorde jag en paj med sallad till och till kaffet åt vi wienerbröd och mangomoussetårta. Vi åt aldrig mina bullar som jag gjort :P Haha värt!

Har inte visat er det andra jag köpte till Julia än heller. En jacka, stroke, vantar och tre dregglisar. Strumporna ser ni här nedan :) Resten ska jag försöka komma ihåg att fota sen.

Jaja. Ska vila lite nu. Försöka i alla fall. Puss!


Receptet.

Här kommer receptet på knäckebrödet! Supergott!

0,5 dl olja (jag tog bara den vi hade hemma, tror inte det spelar någon roll vilken)
1 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
0,5 dl linfrön
2 dl majsmjöl
2 dl vatten

Koka upp 2 dl vatten och blanda det med samtliga ingredienser. Bred ut "smeten" på en plåt med bakpapper, forma till rutor (jag drog en matkniv över för att få skåror i så det är lätt att bryta av dem sen). Strö flingsalt över. In i ugnen i 150 grader i 60 minuter.

Njuuut!


Shoppat.

Byxorna med bruna lappar och brun body med hästar är från Lindex.

Grå body Åhléns. Jätte skön i tyget är den! Skönare än när dem bara är i bomull.

Bruna haremsbyxor och lilablommig body, Newbie Åhléns.

Köpte det mesta i storlek 68. Jämförde 62 och 68 och det var inte mycket som skiljde i storlek så då tog jag dem större så hon kan ha dem längre. Har en känsla av att dem kommer bli favoriter :)
Köpte även tre dregglisar, ett par strumpor och vantar. Ska visa sen :)


Tidig morgon.

Morrnmorrn! Klockan 07:25 för exakt 24 år sedan såg jag dagens ljus :D
Vi är uppe tidigt idag tydligen, Julia vaknade för mat strax innan 06, så då gick Tobias upp med henne. Men eftersom vi har gäster här så håller vi oss inne i sovrummet och då kunde ju inte jag sova skalla ligger vakna <3
Men det gör inte så mycket, så mysigt när familjen myser i sängen :D Min älskade familj!

Igår gick dagen fort!!
Under förmiddagen var vi bara hemma och tog hand om bebisarnas. Hela dagen gick så fort! Sen under eftermiddagen tog vi vagnarna ut i regnet för att handla till dagens middag och grönsaksdipp till kvällen.
Vi gjorde foliefisk i ugnen med gottigt i :)
Men Julia började gallskrika i affären så jag blev stressad och vi glömde handla typ hälften :P Men jag gick ner till Lidl och köpte det :P
Bakade bullar efter maten som vi ska bjuda på idag då Julias farmor och faster kommer.
Men jag bar lite virrig under tiden jag gjorde bullarna för allt blev så stressigt så ena plåten blev bränd och den andra fick inget pärlsocker på sig. Haha så kan det gå!
Hela dagen blev liksom stressad. Julia ville knappt sova på dagen och jag fick ingen ro och ville ha lite saker gjort. Då blev det som det blev :/
Tobias jobbade ju 14-22.
Men efter maten vid 18:30 stensomnade hon!! Trodde INTE hon skulle somna för natten men jodå. Så vaknade hon nu vid 06. Hon sov nästan 12 timmar (!). Duktig tjej!

Ska visa er kläderna jag köpt till henne sen med :)

Vi ska bjuda på paj och en göd sallad till lunch sen så det ska jag göra. Önska mig lycka till :P


Mysmorgon <3

Vi har haft en riktig mysmorgon här hemma! :) Jag steg upp med Julia vid åtta, då hade hon legat vaken en stund i vagnen. När vi går in i vardagsrummet så får Agnes mat av sin mamma så vi gjorde dem sällskap <3 Sen har vi bara myst under morgonen. Barnen har sovit lite och jag har fått duscha och gjort en omgång knäckebröd till.
Vill ni ha receptet kanske? SUPERENKELT!

Igår gick vi ner på stan vid 17-17:30. Jag köpte lite nya kläder till Grodan, så fina! Visar dem imorgon för dem är nytvättade och ska torka.

Julia hade INTE någon bra dag igår. Var mest ledsen :(

Imorgon hörrni, fyller jag 24år! Så då kommer Julias farmor och faster hit på fika så jag och Emelie tänkte baka bullar sen. Om småtjejerna tillåter oss ;)
Vi ska ta en promenad bort till Ica på vilbergen sen och handla lite jäst osv.
Så mysigt att ha dem här! <3

Puss!


Mmmmm

Knäckebrödet blev SJUKT GOTT!
Nu är Emelie och Agnes är :)


Knäckebröd.

Har dammsugit av lägenheten lite och slängt i eget knäckebröd i ugnen. Återkommer med resultat!
Ska städa toaletten lite snabbt. Blir skitigt så fort. Tänk när lillan är större när hon går och har saker överallt :O Jisses!

Emelie och Agnes är påväg hit wiie! Vi ska gå ner till stan en sväng sen och på vägen dit tänkte jag gå förbi frissan och boka tid. (Emma, skall gå till din Jenny ;)

Nu har jag en tjej i min famn som blundar <3

Måste hänga tvätt nu!


PS Bilden här nedan, sök på youtube och lyssna. SÅ JÄVLA GRYM! Bästa jag hört på länge!


Härliga torsdag!

God morgon på er hörrni!
För mig har det visserligen varit morgon sedan 07 då jag steg upp. Vi hade tid på öron-näsa-hals mottagningen för hörseltest för Julia klockan 09(Hon fick godkänt!). Därför steg vi upp tidigt idag. Himla skönt att komma upp i tid även om man är trött till en början.
Nu sitter vi på Sockerbagaren och har ätit frukostbuffé, supergott! :D
Sen ska vi till banken en sväng och sen hem.
Behöver diska och städas där hemma innan vi får finbesök av Emelie och Agnes <3
Så mysigt! Dem stannar till lördag.

Igår var vi med Lisa och Emma hela dagen, och James såklart. Vi började med en fika på Espresso House och sen vidare hem till Lisa. Där vi pratade, pratade och pratade. Eller mest Emma då haha puss ;)
Beställde hem pizza och jag gjorde klart dopkorten. Ska skicka iväg dem i eftermiddag. Finally!
Igår morse var vi även på 2månaders kontroll hos farbror doktorn. Hon fick godkänt även där :) Min fina tjej! <3

Julia har för övrigt bajsat löstbajs sen igår. Bytte 7 bajsblöjor igår. Och även två i morse :/ ringde BVC förut för att kolla så det inte var någon fara eftersom Agnes kommer idag. Men det var lugnt. Hon äter och sover som hon ska så hon är inte sjuk eller så. Tur det! :) Men vi får hålla lite uppsikt såklart.

Får se vad som händer i eftermiddag. Tobias jobbar 14-22 så vi tjejer får lite egentid. Kanske blir en sväng på stan senare. Köpa lite kläder till Julia. Byxorna är lite små nu :) Jag klagar inte, älskar att köpa kläder till henne :D

Hepp, nu ska vi åka vidare. Puss!


Kvällingen.

Vågar knappt skriva det men Julia sover sen 30 min tillbaka. Hon har fått bada och mysa med mig ikväll <3 Min lilla älskling.
Vid 22 slutar pappa också :)

Annars har det varit lugnt sen vi kom hem från ÖoB. Vi sov ju en stund förut sen har vi bara varit hemma och myst. Sådana dagar behöver man. Dagen har gått sakta men det är bara för jag gick upp tidigt.

Nu tittar jag på svenska Hollywoodfruar. Gillar faktiskt det. Har inte kollat på dem tidigare säsongerna dock.

När tobias kommer hem måste jag klistra fast inbjudningstexten på dopkorten så dem är klara till imorgon. Då ska ju jag och Lisa göra det sista som jag skrev igår. ÄNTLIGEN!

Har inte så mycket mer att säga :P
Puss


Mätt och belåten.

Nu har jag slängt mig i soffan, tänkte vila en stund. Julia ligger i vagnen och sover. Hon somnades bilen förut men jag lyfte över henne och det gick bra(!). Pjuh!

Jag har precis ätit. Panerad fisk (färdig panerad) med spenat stuvning och lite frysta grönsaker i samt stekt ägg. Sjukt gott!

Dags att stänga ögonen en stund.


Dagens promenad.

Dagens promenad blev till och från tandläkaren. Har lagat ett hål eller typ början till hål. Gick super bra! Fick bedövning som inte ens kändes.
Jag har dock så himla jobbigt med ljuset i början. Det har jag alltid haft. Men det fick bra med ett par solglasögon. Haha.
Höll på att somna efter en stund i stolen :P

Nu är jag hemma. Började regna mot slutet men det svalkade skönt ;)
Vi ska åka iväg till ÖoB om ett tag. Sen hem och duscha lilla Grodan.


Zzzzz...

God morgon!
Jag är T to the R to the Ö to the T to the T! Inte så lite heller men det är bara att gilla läget. Sitter och äter lite frukost, naturell yogurt med havrefras, mmmm :)

Hade jätte svårt att somna igår, vet inte riktigt varför men det blir så ibland. Somnade väl vid 02:30 ungefär.

Hepp, vi hörs sen!


Natti.

Nu har jag precis gjort klart alla kort. Eller inte klart till 100% men så mycket som jag kan göra just nu. Imorgon ska Tobias skriva ut texten på jobbet, så får jag klistra dit det imorgon kväll. Och på onsdag ska jag och Lisa göra det sista. Men det går fort det är inte så avancerat. På torsdag är det bara att köpa fri leken och posta!!!! Ska bli så skönt!
Fyfasen vad jobbigt! Nu har jag både ont i huvet och mår illa.
Missförstå mig rätt, jag älskar ju att pyssla men att göra närmare 30 likadana kort är inte så kul som man kan tro. Det tar sin lilla tid.
Fina blir dem i alla fall och det är huvudsaken. Känns väldigt roligt att det är jag som gjort korten också. Inte många som förväntar sig det av mig direkt ;)

Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 09:20, Julia är hemma med pappa. Jag tar en promenad dit och beroende på hur jag mår efteråt så ska jag ta en promenad efter det.
På onsdag är det först BVC klockan 11:30, sen ska jag och Julia fika med Lisa och Emma. Sen ska som sagt jag och Liss pyssla lite med korten.

På torsdag klockan 09:00 (tror jag) ska vi till öron, näsa, hals med Julia för hörseltest. Och på torsdag kommer även Agnes och Emelie hit och stannar till lördag(!!!). Ska bli SÅ MYSIGT, jag längtar <3
Tobias jobbar ju 14-22 denna veckan så då får vi lite tjejmys alla fyra <3
Då slipper Tobias höra två kacklande tjejer hela dagen/kvällen med ;)

Så nu vet ni lite av veckans planer med.
NU ska jag sova, ska ju upp i bra tid imorgon.
Ska ta av ansiktsmasken och borsta tänderna sen bums i säng!


Ansiktsmask.

Nu sitter jag här och försöker slappna av med en ansiktsmask. Använde mina nya produkter från Mary Kay ikväll, ansiktsmasken känns jätte härlig och den verkar väldigt dryg.
Denna gången körde jag på Basic Line Nr 2 för Combination skin. Tidigare har jag använt TimeWise men den är för lite äldre hy så jag provar denna. Jag har väldigt oljig hy på morgonen och blir gärna det under dagen i T-zonen, så hon rekommenderade just denna till mig. Sen köpte jag även en Oil Mattifier för att se om det hjälper mot min glansiga hy under dagen. Ska bli spännande att testa. Nästa inköp i skönhetsvärlden är foundation och puder. Vill prova någon BB-cream, vilken rekommenderar ni, som har provat? Finns flera olika vad jag förstått det som? Den enda jag känne till är dock den från Garnier. Sen fudnerar jag på att köpa nya sminkborstar, till puder och rouge. Såg att dem hade några ekologiska på Gekås som jag läst om tidigare. Tror dem hette "Eco tools".
Vi får se hur jag gör, ett nytt rouge behövs med. SEN är jag klar. Ögonskuggor och sådant använder jag inte längre, var mest under tiden ajg festade som jag hade det numera är det bara maskara och lite concealer jag använder "ögonväg".
Men jag såg att dem har massor med smink och sådant på Gekås så köper det där. Är säkert några kronor billigare ;P Höhö! Jag använder inte så mycket foundation och sådant till vardags, men ibland kan det vara kul att känna sig lite extra fin, om inte annat kalas och sådant :)
 
Luddigt inlägg haha men så blir det ibland :P
Nu ska jag inte och kika Ullareds bloggen för att se om mitt önskeinlägg kommit upp :)
 

Tuff kväll.

Ikväll har jag inte haft en rolig kväll. Julia har INTE kommit till ro och mest bara skrikigt, oavbtutet för det mesta. Har fått låta henne ligga och skrika för att jag skall äta, gå på toa osv. Känns inte bra men vad ska man göra? Det låter på henne som att hon har ont eller något så högt skriker hon. Hon har knappt sovit någonting idag, bara ca 30 min totalt, knappt det. Så jag trodde hon skulle somna tidigt men icke. Hoppas hon inte börjar bli sjuk :/ Hur fan vet man det?!
 
Tobias tog över när han kom hem för en stund sedan så jag satte mig vid datorn lite och fortsätta kolla på kläder till Grodan. Hittade lite mer fint på Lindex samt Kappahl :)
 


Gråa och vita leggings/byxor från Newbie, Kappahl, ca 80:-/st.
De gråa har Julia nu i storlek 56 men jag vill ha dem i större storlek med och i dem vita. Älskar dem! Så fina!
 
2-pack bodys från Lindex, 179:-
 

Mössa från Lindex, ca 60:-
 


Bodys från Newbie, Kappahl, ca 80:-/st
 

En jättefin stickad marinblå, overall, från Newbie, Kappahl, 229:-
 

Är det något jag älskar så är det kläder från Newbie, tycker dem är så fina!
 

Lindex levererar.

Hittade lite fina kläder till lillan.
Jag är lite fundersam gällande overall dock. Vi har en från PoP här hemma i storlek 68 men vet inte hur pass den passar henne till vindern. Växer hon ur den? Hmm.. Så svårt!
 
Overall, 299:-. SÅ SÖT!


 
Byxa, 99:-/st



 
 
 
 


Body ca 90:-, scarf ca 50:-
 
Set 179:-
 
Så fina kläder!
 

Tack!

Hej på er!
Vi kom just in från en solig och skön promenad. Var förbi ICA Strömmen och köpte på mig två celcius, är så nyfiken på att prova dem. Jag köpte en Vilda bär och en Apelsin (tror jag det var). Drack vilda bär förut och den smakade väl sådär. Smakade väldigt mycket ingefära tycker jag. Men man vande sig vid smaken. Får se hur den andra smakar imorgon :) Tänkte dricka dem innan promenaderna.
På tala om promenader, har ni någon bra app man kan ladda ner där man ser sträckan man har gått? Jag använder mig utav runkeeper nu bara för att se hur långt jag har gått men där se man liksom ingen karta över sträckan,
 
Sen tog vi en omväg hemm och förvi OKQ8, skulle hämta ut ett paket från USA. Mina mary kay produkter hade kommit. ÄNTLIGEN ska jag få bukt på min hy igen.
 
Sen vill jag passa på att tacka er för den roliga feedbacken jag får här. Blir så mycket roligare att skriva när man får lite kommentarer då och då, så tack för det! <3 Fortsätt med det ;)
 
---
 
Julia har väl inte haft en utav sina bästa dagar idag, mest varit missnöjd, men sånna dagar måstem an ha ibland för att uppskata dem bra ;) Inte vill hon sova idag i alla fall så jag hoppas hon somnar tidigt ikväll som igår :)
 
Usch, i helgen har jag ättit massor med godis och liknande. Inte bra! Min mage mår verkligen inte bra utav det nu när jag dragit ner på kolhydraterna det märker jag. Får väldigt ont i magen :( Har haft det lite titt som tätt nu den senaste veckan, vet inte vad det beror på? :/ Kan få det även om jag inte ätit godis.
Sen har jag fått läskiga "myrkrypningar" i ryggen, på ena "ryggfilén". Ingen aning om vad det är... :P
 
Nu ska jag kika lite fina barnkläder på nätet! Ska kolla vad Lindex har. Julia behöbver ha lite nya byxor. Hon börjar växa ur strl 56 nu. Finns säker massor ;)
 
Hej så länge!
 
 
 
 

Skön promenad.

En liten promenad mår man alltid bra utav :)


God morgon.

Ja för mig är det god morgon nu. Julia tyckte servar dags att gå upp efter maten nu vid sex. Helt okej eftersom hon somnade vid 20:30 igår. Men inte mamman ;P
Än är jag inte trött men det kommer sen. Hoppas hon tröttnar och sover ett par timmar till sen.


Dagens skörd.

Här har ni två andra kort jag gjort idag. Som ni ser så gillar jag tygblommorna. Har inte så jätte mycket andra detaljer att pyssla med. Skall utöka det förrådet är det tänkt. Sen har jag inte mycket varierande papper heller, mest rosa och sånt ;) Men det skall med utökas, kul att ha en blandning som man kan ha när
Man gör födelsedagskort osv :)


PS.

Hon har sovit sedan 08:30, glad mamma!!


Fortsättning på föregående inlägg.

Hann ju inte driva klart förut..

* Hon älskar att åka bil och somnar allt som oftast.
* Hon gillar INTE att ligga på skötbordet och få ny blöja när hon är nyvaken.
* Hon älskar att bada! Och blir jätte avslappnad.
* Hon har en röst som kan skära hål på trumhinnorna om hon är RIKIGT missnöjd.
* Vill gärna att det ska gunga MYCKET i vagnen. På gränsen till att den ska braka ihop typ.
* Hon är världens gulligaste när hon tuttar på sin napp.

Mamma och pappa älskar dig mest i världen <3


Julia två månader <3

Idag fyller vår älskade lilla tjej 2 månader. Tiden får så fort!!
Tänkte jag skulle berätta lite om hennes utveckling.

* Hon ler/"skrattar" gärna ofta och mycket.
* Hon älskar att "prata" om man pratar och skrattar med henne.
* Hon kan fokusera blicken jätte bra.
* Vill gärna ha ljud runt omkring sig.
* Hon kan numera ligga i babysittern en bra stund innan hon tröttnar. Men då vill hon gärna ha ljud eller någon omkring sig.
* Hon är jätte stadig i nacken.
* Hon sitter gärna med oss istället för att ligga ner i soffan.
* Hon kan sitta ganska stadigt med kuddar omkring sig.
* Hon gillar ljuset/lampor och kan gärna stirra på det hur länge som helst ;)
* Hon använder numera nr 3 på blöjor.
* Hon börjar växa ur storlek 56 (kan använda det ett litet tag till, främst byxor från Lindex som börjar bli små).

Det var nog allt. Nu vaknar hon så vi hörs sen. Puss


Epiduralen.

För nästan så exakt två månader sedan fick jag min epidural. Och när klockan slår 03:29 inatt är det exakt två månader sedan vår lilla Groda såg dagens ljus. Helt otroligt att det gått två månader redan!!!! Älskar henne mer för var dag som går och det är helt fantastiskt att följa hennes utveckling.
Skall skriva mer om det imorgon men nu ska jag sova. Har ställt klockan på tre alarm, 08:30, 08:45 och 09:00 - får se när jag går upp. Måste ju pyssla färdigt korten innan kalaset, sen ska jag göra mig snygg (så gott det går), ta en dusch, äta osv. Tar sin lilla tid. Sen ska Julia tas om hand med. Men det är vi ju två som hjälps åt med :)

Det är så sjukt hur fort tiden går när jag sitter och pusslar. Började med Vilmas kort när vi kol hem från maxi, klockan var väl ca 18:20 någonting. Och höll på till klockan slog 20 eller något. Och jag hann inte ens göra klart kortet. Men det är inte mycket kvar på det. Sen ska jag ju göra ett till kort med. Men det blir en lite "lättare" variant :)

Sova var det!
Natti!

Vad tyckte ni om Monikas kort förresten? Vore kul med lite feedback på all scrapbooking jag lägger upp :)


Mitt allra första scrap-kort.

Här är kortet som jag gjorde till Monika och Elvira <3
Hon blev jätte glad, så himla kul!


Bajs överallt. Typ.

Ni som inte vill läsa om bajs kan sluta läsa här. Tobias matade Julia för en stud sedan, och hon bajsade under tiden. Jag sa att jag kunde byta blöja för han är lite känsligt ;) Tog upp henne och kände på ryggen och märkte att det var blött (hon hade storlek 2 på blöjan denna gången så antog att det var kiss). När jag gick in till skötbordet i ljuset så såg jag att det var BAJS OCH KISS. Haha. Tobias fick byta sin tröja och jag "städade" Julia rent. Älskade unge! <3
Vi började ju använda nr 3 på blöjorna igår eftersom hon kissat igenom tvåorna men tog en tvåa förut ändå. Det gör jag INTE om.
Men det jag tycker är konstigt är att 2 och 3 inte skiljer åt så mycket i själva storleken på blöjan, vad är det då som skiljer? Uppsugnigsförmågan? Antar att hon kissar mer ju äldre dem blir.. Kvällens fundering.

Nu försöker vi söva henne så jag och pappa Tobias kan se på film och äta gottis i form av chips och dipp med VVS cola. Hon har dock lite ont i magen stackaren. :( Min lilla goding!

IMORGON ska vi på 10års kalas! Knåpade ihop ett kort förut, hihi. Bilder kommer imorgon. Ska även göra ett kort till Tobias Mormor som fyller på tisdag. Åh, älskar att göra kort. Behöver dock köpa mer material i form av pynt och papper. Har mest bara "tjej" papper som är rosa typ :P Lite annat men inte mycket. Men jag ska ju gå lös på Gekås om det är bra utbud där :) Hörde även att det fanns ett panduro outlet? :D

Men men.
Blev för övrigt inte någon vila förut. Vi drack kaffe och sen åkte vi ut till Maxi. Köpte present och handlade kvällens gotti gotti.

Hoppas ni har en trevlig kväll!
Ps Saknar mina vänner och familj i Skövde (och Götene<3) SÅ JÄVLA MYCKET! Jag älskar er!


Lilla Elvira.

Idag har jag pch Julia varit hos Elvira och Monika. Första gången vi träffade Lila E. Så fin hon var, och så LITEN! Herregud. Hon väger iofs 500g mindre än Julia vid födseln och är 2 cm kortare.
Kul att träffa dem i alla fall <3

Nu är vi i alla fall hemma, jag har ätit och Julia får mat av pappa nu <3
Är jätte trött och har ont i huvudet. Inte druckit kaffe idag för att se om min huvudvärk blir bättre. Får det vare dag numera :/
Dricker massa vatten istället. Måste bog vila en timma. Sen ska jag pyssla! Ska föra ett kort till en liten dam som fyller 10 imorgon. :D
Sen fortsätta med dopkorten.

Ikväll blir det lugnt. Tobias har jobbat idag så vi båda är väl lite trötta.

Nej jösses vad trött jag blev nu. Julia vaknade tidigt och började knorra så då kan jag inte sova lika djupt.


På lantmännen.

God kväll!
Sitter just nu på Lantmännen, mitt förra säsongsjobb för ca ett år sedan. Tog över datorn en stund ;) Inte så att dem har fullt upp haha.
Jag och Grodn gick ner till stan förut vid 17 tiden eller något, strax efter kanske. Skulle posta en sak och sen gick vi in på ICA för att handla diverse. Skulle hem och lagat lite mat i form av quornfärssås och glasnudlar men hann inte komma långt innan appa Tobias hörde av sig och frågade om vi skulle komma förbi jobbet. Det fina vädret höll ju i sig så vi passade på att ta oss en promenad hit. Och här är vi kvar än som sagt. Haha. Jag är VRÅLhungrig nu för jag har int ätit sen 14-15 typ... Får väl skylla mig jsälv lite som gick hit och sen inte gick tillbaka hem. Men hon ville ju ha mat fört och det hann bli kolsvart så då vill inte jag gå så långt hem. Då bstämde jag att vi väntar tills pappa slutat jobbet istället.
Julia somnade som en stock i min famn och sover nu i vagnen, ser så mysigt ut <3
i är inte direkt tysta härmen hon rör inte en min. Dammsög hemma förut och inte heller då rörde hon en min =D
Haha jaja =P
 
Julia hade jätte ont i magen på vägen hit :( Hennes magont har börjat komma på dagarna istället för kvällar/nätter, vilket gör att hon somnar "tidigt", vid 22-23. Skönt i och för sig. Sen vaknade hon vid 03-04 och vill ha mat och sen somnar om igen.
 
Imorgon ska jag pyssla ihop ett födelsedagskort till Lilla V som fyller 10 på söndag. Så då ska vi på kalas! :)
 
Imorse när Tobias gick upp med Julia hade blöjan LÄCKT igenom på vagnen, var en helt blöt fläck där. Så mycket har det ALDRIG läckt innan :/ Det har bara blivit fuktigt när man inte bytt blöja under natten. Så det var ju bara att byta både kläder, blöja och lakan i vagnen. Sen när vi bytte blöja igne så hade det läckt i ryggn på Julia typ :/ SÅ nu har vi börjat använda nr 3 på blöjorna, får se om det hjälper. Det verkar så i alla fall. Dem sitter bra :) Och nu var det ett bra tag sen jag bytt, får göra det när jag kommer hem igen :)
 
Hepp, nu börjar klockan lida mot sitt slut, snart dags att åka hem med familjen och ÄTA MAT! Kanske att vi köper med oss ;)
 
Natti natti på er
 
 
 

Fredagen den 14 september 2012.

Här sitter jag i köket med en skål med minestronesoppa och en klick cremé fraische i. MUMS! Åt två knäckebröd med keso och grillkrydda på dessförinnan. Också det MUMS!
Har dammsugit lite och innan dess så började jag med dopkorten. Satte på lite spets och sidenband, hihi. Mer än så får ni inte veta ännu ;) Dem blir SÅ fina! NU skall jag bara skriva en text som jag sen ska skriva ut och klistra på. Har dock varken skrivare eller word :/ Men måste få klart det så korten kan skickas iväg nästa vecka. Stress tress!
 
Dagen hittils har gått fort. Gick u pp 09:30 och satte mig direkt för att pysskla ihop ett fint kort, blev SJUKT nöjd. Älskar att det bara är fantasin som sätter gränserna. Idéerna bara sprutar och jag som annars inte är så kreativ får igång min kreativitet ordentligt när jag scrappar. Love it!
 
Jag skall äta upp min mat, sedan klä på mig och sen skaj ag väl väcka Grodan om inte hon vaknar själv, ge henne litem at och nya kläder sen ska vi nog ta en promenad. Måste posta en sak ;) Tråkigt väder ute idag dock, regnar och dant så blir väl ingen lång promenad! Happ, nu vaknade hon haha.
 
Pappa Tobias jobbar till klockan 22 ikväll och det är ingen som kan/vill leka med oss ikväll :( Så jag och Julia får klara oss själva.
 
Hej så länge!

På min önskelista.

Om jag själv får välja ;)


Vakna.

Blev visst inget sovande för min del. Inte för Julia heller :P När jag la mig i sängen och kände på blöjan var det jätte fuktigt på utsidan så jag tog upp henne och byte blöja. Så då vaknade hon :) Blöjan är alltid SPRÄNGFYLLD på morgonen :P
Nu ligger vi i sängen och myser istället, bästa stunden på dagen utan tvekan <3


<3<3<3<3<3<3<3

Åh, kommer in och ser detta. FINASTE, VACKRASTE tjejen i världen! MITT barn, min dotter. Som legat i min mage i nio månader. HELT SJUKT!
Mamma älskar dig så mycket att det gör ont <3
Mammas lilla älskling!


Snabb update.

Verkar vara rätt kört med att hitta en annan kyrka det datumet vi bestämt. Så vi får helt enkelt hållas. Nu får det bli som vi planerat från början. Blir bäst så :)
Jag känner mig tröttare för varje minut som går så jag skall krypa ner brevid Julia igen och försöka blunda en stund (om hon tillåter mig). Hoppas hon vill sova en stund till :)
 
Är förövrigt fingt väder ute, solen lyser så jag ska allt ta med Julia på en promenad sen :) ÄLSKAR hösten och den friska luften. Så skönt! Men man får allt ha på sig tröja och kanske någon scarf för SÅ varmt är det inte. Det var det inte igårkväll i alla fall. Under dagen är det väl varmare men jag vill INTE bli dålig igen så jag tar det säkra före det osäkra.
Jaja, nog om det.
 
Natti natti =P

God morgon!

Idag har jag varit uppe med tuppen kan man säga! Vaknade vid 06:30 av att Lillan vaknade till så flyttade över henne till mig i sängen. Så somnade hon så gott.
Igår somnade hon klockan 22(!). Vågade knappt tro att det var sant men hon sov fram till 03:30 ca och ville ha mat men sen somnade hon som sagt om och sover än. Får se hur länge till hon gör det. Hoppas jag får en stund till med mitt kaffe ;)
Jag har däremot varit vaken sedan 06:30, kunde inte somna om. Började kolla på youtube istället. Hamnade av en slump på "In memory off" klipp med små bebisar, JÄVLIGT DUMT! Låg och grät som en stucken gris i sängen efter det. Inte den bästa starten på dagen kanske. Får skylla mig själv.
 
Idag tänkte jag ta med Julia och eventuellt Tobias på en promenad ner till stan. Skall köpa det sista till dopkorten. Hihi.
Ska för övrigt ringa och se om vi hittar en annan kyrka med tillhörande församlingslokal. Vi har insett att vi inte tänkte efter så mycket när vi bokade kyrka. Dels är kyrkan istan=krångligt med parkeringar, och lokalen v har på gården som vi skall hyra är nog liiite för liten. Kommer bli tajt. Så jag ska ringa och se mig för efter annat idag. Hoppas hoppas!
 
Skall sätta fart här nu då.
 
På återséende.

Tre.

Okej, såhär är det. För ca en månad sedan så gick jag till tre butiken här i Norrköping för att förlänga mitt abonnemang, i samband med det så valde jag givetvis en ny telefon. Tog en Samsung galant s3, för att förnya mig lite. Haren iPhone nu. Satte på den i några få timmar och kunde konstatera att det INTE är en telefon för mig.
Var i kontakt med tre både i butik, mejl och telefon men jag kan INTE byta den. Så nu står jag här med en sprillans ny samsung. Väldigt onödigt tycker jag.
Är det NÅGON där ute som är på väg st förlänga sitt abonnemang, kanske har kontantkort men som vill ha abonnemang? Du får i så fall ta över mitt abonnemang mes tillhörande samsung galaxy s3! Hör av dig till mig så får du mer info!
Himla tråkigt att en helt ny telefon ligger och samlar damm.
lindha.bajrami(at)hotmail.com

Tack på förhand!


Gekås.

Vi planerar att åka till Ullared i början på oktober och behöver en del saker till Lillan. Var inne och kikade på deras blogg och jävlar i min lilla låda vad mycket fint dem har!!!

Vi behöver följande:spjälsängsskydd, sänghimmel, sängkläder till spjälsängen (de vi har nu är till vaggan), musikmobil till spjälsängen, babygym, hoppgunga, kanske en bumbo stol? Ja sen finns det ju en MASSA annat fint med. Herregud!

Här är lite bilder från bloggen...


Att inte räcka till.

Att skaffa barn är det bästa jag har gjort i hela mitt liv - men också det absolut tuffaste. Det ska jag inte sticka under stolen med. Detta är ju såklart helt nytt för mig och hon utvecklas ständigt och har olika behov för varje månad känns det som. Det är så svårt för mig att veta vad som är rätt och fel, speciellt när alla säger olika. 
Jag är så rädd och orolig för att hon inte får tillräckligt med stimulans, jag är så rädd att hon inte mår bra. Tänk om hon skulle vars sjuk utan att jag märker det? Hon kan ju inte tdirekt prata och säga mig om hon har ont eller så :/ 
Jag går med en ständig oro i magen att något ska vara fel, att hon inte är nöjd med den kärlek hon får. För oj vad vi älskar henne! 
Hur stimulerar man en två månaders baby? Vad behöver dem när dem är såhär små? Alltså det finns så mycket frågos, funderingar och osäkerhet inom mig at jag spricker ibland. HUR vet jag att min dotter mår bra och får det hon behöver/vill ha?
 
Detta kanske är ett luddigt inlägg men jag känner att jag ville skriva av mig lite och hoppas på att jag inte är ensam? 
 
Nog om det.
 
----
 
Igår så var jag hos Lisa och fick hjälp med dopkorten.Hon är så duktog och så snäll som hjälper en okunnig tjeje med scrappandet ;) Nu är det bara lite småpill kvar sen är dem klara. Har även skrivit adresserna på dopkuverten så nu är det klart. 
Tog lite längre tid än vad jag trodde dock. Men det är kul att göra sina egna dopkort. 
 
Annars hände inte så mycket mer igå faktiskt. 
Inatt gjorde jag klart Monikas kort också, är himla nöjdmed det! Blev sjukt ifnt :) Fick tänka till lite ibland men det vart ju bra till slut ;) 
 
Idag så har jag fått gjort lite grand med som sagt. Fixat dopkuverten, duschat, vikt tvätt, satt på en till maskin tvätt, plockat lite. 
Skall gå ner på vinden sen och lämna fläkten som vi haft nu under sommaren när det varit så varmt, och sen skall jag plocka upp lite fotoalbum. Tänkte ha dem i vårat linneskåp i sovrummet. Vill ha dem uppe nu när det finnsp lats för dem :) 
Plus att jag så småningom skall påbögja ett nytt litet projekt. Men det är absolut ingen brådska med det ;) 
Skall ta en svängom med dammsugaren sen också. 
Kanske att jag åfr med familjen ut på promenad i eftermiddag, det vore skönt för oss alla tror jag :)
Annars så händer inte så mycket mer under dagen. 
 
Skall lägga upp bild på kortet som Monika skall få men det gör jag när hon har fått kortet, samt även dopkorten kommer så småningom :) Dem kommer bli SÅ FINA!
 
Nu harj ag en liten tjej som har bajsat och vill ha ny blöja.
 
Hej svejs! 
 
Stolta moster Sussie kör vagnen inne på IKEA <3
 

Tisdagen den 11 september 2012.

Hej på er!
Jag ligger i soffan med en kopp kaffe, dagens andra kopp (kaffekärring nr 1). Grodan somnade i babysittern, lilla älsklingen.

Inorse klockan 07:15 skulle vi varit på mitt återbesök hos barnmorskan som följt oss under tiden Julia låg i magen, men!, eftersom hon inte ville somna inatt så blev det sent så jag behövde sova.
När hon somnat för typ tredje gången i min famn vågade jag inte lägga ner henne i vaggan eftersom hon vaknad de tidigare gångerna. Så jag la henne hos mig i soffan istället så sov vi där tills pappa väckte oss imorse så vikingar flytta till sängen <3
Är det något jag behöver för att fungera som mamma så är det sömn (och kaffe;).

Igår fick jag paketet med scrapsaker med så jag började på mitt allra första kort som Monika ska få! Är inte klar än men hihi. Så kul! Insåg dock att vi inte äger en linjal (!) så fick använda tumstock. Haha. Inte det smidigaste.

Idag ska jag till Lisa för hon ska hjälpa mig lite med dopkorten :) Måste få iväg dem så snart som möjligt.
Längtar tills vi åker till Gekås, då ska jag utöka mitt material förråd en del ;)

Annars händer det inte mycket här inte. Har legat på latsidan vad gäller promenader, det har jag dåligt samvete för.
Måste ringa och boka ny tid för efterkontroll med, och cellprov. Oh well.

Igår tittade vi på film och åt lite gott ;)
Ska dricka upp kaffet sen göra mig iordning lite så ja kommer iväg asap.
Julia stannar hemma med pappa.

Puss


Hello monday.

God morgon på er! Såhär tidigt har inte jag varit uppe sen skolan tror jag ;) Haha skämtåsido! 
Lill Grodan var jätte duktig igår och somnade väl vid tolv ungefär, även fast hon sovit större delen utav dagen :) Så vaknade hon strac innan åtta och ville ha mat, sen somnade hon om efter en stund. Jag hade  ställt klockan på typ nio men började piggna till så jag gick upp efter matningen, känns skönt. Så nu har jag gjort mig en kopp kaffe eller två och satt mig här lite. Skall börja pilla lite med dopkorten om en stund igen. Har inte riktigt kommit underufnd med exakt hur dem skall se ut. Så jag gör lite olika alternativ så får vi se sen. Sen ska jag  hem till Lisa någon dag snart så ska hon hjälpa mig med lite saker ;) 
 
Hoppas jag får mitt paket från PYhobby snart! Wiiie! 
 
---
 
Helgen då, den har varit ganska lugn faktiskt. Vilket är skönt. Tobias jobbade ju natt, natten mellan fredag och lördag så det vart inget fredagsmys här inte. Det är så tårkigt när hanj obbar natt då men som tur är så var det sista gången. Han jobbarj u bara tre skift under säsongen på lantmännen som tur är så det kan jag stå ut med :) Jag städade även lite i fredags, var väldigt välbehövligt kan jag tala om. Och i lördags så kom Thomas, Hanna och Emma förbi på en kopp kafffe. Mycket trevligt! Vi fick även väldigt glada nyheter och jag är så glad för er skull! <3 
Längtar till kommande grillkvällar hos er ;) 
Sen på eftermiddagen runt 17 så kom Sarah med familj hit, vi skulle bjuda dem på middag :) Potatisgratäng med fetaost biffar blev det (fisk för mig). Och en god sallad såklart. 
Innan Julia hade tittat ut så var vi väldigt mycket hemma h os dem i Simonstorp, grillade och dem bjöd på mat ett antal gånger, så vi kände att det var våran tur att ge tillbaka lite =) 
 
Och igår så var vi och tog en fika med fina Anna, en gymnasievän till Tobias. Mycket trevligt! Sen gick vi ner på stan en sväng och åt lite mat på Burger och Co och sen tog vi en lång promenad hem, mycket skönt! 
 
Nu ska jag gå och hämta mig min andra kopp kaffe och slösurfa lite :) 
 
Puss på er! 

Hej fantastiska lördag!

Hej på er!
Idag är en bra dag! Jag vaknade på rätt sida minsann :D
Kanske för att vi somnade i hyffsad tid igår, om man jämför med annars. Kocken 01 la jag ner Julia i vafan och vaggade henne till sömns. Hon vaknade några gånger men somnade gott om när jag vaggade. Sen somnade vi båda två. SÅ SKÖNT!

Jag vaknade och gick upp strax innan nio, sen vaknade Julia kort därefter. Bytte blöja, gav henne mat och sen somnade hon om och har svit sedan dess.
Jag satte på kaffe, slängde mig i soffan och slöade lite.kom nyss ut ur duschen och har innan det städat toaletten, skurat köksgolvet och badrummet, tagit bort nagellack på händer och fötter samt peelat dem, och nu sitter jag alltså här nyduschad med ansiktsmask och dagens andra kopp kaffe!
ÄLSKAR denna dagen :)

Hanna och Thomas (Julias gudfar) är i stan så dem ska nog komma förbi på en kaffe sen innan middagsgästerna kommer :)

Wiiiie!

Skulle behöva klippa mig, mitt hår har växt en del och frisyren är lite för långt för att få det snyggt :(
Är sugen på slingor alternativt färga annan färg eller något. Vet dock inte om jag vågar mig på rött... Svårt att matcha :P

Men men. Ska njuta av kaffet nu innan hon vaknar :)


Ändrade planer.

Lisa mår inte bra så hon kundeinte gå ut på promenad. Jag måste ut och förbi posten. Men LillGrodan sover så fint nu så jag tänker passa på att blunda jag med. Så får vi gå ut senare sen :)
Blir nog en promenad ikväll. Då kanske pappa vill följa med också :)


Fredagen dem 7 september 2012.

Hej på er!
Jag sitter i köket (för en gångs skull) och äter min frukost. Har satt på kaffet också :)
Jag skall äta upp min frukost, dricka mitt kaffe, göra mig smått iordning sen skall jag ut på en promenad med Lisa :) Ska bli så skönt! Har inte varit ute och gått på jätte länge, varit väldigt dålig på det faktiskt :( Dem senaste dagarna har jag dock varit lite sjuk men nu är jag på bättre så jag behöver frisk luft känner jag :)
 
I födelsedagspresent av Tobias ska jag få scrapsaker (!!) så igår la jag en beställning. Men eftersom ajg fått veta att det finns massa (!) sånt på Gekås (vi ska dit i början på oktober) så la jag för en mindre summa så jag kan köpa där också. Har ännu inte köpt något skärverktyg, sen vill jag köpa några "punchar" och lite sådär. Det ska jag nog hitta ;) Wiiiie! Har inte köpt något album och plastfickor än heller men det kanske jag kan önska mig.
Wiiie! Längtar så!
 
Efter promenaden så är det dags för städning! Ser ut som tredje världskriget här hemma! Och imorgon får vi middagsgäster så då vill jag ha det städat och fint. Ska bli skönt att få det gjort. Nu med en liten tjej så prioriterar man inte städningen på samma sätt, man KAN inte göra det. I alla fall inte jag. Så därför blir det lite sisådär med det. Går lite långt emellan varje städtillfälle. Städhjälp vore något!
 
Hepp, ska väl dricka mitt kaffe nu sen klä mig lite. Undrar hur dant väder det är ute? Kallt? Varmt? Ljummet? Svalt?
 
 

----

Dehär med att jag trodde hon vänt tillbaka dygnet - det kan jag glömma. Herregud vad min lilla älskling INTE varit nöjd ikväll. Ingenting har varit bra. Hon har somnat, men vaknat efter ett par minuter igen. Hur fasen ska man veta vad som är fel då?! :/


?

Dehär med att jag trodde hon vänt tillbaka dygnet - det kan jag glömma. Herregud vad min lilla älskling INTE varit nöjd ikväll. Ingenting har varit bra. Hon har somnat, men vaknat efter ett par minuter igen. Hur fasen ska man veta vad som är fel då?! :/


Att ändra sina matvanor.

Jag har ju nämnt ett par gånger att ja inte är nöjd med min kropp just nu. Jag la på mig ganska mycket under graviditeten och dem ska väck och kroppen tajtas till.

Jag tänkte att jag tar en sak i taget. Och det första ja skall ta itu med är mima matvanor. Jag stoppar i mig alldeles för mycket onyttigheter/socker så det ska jag låta bli med. Hela denna veckan, sen i måndags, har jag undvikit socker i form av godis osv och även undvikit pasta och potatis och bröd. Det har funkat super bra! Saknar det inte alls faktiskt. Jag kommer dock tillåta mig själv att äta pasta eller potatis någon gång ibland. Men det ska inte bli en vana. Jag har ätit glasnudlar idag och igår, har fått för mig att det är nyttigare än vanliga?

Sen om jag varit hungrig på kvällarna (som nu) så har jag ätit fruktsallad med kesella. Så gott! Och jag är sjukt stolt att jag fixat detta! Ska försöka undvika godiset på helgerna med faktiskt. För oftast så tycker jag inte det är gott utan mår bara illa.
När jag vant mig vid mina matvanor och blivit av med sockersuget så ska jag röra på mig mer.

:)
Är ni med mig!?


Torsdagen den 6 september 2012.

God morgon finingar!
Sitter framför datorn (för en gångs skull) med en kopp te. Måste få iordning på min hals, hostar snart upp lungorna :(
Har varit vaken ett tag men ligger alltid och drar mig lite i sängen och kollar facebook osv :P
Skön avslappning innan man stiger upp tycker jag.
Grodan sover fortfarande, skall väcka henne såfort jag druckit  upp mitt te, vill njuta av det i lugn och ro :) Sen vill jag inte dricka varma drycker när jag har henne i famnen osv.
 
Såklart att när Julia somnar i tid (hon somnade efter mat vid 23 ungefär och sen sov hon till 02 då hon fick mat igen och somnade om) så kan inte jag sova!

Det är ju så typiskt. Men det var bara för att jag sov ett par timmar igår kväll. Hade jag inte gjort det hade jag nog somnat som en stock :)
Jag låg och vred mig i sängen ett tag men lyckades till slut somna, men klockan var närmare 04 då :/
Sen sover jag så dåligt nu när jag är krasslig. Hostar så om nätterna.
 
--
 
Vi kan väl alla hålla tummarna att Julia fortsätter att somna i tid nu? Man får upp förhoppningarna så nu när hon varit duktig :)
Vi var ju hos BVC igår och pratade om sömnen och vad vi kunde försöka göra för att skilja lite mer på dag och natt osv, Det behövde vi ju inte göra något åt eftersom hon somnade i tid =D
 
Idag blir det inte många knop tror jag. Ser ut att vara fint väder ute i alla fall, solen lyser minsann :) Får seo m vi kanske går ut på promenad eller något, men tror inte jag orkar det.
Här hemma ser det ut som andra världskriget, inte städat på länge så golven är jätte äckliga, det är dammigt och toaletten behöver sig en omgång. Måste även byta sängkläderna. Får se om jag/vi orkar ta tag i det idag. Vi får eventuellt matgäster på lördag så det måste städas innan dess oavsett :)
 
Kul att ni tittar in här även fast uppdateringarna är glesa <3
 

Vi hörs kanske senare. Puss!
 
 

Nelly levererar.

Nelly.com, 399:-


Perfektion.

När vi kom in på skor så kom jag att tänka på att jag faktiskt behöver tjockare/stickade tröjor i modellen längre. Det bästa jag vet med hösten (förutom röda ljus och den friska luften) är att man kan gå runt i mysiga kläder. Jag skulle bära denna med ett par svarta tjocka tights, mysig halsduk/scarf med lite färg och ett par stövlar/boots/kängor. Åh fasen vad jag vill ha denna, den var ju tamejfan perfektion!
Från NELLY.com.


Skor.

Som mammaledig har man inte direkt råd att köpa dyra skor, i allafall inte jag. Men man kan önska ;)
Jag har förnyat min garderob med lite kläder denna månaden eftersom jag "växt" ut mina tidigare byxor osv. Skor är mitt nästa inköp. Mina fötter växte tydligen också efter graviditeten för nu har jag endast ett par stövlar som passar. Mina fina boots ja köpte förra året är små nu :( Tror iofs jag köpte dem på skopunkten men ändå. Gillade dem jätte mycket!

Dessa skor från Jeffrey Campbell är så sjukt snygga och de perfekta höstklackarna enligt mig. Älskar dem verkligen.

Nu ska jag försöka sova. Lilla Grodan har fått sig lite mat och en ny blöja och somnade så snällt om. Stolt mamma! Hoppas detta håller i sig nu, att hon vänder tillbaka dygnet sakta men säkert :)


Long time no see.

Dålig update jag vet men jag har ingen lust med bloggen längre typ? Inte prio ett liksom.
Dagarna flyter väl på bra annars. Har haft lite strul på kvällarna/nätterna då vingens somnat 03-03:30. Men nu har hon sovit sen ungefär 23:30 (!). Ska snart lyfta henne i vaggan och sen sova jag med :)
Jag som laddade med ett par timmars sömn efter maten förut. Med beordran av Tobias. Mår ju inte helt hundra heller så det var skönt :)

Vi var på BVC idag med, på det nya stället. Kändes jätte bra :)
Vi var där en stund och pratade lite och så mätte/vägde vi självklart lilla Grodan.
Hon är idag (torsdag) sju veckor och 3 dagar om jag räknat rätt. Inte allt för länge tills hon är 2 månader, tiden går så fort!
Hon väger i alla fall 5522g, är 58,2cm med ett huvudomfång på 39,2. Hon växer lilla grodan!

--

Har fått hem lite scrapmedel som jag beställt också. Skall göra dopkort bland annat. Sen beställde jag lite till Julias album med men är långt ifrån allt som behövs så kan inte börja med det än
Kliar i fingrarna! Måst ta tag i att framkalla kort med. Men en sak i taget.

Något annat som är kul är att min fina vän Monika fick sin dotter, Elvira imorse klockan 09:06. Hon messade igår klockan 12 att hon var på förlossningen. Väntat helspänd på fler sms och imorse kom det :) Hon är så fin och jag längtar tills jag får träffs lilla familjen.

Snart fyller jag år med. Funderar på att bjuda på lite fika hemma för dem som vill komma. Är väl inga från Skövde som kommer men what to do :)

Puss!