Heart Chat Bubble

Lördagen.

Hej hopp!
En liten snabb uppdatering kommer lastat!
Alldeles nyss så kom Dino och Emma över, vi ska väl bara chilla lite med en massa gott ;) Sen ska jag och Emma baka bullar, förhoppningsvis blir dem någonlunda bra ;P

Tidigare idag så var jag och älskling och tittade på soffa på MIO, vi har väl typ redan bestämt oss. En jätte fin och stoooor soffa, som heter "Opus". Den är på kampanj fram till augusti så den kostar 15 900:-. Åh den är så fiiiiin! :)
Längtar tills vi ska beställa :D

Hepp, jag ska väl sätta igång med bakningen, har tvätten där nere också!

PUSS

God kväll!

Hej på er! Vad gör ni denna fredagskväll? Jag har precis tagit mig en dusch, innan det tittade jag på Let's dance. Heja Läckberg och Hysén säger jag!!! :)

Efter jobbet så åkte jag förbi Ica Maxi, dem hade billigt lösgodis där, men det var typ utplockat! :/ Typ all choklad var borta! Men men fick ändå med mig ett kilo hem för ynka 29:90kr! Billigt! Men väl hemma var jag inte så sugen längre. Haha jag som tänkt på godis hela dagen :/ Godiset var dock inte den enda anledningen till mitt besök på Ica maxi. Jag hade INGA rena trosor SOM PASSADE så jag var helt enkelt tvungen att köpa mig trosor, haha! Vi ska tvätta imorgon eftermiddag och fan ta grannarna om dem snor vår tvätttid för tredje gången! Vi har typ inget rent kvar, iaf inget som passar. Men, tillika till trosorna. Köpte tre par för 119:- i storlek 36/38, dem satt perfekt! Hatar när dem skär in överallt och man ser ut som en michelingubbe :P HUR sköna som helst, faktiskt så pass att jag funderar på att gå dit och köpa fler :D Så, ett tips till er! Tre pack hipsters på maxi ÄR grejen!

På tala om något helt annat så är jag så förbannat trött på mitt hår. Vill klippa av det till en kort/kortare frisyr. Det går ju för fan inte att göra någon frisyr för det barnafader ner platt och rakt ändå. Sen känns det slitet och tråkigt jämt. Vet inte om det är extra mycket nu iom graviditeten men.. Är så trött på't!! Förslag på korta frisyrer?

Hepp, det blir väl sängen snart. Är lite trött.

Natti Natti!


-

Kan inte hjälpa att min bot förstört min fredag lite grann. Så jävla irri! Framförallt med tanke på att jag igår, när jag parkerade bilen, tänkte att jag måste komma ihåg att flytta bilen!! SÅ GLÖMMER KAG DET OCH BLIR 700kr fatttigare! Dem pengarna hade vi behövt då vi måste betala 10 000kr i hyra nästa månad. Både för den vi har nu, plus den nya. SUCK PÅ MIG! Vill inte ens tänka på hur många böter jag fått under det knappa året jag bott i nkpg.

Jaja, life goes on...
Är framme på jobbet nu

Hejsvej


Jävla skit!!!

Kuul att det kommer sitta en gul lapp på bilen när Kag kommer ut! Glömde flytta bilen imorse! Gaaaah!! Fan fan fan fan


Mums!


Mums!


TGIF.

Äntligen fredag hörrni!
Jag kunde dock vaknat på ett bättre sätt.. Dem håller på att sätta in bredband i huset vi bor i så dem började borra tidigt imorse, låter som innih*lvete i hela huset! Jag somnade visserligen strax innan 23 igår kväll, så vid 08 (då jag ställt klockan) borde jag varit utvilad, men kände mig lite seg i bollen, det var så skönt att ligga i sängen så jag låg kvar en stund till. Men det är inte direkt så avslappnande att ligga där när man hör hur det borras och dånar i trapphuset.

Så jag gick upp och gjorde en omelett med champinjonstuvning som jag avnjöt tillsammans med några tomater.
SKall alldeles strax äta det sista och sen börja göra mig smått iordning inför jobbet. Blir nog mjukisarna på idag då jag gissar att det blir en heldel utelek, ser ut att vara fint väder! Har bara klänningar att välja på annars och det vill man inte ha i sandlådan :)

Och ikväll när jag har slutat jobbet, så skall jag svänga förbi affären och köpa en godispåse att gotta mig med framför LEt´s dance som börjar ikväll klockan 20! :)

Nu kurrar magen efter omeletten... ;)

Fresten, vad kul att ni börjar gissa lite på kön och datum, fortsätt med det! :)

Ha en trevlig fredag allesammans!

PUSS <3

Gissningslek.

Jag tänkte att vi kunde köra en rolig "lek". Ni får helt enkelt gissa vad ni tror det blir för kön samt ungefär när h*n väljer att titta ut! Jag har Bf 6 juli.

Jag kan börja att gissa.. Jag tror att det bor en liten kille i min mage som väljer att titta ut runt den 15juli.

Nu är det eran tur! Skall bli spännande :) GISSA PÅ!


Katastrof! :(

För bara någon vecka sedan var min hy jätte fin (till och med Tobias kommenterade det) men nu är den sådär prickig igen. Lite små blemmor. Sjukt störande! Det är ju omöjligt att hålla den i bra skick. Jag har prövat många olika produkter men ändå verkar inget hjälpa långvarigt. Jag skulle vilja gå till en hudterapeut för att göra en riktigt hudanalys, så men vet vad för typ av hy man har, så man i sin tur kan köpa dem rätta produkterna.
Jag blir ofta lite fet/glansig i T-zonen.
Har känslig hy, får lätt snöfinkar och har mycket porer. Använder jag foundation för ofta så syns det direkt på min hy. Den behöver andas. Tips någon?

Puss!


Promenadskor.

Mina promenadskor/träningsskor har jag haft i x antal år, och det börjar både synas och kännas kan jag säga.
Får skoskav av dem jätte lätt och dem känns allmänt slitna i sulan. Men jag tänkte att jag lika gärna kan använda dem nu i och med de nya jobbet. Vill inte använda ett par nya i sandlådan liksom :P.
Kikade in på Stadium där jag hittade ett par walkingskor, som dessutom var NEDSATTA till halva priset! Om tomten känner för att komma lite tidigare i år gör det inte mig något ;)


Jag tycker dem är jätte fina. Jag som aldrig brukar vara mycket för rosa prylar gillade dessa väldigt mycket :) 500 svenska riksdaler är helt överkomligt tycker jag :) Kostar strax över tusenlappen annars. Men just nu får jag prioritera annat, typ mat. KANSKE att vi kan köpa oss nya skor sen när jag fått min första heltidslön. Vi båda är i behov utav skor. Den som lever får se :)

NU börjar jag känna mig jätte seg i bollen, skulle gärna vilja lägga mig ned och sova en stund, men icke sa nicke! Måste snarare böra göra mig redo för jobbet...

Puss på er

Vattengympan.

Åh, det var så skööönt med vattengympa. Kliva ner i en varm pool och göra härligt övningar som är bra för kroppen! Men jag måste tänka på min hållning märkte jag under träningen. Ajabaja! Man kände sig helt "tung" i kroppen efteråt, jätte konstig känsla haha.
Jag kommer garanterat ha lite träningsverk imorgon. Hade redan lite värk i armarna efter igår, då jag fick snurra en massa tjejer på en lekpark i typ 40 minuter :P Det tar på krafterna haha.

Nu har jag både duschat och ätit lite. Om lite mer än en timma åker jag till jobbet. Skall plocka upp ungarna på dagis idag :)

Nu sitter jag vid datorn och slösurfar lite som vanligt ;) Kikar lite på familjeliv.se, som förövrigt är min favoritsida haha :)

Har inte något mer vettigt att skriva just nu :P

PUSS

Kliar ihjäl mig.

Jag har förresten fått två (!) mygget som kliar fruktansvärt mycket! Haha bara så ni vet. Ursäkta bilden, men kan ni se dem? Det ena sitter i början på stortån och det andra vid ankeln :P
Kul info jag vet, glöm inte skriva upp ;)

NU: yogurt och müsli!


Uppe med tuppen.

God morgon! Tidig morgon för mig idag. Ska på vattengymnastiken som börjar 08:30 så jag fick allt pallra mig upp nu. Behöver få i mig något att äta osv. Somnade i ganska bra tid så jag har i alla fall fått minst 7 timmars sömn, det borde jag klara mig på. Det märker vi :P
Lite trött är jag allt, men framförallt hungrig! Ska gå upp och äta nu :)

Pusselipuss


Hej onsdag.

Dagen/morgonen/förmiddagen har gått i ett. Har ringt lite samtal, varit på Work for you och hämtade min mapp och pratat med min "coach" och så har vi även hätmat bilen från verksta´n.
Har inte haft tid att göra något annat än alla "måsten", vilket i och för sig är skönt. Nu har man det gjort!

Nu sitter jag och småläser lite om föräldrapenning
, vad som gäller osv. Blev mycket klokare nu faktiskt! :)
Men är det någon som kan hjälpa mig med en fråga? Man har ju 240 dagar var som man får ta ut, sen ahr man 60 stycken reserverade dagar som man inte får ge bort till den andre partnern. Dem 60 dagarna är det UTÖVER de 240 dagarna eller "ingår" dem? Alltså har man 240+60 eller 240 inkl. 60 reserverade? Hänger ni med? :P En liten fundering bara...

Det närmar sig med stormsteg och knodden rör sig mer och mer för varje dag tycker jag :) Älskade barn <3

Nu ska väl jag fortsätta slösurfa lite på nätet innan det är dags för avfärd mot jobbet. Tar bilen idag eftersom jag inte klarade av att gå hela v ägen igårkväll. Suck :( Vill ju! Måste försöka få mitt cykeldäck lagat...
Min rygg mår itne sådär jätte bra idag men det skal nog gå bra, ska göra mina övningar jag fått av sjukgymnasten när jag kommer hem ikväll och imorgon bitti är det dags för lite vattengymnastik, ska bli såå skönt!

Hoppas ni får en bra dag kära läsare.

Puss
/ Lindha, skall ta sig igenom denna dagen trots ryggvärk.

PS Emelie, tänker på dig <3




:(

Kort efter att jag skrev det senaste inlägget så fick jag för ont i ryggen för att fortsätta promenera. Hade gått ungefär halvvägs hem så jag lyssnade på kroppen och ringde min älskling som fick plocka upp mig, som i sin tur redan stod och väntade på mig utanför jobbet. Så det kan bli!

Ska försöka sova nu. Har ställt klockan på tidigt i hopp om att få lite saker gjort innan jobbet. Bland annat gå till Work for you, samt ringa lite samtal.

God natt på er!
Puss!


Påväg hem.

Herregud vad skönt det är ute, och ljust! Tar mig en promenad hem från jobbet. Helt underbart! Väl hemma blir det nog minsann fruktsallad :D
Ska försöka se till så att mitt cykeldäck blir lagat snart så jag kan cykla till och från jobbet. Bästa!

Puss på er <3


Tack!

Tack så mycket för alla fina grattis för den nya tjänsten! Jag är så glad och tacksam för att jag får jobba heltid igen!

Igår efter jobbet så kom älskling och hämtade upp mig! VI skulle åka och handla nämligen. Vi åkte ut till Willys i hageby och det gick nog fortare än någonsin. Vi handlade bara det vi tänkt handla också, plus till oss ;)
Sen köpte vi med oss Max på vägen hem. Jag är alltid så hijmla hungrig efter jobbet eftersom jag bara äter en gång om dagen, men idag har jag gjort iordning smörgås att ta med också så jag inte är vrålhungrig efter jobbet. Och så en frukt givetvis, älskar frukt!

Sen givk kvällen i ett igår, jag tog en dusch och slappade i soffan och sen vart klockan 23:30. Och ja, sen vet vi ju vad som hände när jag väl lagt mig i sängen.... Somnade ganska sent så det var skönt med sovmorgon till åtta idag :)

Ps Detta inlägg är tidsinställt. Är för tillfället på jobbet...

Hörs kanske senare ikväll ananrs hörs vi imorgon. Skall ringa lite viktiga telefonsamtal imorgon så måste upp i tid :)

Puss
/ Lindha, ser fram emot arbetsdagen

Hormoner.

Ja, herrejösses, det har man gott om när man är gravid. Och inte går dem kontrollera alltid heller :/
Igår när vi hade gått och lagt oss bröt jag ihop fullständigt. Varför? För att jag känmer mig så tjock och oattraktiv, och då syftar jag INTE på magen. Jag var definitivt itne vältränad och nöjd med min kropp innan graviditeten, jag har legat på latsidan alldeles för länge, men nu när man dessutom går upp ett par extra kilon så blir det inte direkt bättre.. INGENTING passar ju typ längre, min garderob är minimal, det är inte så j*vla kul :(
Men som tur är har jag världens bästa sambo och pojkvän som alltid finns där för mig och rycker upp mig när jag behöver det som mest. Jag vet, i ärlighetens namn, inte vad jag skulle göera utan honom. Han är min bättre hälft.
Han kommer bli en helt fantastisk pappa!

Jag älskar våra små konversationer vi kan ha i sängen när vi gått och lagt oss ibland, så mysigt att bara ligga där och prata om allt och inget, utan konstigheter. Jag älskar dig min fina älskling <3

Så kan det gå! Men idag är det nya tag!

Puss
/ Lindha, hormonkärringen

Snabb uppdate.

Lasagnetten står i ugnen och frukosten är redo att intas!
Återkommer om en stund..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_195727392.jpg" class="image">


Då var det klart.

Yippiekajee!! Då jobbar jag heltid framöver :) Jag hoppas att jag orkar jobba så långt inpå graviditeten som möjligt, gärna fram till slutet på juni/början på juli. Men det får tiden utvisa, vi tar en vecka i taget, eller en dag i taget :)
Skönt att få heltid i alla fall, extra klirr i kassan är aldrig fel. Chefen skulle fixa ett nytt avtal också där det står att jag jobbar heltid, wiiie!

Jag kommer alltså att jobba 11:30-19:30, måndag-ferdag framöver, så det kan vara svårt att nå mig dessa tider. Svarar jag inte i telefonen så vet ni varför!
Detta medför ju dock att jag och älskling inte kommer ses sådär överdriver mycket, men det är smällar man får ta. Jag behöver denna heltidstjänsten, eller vi behöver det snarare. Så det känns bra ändå! :)

Jag kände redan efter första dagen i fredags att jag lärde mig massor. Att passa barn är ett stort ansvar, detta är sannerligen en nyttig erfarenhet för mig och jag känner mig mer och mer säker i min roll som blivande mamma. En riktigt härlig känsla! Jag var så stolt över mig själv i fredags. Tålamodet prövas om och om igen vill jag lova.

Idag skiner solen ute (som vanligt höll jag på att säga). Var nere till Ica Strömmen förut och köpte lite frukost, färskt bröd, yogurt och lite flingor som var slut. Mumsfilibaba! Men det var allt lite småkyligt, solen har ju inte hunnit värma upp ordentligt ännu. Men det var frisk och skön luft!

Om 1,5 timme börjar jag jobbet så ska väl sakta men säkert börja få iordning på allt som skall ordnas med.

Puss på er
/ Lindha, är oerhört lycklig över sin heltidstjänst

Vecka 26.

Barnet

Barnet kan höra ljud och ljudnivån inne i magen som kan nå upp till mer än 80 decibel. Det är ungefär lika livligt som en stökig stadsmiljö.

Barnet lyssnar på ljuden i mammans kropp, magen som kurrar, nysningar och annat som händer. Det lyssnar även på mammans och omgivningens röster.

Vikt 900 gram.

Mamma

Hela kroppen påverkas av graviditeten. Därför är det viktigt för kroppen att vara i god kondition. Motion ökar konditionen och välbefinnandet. Om du är van vid att jogga, simma eller gymnastisera kan du fortsätta med det i samma utsträckning som förut men undvik gärna hård träning och tyngre sporter. Om du inte motionerar regelbundet kan du ta dagliga promenader eller cykelturer. Eller kanske simma någon gång i veckan. Du känner oftast själv vilket tempo som är bra för dig. Det finns även olika gymnastikgrupper för gravida. Hör med din barnmorska!

Åderbråck

En del kvinnor drabbas av åderbråck under graviditeten. Åderbråck är slingrande eller knutformiga utvidgningar av ådrorna på benen, i underlivet eller i ändtarm (hemorrojder). Hemorrojder går tillbaka och brukar försvinna helt efter förlossningen. Om du har besvär av dem under graviditeten finns det lindrande medel att köpa på apoteket, hör med din barnmorska. Åderbråck i underlivet brukar ge svullnad i blygdläpparna och det kan vara svårt att sitta. Besvären brukar kännas mer om du varit uppe en längre stund. Lägg dig och vila då och då. Åderbråck i underlivet stör inte förlossningen. Genom att använda stödstrumpor kan du lindra och förebygga större åderbråck i benen.

Karpaltunnelsyndrom

På grund av att mer vätska samlas i vävnaderna kan det uppstå ett tryck kring nerver och senor som gör ont och ger en domningskänsla ut i händerna, framför allt nattetid. Det kallas karpaltunnelsyndrom. Berätta för din barnmorska om du har besvär av din karpaltunnel. Smärtan och domningarna kan avhjälpas med hjälp av handledsskydd.

Pappa/partner

Motion är viktigt. Det finns många fördelar med att motionera, både för kvinnan, barnet och för dig. För många är det lättare att komma ut om man gör det tillsammans. Ni kan gärna ta promenader tillsammans eller kanske simma.


Söndag.

Hej på er!
Hade en dålig dag igår men idag har vi tagit nya tag. Sovit lika dåligt dock så låg kvar i sängen lite längre.
Efter frukost åkte vi ut till en sjö med lite fika och satte oss där en stund, men vi blev lite rastlösa (Tobias alltså), så vi stannade inte länge. Var väl liite kyligare än vad jag trodde också. Men det var skönt med lite sol i ansiktet :)

Sen när vi kom hem la jag mig och vilade en stund i vanlig ordning. Och nu har vi ätit mat. Fiskpinnar med potatismos, såhär på våffeldagen. :P
Hade vi haft våffeljärn hade det utkant velat blivit det till middag men nu har vi ju inte det så då fick det bli annat, men det var minst lika gott :)

Idag är vi inne i vecka 26 (25+1), lägger upp info om det senare. Tiden går fort, snart ligger jag där och krystar ;)

Puss på er


Värme.

Jag fick ett sms av Monika efter att hon läst mitt inläg tidigare. Det värmde något oerhört i mitt vänskapshjärta, jag behöver verkligen höra (eller i detta fall läsa) det. Tack vännen! <3
Jag är så himla glad att vi båda är såpass vuxna och inte är så långsinta, att vi hittat tillbaka till varandra och lämnat det gamla bakom oss. Nu blickar vi framåt och framför oss har vi en otroligt vacker resa med barnafödande och allt vad det innebär. 

Puss på dig Monkan!

Funderingar.

Jag vet att det var jag som flyttade ifrån Skövde, men man är ändå två stycken i en vänskapsrelation. Det är inte bara mitt ansvar att hålla den "vid liv" och behöva tvinga folk att ta sig hit. Vill man inte komma till Norrköping för att träffa mig så fine, men säg det då istället så jag vet det.
Men när jag kommer till Skövde då passar det helt plötsligt alla. Då drar alla i mig och jag ska vara överallt och får inte en lugn stund över till att bara umgås med min familj. Sen kan jag såklart acceptera att man inte alltid har råd, tid eller möjlighet. Men man märker att vänskapen sätts på spel när man flyttar en bit ifrån sin hemstad. Jag tycker såklart det är jätte jobbigt att inte ha mina vänner nära. Men det är fortfarande inte bara mitt "ansvar" att se till så man höra av och träffas. Så var det inte när jag bodde i Skövde och så ska det inte vara nu heller.

Ni kanske tycker att jag överreagerar men ibland så slår det mig och jag känner mig som världens ensammaste tjej/kompis. Jag känner inte många här så det är klart att jag saknar att spontant kunna gå över till en vän när jag känner mig ensam osv.
Men jag tycker faktiskt inte det är rättvist mot någon att jag bara är någons vän när jag är i Skövde. Om ni förstår?
Jag pekar inte ut någon alla utan vill bara skriva av mig, det som min blogg är till för.
Jag bort i Norrköping nu, Norrköping är min hemstad, mitt hem. Punkt. Vill man träffa mig är det hit man åker. Sitt inte bara och vänta på att jag skall komma till Skövde.

Puss
/ Lindha, lite smått besviken och fundersam denna lördag


PS

Min älskling lagade omelett med räkor och broccoli imorse, MUMS var det! Han är så fin :)
Ryggen är dock inte bra ännu...

Natti


Pust och stön.

Vi har precis kommit in efter en liten promenad in till stan, där vi köpte glass. Mums med glass i solen :) Helt otroligt skönt ute.
Nu ligger jag helt utslagen i sängen, tänkte väl försöka vila lite.

Så jävla surt att vi inte för lön förrens måndag, kul liksom :/ Oh well. Tur vi har varandra ;)

Kan inte sluta tänka på den sablans bilen, hoppas inte det kostar multum att laga.. :/ Skulle vara kul att kunna unna oss lite vårkläder. Både jag och älskling behöver det.

Hepp, vila var det!
Puss på er


Kratta.

God morgon på er!
Här är jag definitivt inte utvilad :( Har sovit som en jävla kratta det ut sagt. Valbarhets tiden, bytt sovställning, ont i ryggen, kul! :( Jag önskar mig en såndärn "mama-kudde", som ser ut som en lång korv. Men har inte riktigt den pengarna att lägga på det nu. Annat som prioriteras. Oh well!
Ligger i sängen och kan inte somna om.
Väder ser inte lika fint ut som igår heller :( Får se vad vi hittar på idag.

Pusshej


Det drar ihop sig.

Ja hörrni, mina vänner! Tiden går undan. Jag har itne gjort så mycket nu på morgonen, skickat iväg lite mejl, ätit frukost, druckot några munnar kaffe (har blivit ltie känslig mot kaffe igen), ja, sen har jag inte gjort mycket mer. Hade tänkt gå upp på vinden och hämta ner bananlådorna, men dem kan vänta till imorgon. Ingen som kommer börja packa i dem i alla fall ;P

har precis kletat åp lite mascara och skall alldeles strax borts tänderna och göra mig redo för avfärd. Älsklingen skall köra mig bort eftersom jag inte har bilen, snäll han är min älskling.

Jösses vad nervör jag börjar bli, men det kommer nog gå bra dehär. Eller? :P Haha håll tummarna!

Ska göra det sista här nu innan jag ska åka iväg. Jag kommer inte hem förrens ikväll, runt åtta.

PUSS och ha en trevlig fredagskväll <3

Mama shopping.

Jag har ingen aning om vad jag skall ha på mig på första arbetsdagen idag. Behöver ju vara något bekvämt och lekvänligt såatt säga men jag har ju inte mycket som passar i garderoben förutom mina klänningar :/
Något jag i alla fal skall inhandla framöver är leggings, mama-leggings givetvis. SÅÅ skönt! Kostar endast 99pix på H&M. LÄTT VÄRT!



Detta två klänningar är från H&M och går loss på 149 kr/stycket. Himla söta och dem passar perfekt med en liten putande mage då ressåren är under bysten :) Kan bli aningens kort men man får ju ha legging under hur som haver. Finns i fler färger/mönster.



Dessa tunikor är från Gina Tricot och kostar 129kr/styck. Monika tipsade mig om dessa då de passar en gravid mage. Kanske med ett smalt bälte i midjan?

Vi får väl se om plånboken tillåter några köp denna månaden... Vi har ju som sagt lämnat in bilen idag :/
Sen behöver vi handla lite kläder till Knodden också, lite tröjor och sådär. <3




Hur sött är inte detta då? Från H&M och kostar 99kr. Finns även i bland annat grönt och rött.


Två pack pyjamas, H&M 149kr. Sååå söta. det finns så mycket fint till de små. Detta set finns även i blått och rosa (givetvis).

Vi har tagit det väldigt lugnt med klädinköp till Knodden, men jag börjar känna mig lite smått stressad nu faktiskt. Men inte min sambo såklart ;P
Sen skulle vi få lite kläder av Tobias moster sen hennes pojkar var små.
Några fler bodys, pyjamaser, tröjor (har inte en enda),något par sturmpor till och en mössa är främst det vi behöver. Äh, vi behöver lite mer av allt kan man väl säga :) Det gäller att hålla händerna i styr när man tittar på baby kläder, allt är ju så himla fint!

Jösses vad klockan tickar iväg! Magen kurrar, snart dags för frukost. Om tre timmar börjar jag jobbet..PIRRIGT!

Puss sålänge!


God morgon, är du riktigt vaken än?

Morsning korsning! Jag kom precis innanför dörren, har varit och lämnat in bilen. En lampa som kallas "avgasvarningslampan" började lysa i Skövde så vi lämnade in den. Mekanikern sa att det kan vara precis vad som helst, hoppas det inte blir en allt för dyr historia. Då blir det bröd och vatten denna månaden :P

Jag börjar inte jobba förren 11:30, vad ska jag hitta på nu då? Ska väl lägga in räkningarna, kanske sortera lite inför flytten? Det återstår att se.

Är lite småbarns inför det "nya" jobbet idag. Jag vet inte hur mycket jag får säga men jag kan väl säga så mycket som att jag skall avlasta en familj, hjälpa med barnen, matlagning, städning. Ja allt som kan tänkas i hemmet. Detta är alltså på heltid, 8tim om dagen, måndag till fredag. Så håll tummarna att det går bra idag, för vi behöver pengarna :) Detta blir lite som en "provdag".

Kommer förmodligen vara heeelt slut när jag kommer hem ikväll...

Ska titta på Vakna med the voice nu, hörs senare...

Puss!


Ett mirakel.

Jag kan fortfarande inte förstå att vårt lilla mirakel växer och frodas i MIN mage, vårt kärleksbarn. Herregud. I sommar blir vi föräldrar, en familj. Jag skall krysta ut vårt barn. Oj så efterlängtad du är! Vem är du? Jag är så nyfiken. Jag vågar nästan inte tro att du finns förrens jag har dig i min famn.

Ibland är jag så rädd, rädd för att inte vara tillräcklig för dig. Rädd för att göra fel, rädd för att göra rätt. Vad är rätt? Vad är fel? Det är väl antagligen något som vi kommer att lära oss med tiden. Men oj så älskad du är redan.

Älskade barn. ❤❤❤


Torsdag.

God morgon på er! Jag sitter och äter min frukost framför Vakna med the voice, som alltid :)
Skall iväg och jobba mellan 09:30-12:30, sen skall jag iväg på "möte" angående en spännande grej som kommer göra att jag jobbar heltid framöver. Är väl inte värsta grejen men det innebär ett STORT ansvar vill jag lova. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Men mer om det senare..
Och sen klockan 15:00 ska jag äntligen till sjukgymnasten!

Undrar vad vi ska hitta på i helgen då? Börja packa lite mer kanske? Ta ner det sista från vinden. Hämta lite fler bananlådor? Låter som en rolig helg va? Haha. Nej men vi få se vad vi hittar på. Vi skall lämna in vår bil imorgon då någon "avgas"lampa lyser. Får väl se hur dyr historia det blir...

Det är så mysigt att ligga kvar i sängen på morgonen och känna knodden sparka och bulla runt där inne. Så mysigt <3

Hoppas att ni får en bra dag! Här kikar solen fram idag igen :)

Puss
/ Lindha, världens lyckligaste tjej/blivande mamma/flickvän/sambo


Sötsugen!

Ah, är så sjukt sötsugen! Är så grymt sugen på att göra kärleksmums, men utan margarin blir det svårt :( Behöver ju ha det till garneringen om inte annat. Argh! Går och småäter nu istället. Tryckte i mig russin liksom :P

Målade över mina gula naglar och hoppas det försvinner lite nästa gång jag tar bort nagellacket. Såg ju förjävligt ut. Har ALDRIG varit med om det innan och jag brukar slarva med underlack. Blir så himla kladdigt med en massa lack.

Fan vad jag vill ha godis eller kaka nu! Haha kom hit någon?

Puss
/ Lindha, dör av sötsug snart


Okej? :/

Kan NÅGON förklara vad som hänt här?! Mina naglar blev helt missfärgade av mitt nagellack. Har mejlat en nageltjej om tips. Får se vad hon säger. Ser vedervärdigt ut. Dock så är det inte riktigt lika starkt som det ser ut som på bilden, men ändå väldigt synligt.


God morgon Onsdag.

Hej på er hörrni!
Har precis ätit frukost, mackor med ost och marmelad på, MUMS! Älskar marmelad alltså :) Och oboy till det givetvis ;) Ingen LCHF frulle här inte haha.

Har sovit väldigt oroligt inatt, vaknat flera gånger och kissat, sen emellan kisspauserna har jag vaknat i alla fall. Har haft väldigt ont i ryggen och lite "känningar" på höger sida av magen. Förmodligen tarmarna som ligger i "kläm". Dem fungerar ju inte riktigt som dem ska om man säger så ;P

Idag ska jag som sagt jobba mellan 09-12, sen blir det "kontoret" som jag så fint kallar det. Behöver åka till Lantmännen också, kanske fixar det på fredag efter jobbet..

Det var väl allt för denna gången.

Puss!
/ Lindha, känner sig lite trött idag pga dålig sömn

Michelin.

Det är ungefär så jag känner mig, som en Michelin gubbe. Inte så kul som det låter. Inga kläder passar, har inte direkt många valmöjligheter va gäller kläder. Jag känner mig tjock och äcklig mest hela tiden. Jobbig känsla :( Men men.
Det är ju inte för inget så <3.

Idag har jag varit på Work for you, kunde varit hemma och jobbat om jag ville men så skönt att sitta där borta i lugn och ro. Då bet jag att saker och ting blir gjort. Plus att jag får lite rutin :)
Sen skulle jag på "Ryggskola" men jag hade fött fel tid, tors att jag ringde och dubbelkollade imorse. Som tur är fick jag en tid hos sjukgymnasten på torsdag, och då är det bara jag och hon istället för i grupp som jag skulle på idag.

Imorgon blir det jobb i tre timmar, sen ska jag hem och äta och fräscha till mig. Sen går jag nog ner till kontoret och kollar jobb :)

Har kollat vad ja får tillbaka på skatten också, blir några tusenlappar. Plus att jag får min semesterersättning från jobbet. Hoppas det räcker till en soffa! :D

Tänkte åka till willys i helgen och fråga om lite bananlådor också. Så kan jag packa lite mer. Problemet är bara att vi inte har några tidningar att packa ner glas och sådant med. Får försöka fixa det.

Hur har ni det hemma i Skövde?

Puss
/ Lindha, längtar efter Knodden <3


Tisdag morgon.

Ny sitter jag på "jobbet" igen. Alltså Work for you. Skall fila på mitt cv och lite såntdärnt. Lite bättre miljö att sitta i än att sitta hemma. Där finns det så mycket annat att göra ;P

Puss!


Shoes.

Dessa skor skulle väldigt gärna få flytta in i min (alldeles för lilla) skosamling.


Ballerina i mocka från H&M, 299:-

Sen ett par skitsnygga vardags boots/känga från Nelly. Kunde dock inte kopiera bilden så skickar länken istället :P
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/vardagsskor/nelly-shoes-427/crush-boot-427850-14/

Annars då? Jo jag var ju på Work for you idag som jag skrev tidigare. Var dock bara halvdag idag då det typ inte var någon som visste att vi egentligen skulle var där till 16, så vi fick gå vid lunch tid ungefär. Då gick jag hem och åt lite mat, sen fixade jag med lite papper, fixade fram CV och PB och la in det i USB-minnet som vi fick. Imorgon skall jag fila lite på mitt PB och kolla igenom mitt CV, sedan skall jag kolla på lite olika sidor och försöka hitta något jobb att söka.
Sen har jag ett möte med vår "ledare" klockan 11 imorgon.
Vi kommer att ha obligatorisk närvaro mellan 09-16 varje dag, om man inte får jobb eller så för det går givetvis före. Men det är hårda bud och man kör hårt från vecka 1, det gillar jag. Då händer det förhoppningsvis lite.

Har precis tagit en dusch och Knodden lever rövare inne i magen <3 Älskade lilla barn.

Puss och kram
/ Lindha, längtar efter Knodden något oerhört. Är så nyfiken på vem det är som lever rövare där inne <3




Vecka 25 (24+2).

Barnet

Barnet kan känna igen din röst och reagerar mer på mammans röst än andra ljud. Ett korttidsminne har utvecklats. Barnet ligger och växer och mognar. Många rör sig mycket medan andra är mer stillsamma.

Redan från vecka 23 har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.

Vikt 800 gram.

Mamma

Olika kvinnor har olika magar. På en del börjar det synas först nu medan andra fick mage för länge sen. En del är nästan helt runda medan andra har mer putmage. Barnet kan trycka mot din blåsa vilket kan göra att du behöver gå på toaletten oftare än vanligt. Många gravida börjar även få kramp i benen. Undvik att knipa med tårna eftersom det kan öka cirkulationen och fungera som en utlösande faktor för kramp i benen.

Pappa/partner

Kanske kan du nu höra fostrets hjärtljud utanpå magen genom att lägga örat mot magen. Det kan ta lite tid att hitta rätt plats på magen och vinkel på örat, men det går efter ett tag. Fostrets hjärtljud är avsevärt snabbare än kvinnans, men desto svagare och kan blandas ihop med kurr från mage och tarmar. Det kan vara lättare att höra om man sätter en tom toalettrulle mot magen. Nu är det dags för ytterligare ett besök hos barnmorskan. Besöken äger vanligtvis rum under arbetstid och du har kanske svårt att motivera för dig själv och kolleger att ta ledigt från jobbet vid varje besök. Men tveka inte att prioritera åtminstone några besök. Då blir din delaktighet i graviditeten naturlig. Fyra öron hör bättre än två. Vi hör olika saker och ställer olika frågor. Väl hemma kan ni prata om vad barnmorskan sa och inte sa. Engagemanget blir naturligt

Vi längtar så efter dig <3


Work for you.

Sitter just nu på Work for you som det så fint heter. Vi har lite kaffepaus.
Det verkar bra dehär, det kommer i alla fall bli bra. Sex intensiva veckor med jobbsök, viktig information ochträning osv.
Håll tummarna för att det går bra för mig och att jag hittar ett jobb så jag kan få komma upp i heltid. Jobbar ju inte alls mycket just nu, ca 11 timmar i veckan så det vore skönt med fler timmar :)

Strax efter tolv är det lunch så då tänkte jag kila hem och äta. Bor ca 200m härifrån, smidigt ;)

Puss
/ Lindha, känner mig förväntansfull trots allt :)


God morgon måndag.

Så var det måndag igen! Helgen gick fort :(
Sitter och tittar på The Voice och äter frukost. Är dötröt idag :( Jag och älskling kollade på en film, "Abduction" igår innan vi la oss, grymt bra! Se den! Har velat se den sen jag såg trailern.

Idag ska jag som jag nog nämnt tidigare på något "coach program" via Arbetsförmedlingen som jag måste gå på. Får väl se vad det är för något. Är väl inte sådär jätte taggad men måste man så måste man. När jag kommer hem ska jag SOVA!

Puss och kram
/Lindha, trötast i stan


Helgen som varit.

Hej på er!
Hoppas ni har haft en fin helg? Vi sitter i bilen påväg hem.
Har haft en bra helg, men som alltid när man är hemma blir det mycket stress och farande. Hinner liksom inte njuta och slappna av riktigt :/
Men jag ser fram emot nästa Skövde-visit, då blir det några dagar extra :D

I helgen träffade jag bland annat Emelie, vi tog en mysig fika och pratade bebis (såklart<3), sen var ja en sväng hos Thomas och Hanna.
Idag har vi varit större delen av dagen med familjen Johansson/Carlsson. Tittade på Evelina när hon spelade basket, så duktig!
Som alltid lika mysigt. Sen firade vi även Evelina och Hanna som fyller/fyllt år <3.
Sen har vi även hängt med mamma och syrran, där vi även sov såklart :)

Sen var jag ju även på födelsedags fest för Bettina som fyllt år, hela 26 år ;)
Drack svingott alkoholfritt vin, mums! Ska definitivt köpa hem det!

Längtar så till familjen Johansson/Carlsson kommer på besök upp till oss, då bor vi i den nya lägenheten också, MYYYS! <3

Saknar Mamma och lillasyster massor redan, som vanligt när jag åker därifrån. :(

Fick med oss en babysitter, massa (!!) blöjor och lite smått och gott hem. Bortskämd Knodden är redan <3

Puss
/ Lindha, känner sig inte ett dugg utvilad efter helgen ;P




Natti Natti.

Ville bara kika in och säga god natt.
Imorgon blir det stan på förmiddagen och eventuellt en kaffe hos Emelie innan det <3
Sen blir det födelsedagsfirande av Bettina typ hela dagen/kvällen. Sen åker jag en sväng till Hanna och Thomas där min karl kommer befinna sig under dagen.

På söndag blir det också kalas innan hemfärd. Då är det Hanna och Evelina som skall firas! <3
Sen var denna helgen slut! Alltid fullt upp när man kommer hem till Skövde.

Så jävla tråkigt att jag inte kan stanna längre men men. Får ta och åka ner en annan helg och stanna några extra dagar snart igen. Behöver det känner jag. Bara ta dagarna som dem kommer. Blir alltid så mycket stress och fara överallt. Hatar det! Men kul att träffa vänner och familj såklart, även om jag inte ens hinner med hälften. Helgen är alldeles för kort.

Nu ska jag sova, dagen kommer bli lång imorgon.

Puss
/ Lindha, börjar bli sömnig.


En liten uppdatering.

Hej på er!
Jag håller på och ordna med allt som skall ordnas med innan avfärd till Skövde i eftermiddag.
Håller just nu på att måla naglarna, och det mina vänner är inte så lätt och smidigt med en mage som är i vägen. Haha. Jag känner mig lagom klumpig. :P

Nu ska jag fortsätta måla här!

Puss
/ Lindha, numera en stolt tjockis :)


Norlie & KKV - Tröjan du hatar.

Under tiden jag är borta kan ni nöja er med att lyssna på denna, gillar den dömycket! :) Vanligtvis inte min typ av musik, men kul med lite nytt ;)
http://www.youtube.com/watch?v=W4Xu6NVpIbc

PUSS

----

UPDATE: Det visar sig att lill Knodden också gilalr denna låten, h*n började genast dansa i magen <3 Älskade skatt!


Hej Torsdag.

Då var det redan torsdag :) Helgen närmar sig med stormsteg :) Wehhoo! DOCK kanske jag inte kan stanna måndag och tisdag i Skövde då jag eventuellt måste vara på plats i Norrköping pga Arbetsförmedlingen och min ersättning. Vill itne förlora den, men jag väntar på svar så vi får se. Hoppas hoppas! Jag som hade sett fram emot det så länge :(

Annars så har jag precis diskat och förberett för maten idag som blir hamburgare med pomme och bearnaisesås (dålig fantasi med tanke på att vi åt hamburgare med bröd igår men så får det bli). Jag är lite hungrig redan så jag tog en banan för att stilla hungern lite :)

Klockan 17:30 skall jag möta Monika utanför Telia, vi skall gå en liten sväng på stan :) Annars händer inte så mycket. Har jobbat några timmar idga och sen åkte jag till kontoret för Utvecklingssamtal som jag skrev igår. Det gick bra, skönt att få prata av sig lite angående jobbet :)

Hörs väl senare..

Puss
/ Lindha, gillar INTE att solen försvann och det blev ruggigt väder ute istället :/


Natti Natti.

Nu ligger vi i sängen och det är dags att inta drömmarnas land. Imorgon blir det jobb några timmar igen sen har jag utvecklingssamtal på kontoret. Spännande.

SNART ÄR DET FREDAG! Då åker vi till Skövde :) Wehoo! Jag stannar till tisdag men Tobias åker hem på söndag.
Ska bli så himla mysigt att stanna några dagar extra och träffa mina underbara vänner som jag älskar så <3
På lördag blir det födelsedagsfirande för Bettina och på söndag är det kalas för fina Hanna och Evelina <3

Sova var det!
Puss
/Lindha, som ser fram emot helgen SÅ HIMLA MYCKET!


Arv.

Min dator har lagt av två gånger sedan jag skrev på facebook att "vi får se hur länge min adtor håller", det är förmodligen fel på nätverkskortet i Tobias dator så den kan vi inte använda längre. Och min dator lägger som sagt av lite när den känner för det. Men å andra sidan så är den ca 4 år gammal också :/ Men dyr var den!

Några tallrikar som jag önskar mig är serien ARV från IKEA.  Tycker dem är så himla fina!
Lagom söta och romantiska :)



Sen angående köket har jag en annan idé (säger ju att jag andas inredning just nu;). Jag tänkte att om man köper en ganska neutral hissgadin och istället satsar på en färgglad mindre matta att ha i "gången" i köket. I SÅ fall har jag hittat den ultimata, från Åhlens, den kostar 299:- och är 70x200 cm. Mattan heter "Adrian". Vet inte om dem måtten passar i vårt kök men det får jag mäta när tiden är kommen. Jag gillar den och ser fram emot lite färg i det nya hemmet.




I sovrummet blir det förmodligen någon mörkare gardin, då de flesta möblerna, förutom sängen, kommer att vara ljusa/vita. Så man får LITE mörker i sovrummet :)
Om ni undrar varför jag är så tjatig om inredning här på bloggen så är det också ett sätt för mig att "spara" mina tankar och idéer när vi väl flyttat in och det är dags att börja inreda :) Så, då vet ni det :P

NU ska jag ta bort min ansktsmask, sen ska jag nog måla mina tånaglar så jag är fin till relaxen på Bettinas födelsedagsfirande på lördag :)

Puss och kram
/Lindha, har lugnat ner sig lite angående teknikstrulet (men tycker fortfarande det är SJUKT irriterande).


*%#{[[£¥>~|\[{%*.

Finns det något värre än när teknik inte fungerar? Typ DATORER!? Gah, vem bar det som uppfann den skiten egentligen. Förbannade jävla skit!

/ Lindha, har verkligen barken tålamod eller lust med sånt här!


Badrummet.

Jag har en plan att skaffa någon enkel hylla att ha i det "nya" badrummet, det behöver inte alls vara något exklusivt utav något man kan ställa skönhetsprodukter på, toapapper, kanske lite handdukar, ja ni fattar grejen. Hittade den perfekta på IKEA (såklart) och den kostar endast 249:-.


Den blir perfekt i badrummet! Då kan man även få plats med tvättmedel och sådant, eftersom vi hade tänkt skaffa oss en tvättpelare :)

Åh, jag bara älskar att det endaj ag tänker just nu är inredning, jag andas inredning. Haha. Ska bli så kuul! Och jag har tydlige bilder hur jag vill att det skall se ut i vissa rum! Jag är sugen på att få in lite mer färg i hemmet vad gäller detaljer såsom kuddar, ljushållare osv. Tycker det blir ilte tråkigt när man bara har vitt överallt ;P
Just nu så är det bara tankar, sen får vi se om mina tankar passar in med tapeter och såvidare. Svårt att föreställa sig exakt hur det ser ut i tankarna liksom :P  Men någonlunda koll har jag i alla fall.
I köket vill jag ha en fin hissgardin med lite färg och mönster i, som den jag lade upp häromdagen från Jotex. Men är osäker på om den passar in med tapeten, men tror det. Vi får se :)

För övrigt så gick jag och la mig i sängen för att läsa tidningar osv vid 19:30, men efter en timme så blev jag törstig så då hämtade älsklingen lite vatten till mig, sen hörde jag att han öppnade chipspåsen, och DÅ hoppade jag upp fort som attan, haha ;P Kul information va? ;)
Skall snart in och lägga mig, på riktigt denna gången. Kunde ändå inte somna förut men nu har jag fått skriva av mig lite =)

Natti natti
/Lindha, älskar sin kille mer än något annat på denna jord <3

<3

Eftersom det typ är omöjligt att ladda ner vissa bilder från datorn så gör jag det via telefonen.
Det fattas en filt, strumpor, en body och en pyjamas på bild dock.
Lite har vi köpt själva men också fått :)
Tröjor, strumpor, fler bodys och en mössa behövs.

Puss
/ Lindha, har fortfarande svårt att förstå att våran lill* Knodd ligger och växer i min mage <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_193787825.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_193787889.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_193787921.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_193788016.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_193788021.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_193788037.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_193788176.jpg" class="image">


Soffläge.

Nu har vi duschat och ätit mat, fick bli kycklinggryta med färska champinjoner och ris till det. Gott!
Nu är det jag som kryper upp i soffan med min lilla godisskål (och en kopp kaffe som Tobias tvingar i mig;)!

ÄLSKAR Iittala skålarna och planerar att köpa på mig sådana i fler färger och storlekar. Har bara en för tillfället men tycker dem är gudomliga :) Även dem små enkla ljushållarna i olika färger gillar jag. Precis som min fina vän Hanna som har samlat på sig ett gäng i olika färger ;)
Säg Grattis till henne fresten, hon har fått ett till jobb idag. Tjoho!

Puss på er
/ Lindha, är fortfarande helt slut i kropp och knopp


Trött tisdag.

Ursäkta min frånvaro, det händer inte så mycket här idag. Känner mig helt orkeslös och ryggen gör lite ont. Har NOLL energi. Jobbig känsla men jag lyssnar på kroppen och tar det lugnt idag.

Puss på er
/ Lindha, segast i stan


God kväll!

Ni ligger väl antagligen och sover kan jag tänka mig...
Jag vill ha alla era tips angående det här med schampo/balsam/i packning. Jag tycks ha provat de flesta, allt ifrån vanligt man köper på typ Ica till "salong produkter" men aldrig hittat något jag fastnat för.
Jag tycker alltid mitt hår känns ovårdat och "risigt" i topparna. Dem liksom klyver sig och "surrar ihop" sig på topparna. HJÄLP MIG! :P

Sitter ni inne med några mega tips, ge mig!
Vad använder ni och vad har ni för "hår-typ"?

Sov så gott
/Lindha, är så fruktansvärt trött på mitt hår(!)


Graviditetskrämpor?

Hej på er alla fina där ute!
Jag har precis slängt mig i soffan, äntligen!
Jag begav mig ut på en promenad förut och svängde förbi kontoret för att lämna och hämta nycklar för veckan. Tog en liten promenad men den blev inte så lång som jag hade planerat... Fick ont i svanken (långt nere vid rumpan typ) och sen fick jag skoskav och mina fötter svullnade upp. Så jag fick gå en kortare sväng än vad jag tänkt. Man känner verkligen av att kroppen inte har samam kapacitet som förut (även om jag inte var vältränad innan graviditeten).

Efter promenaden så slog jag in lite paket till alal födelsedagsbarn som har varit/kommer vara :) Och nu har jag lagat mat och diskat. Hungern börjar smyga sig på nu...
Tobias har kommit  hem och han har ställt sig och gjort rent kylen (äntligen) innan maten är färdig :)

Skall ta tag i flyttlådorna sen tänkte jag och organisera/packa lite smått... Känns bäst när det är organiserad kaos ;)

Vill väldigt gärna komma i väg och hämta min BabyBox på Barnens hus också, är så nyfiken vad som är i den. Gratis är gott ;)

Ungefär såhär känner jag mig..

Puss på er
/ Lindha, känner sig som en 70-åring i kroppen just nu...





Inredning.

Sitter och surfar runt för lite inspiration och hamnade på Åhlens, dem har SÅ mycket fint!

En fruktkorg i härlig färg för 59:-


I köket är jag sugen på att ha en hissgardin, tycker det är så himlans fint just i kök. Hittade en som ajg tyckte var söt på Jotex 199:- går den loss på. Kan vara kul att få in lite färg i hemmet också :)




Till sovrummet har jag hittat ett fint överkast och några fina kuddar. Tycker det är så fint med massa småkuddar på sängen när man har bäddat. Ser inbjudande ut ;) Just nu har vi inget överkast.
Något sånt här har jag tänkt mig:

Överkast, Åhlens "Ellen", 895:-, mått: 180x260 cm


Med lite fina kuddar till. Samtliga kuddar är från Åhlens och kostar mellan 149-240:-.



Det skulle väl vara fint ihop? :)
Kan tillägga att tapeten i sovrummet har vit bakgrund med typ svarta blommor/löv/bladliknande saker på. Väldigt fin tapet, men man får nog vara försiktig så det inte blir för mycket mönster i rummet. Men randigt tycker jag är lagom ;) Sen lite blått är snyggt i sovrum, blandat med lite naturfärger :)

Denna fina Hemnes byrån från IKEA skulle passa väldigt fint i vårt kommande sovrum. 1995:- går den loss på.



Något som vi behöver investera i så småningom är även sängbord, det har vi inga nu och det saknar jag jätte mycket. Dessa från IKEA skulle vara fina, dem är från serien HEMNES och kostar 499:-/st.



Och denna lampan i fönstret skulle inte vara fel ;) ÄLSKAR den lampan, billig är den också!



Till badrummet vill jag ha in lite mer färg vad gäller handdukarna, dessa tycker jag om, från Åhlens.




I badrummet och köket drömmer jag om CULT tvål/diskmedels-set. Tycker dem är så fina. Men dem kostar därefter också :(
Till badrummet skulle jag vilja ha en kopp för tandborstar, en för tvål och en för lotion, och till köket vill jag ha en för diskmedel, en för tvål och en kopp för diskborste. Det är bra att drömma ;)

Tycker det är så himla kul att kika på inredning, kommer ÄLSKA att inreda nya lägenheten.
Nu kom Tobias hem för lite lunch så nu ska jag pussa på honom. Sen ska jag väl ge mig ut på en promenad, ska gå förbi kontoret bland annat, och sen packa/organisera lite :)

Puss på er
/ Lindha, tänker bara inredning just nu, och bebis såklart :)

God morgon måndag.

Morsningn korsning!
Haha jag känner mig själv för bar för mitt eget bästa ibland :P Gick inte upp åtta, har legat i sängen tills nu :)

Men det verkar inte som att alla mina inlägg kom upp igår? I alla fall inte som jag kan se från mobilen.... Får undersöka detta.
Nu blir det frukost och en kopp kaffe på det :)

Vad har ni för planer idag?

Puss och kram
/ Lindha, den morgontrötta


Vecka 24 (23+1).

Vecka 23

Livmodern når nu strax över naveln. Fostret väger runt 550 gram och är 28 centimeter långt.

Sedan någon tid finns det mekonium, den första grönsvarta avföringen, i tarmen. Det händer att fostret bajsar redan innan det föds, då färgas fostervattnet grönt av avföringen.

Fostret rör sig mycket, speciellt på kvällarna kan det vara mycket gymnastik i magen. Många kvinnor tycker det känns bra, men några upplever det som obehagligt.

Vecka 24

Man kan ha gått upp fem till sju kilo, vissa ännu mer. Fostret väger cirka 650 gram och är ungefär 30 centimeter långt. Huden, som tidigare har varit helt genomskinlig, börjar bli tjockare och täcks av fosterfett.

Nu kan fostret suga på tummen, det är en träning inför att suga på bröstet. Ibland börjar fostret att hicka, då känns det som om det klickar till i magen.

De små blodkärlen i lungorna, kapillärerna, växer som mest mellan vecka 16 och 24. Först när fostret är runt 24 veckor kan det börja andas luft, om det skulle födas så tidigt.

Man märker hur olika det står på olika sidor om fostrets utveckling osv. Jag har en app på telefonen och enligt den appen så är fostret ca 21cm i vecka 23. Men tänkte att det kunde vara kul att lägga upp lite info varje söndag så ni får följa med lite i fostrets utveckling i alla fall. Men ta allt med en nypa salt, det står som sagt väldigt olika.

Puss och kram

/Lindha, med bebis i magen <3


Bingolotto.

Efter att vi sorterat lite flyttlådor så bestämde vi oss för att duscha och sedan åka och köpa Bingolotter. Jag var sugen på paj men tiden var knapp då klockan redan hunnit bli 18:00 innan vi hunnit in i duschen. Jag köpte därför en såndäringa färgidpaj från Ekströms, tog blåbär denna gången. Den var inte riktigt lika god som äpple/kanel som jag provade när Pappa och Sussie var här, men det gick allt ner 1,5 portion ändå ;) ÄLSKAR paj och vaniljsås, mums! Pajen var liksom lite, typ kladdig? Det fastnade i gommen och var lite "smetigt", men det gick :)

Före:




Efter:


Vi vann dock ingenting på Bingolotterna, men jag var ETT (!) nummer ifrån att vinna Matsalsgrupp på Mio för 25 000 kr. MEN nära skjuter ingen hare ;)



Vi har på en film i bakgrunden, "Taken" som går på fyran, så sjukt bra. Vi har sett den innan men den är lätt värd att se igen.

Nu är det slut för uppdateringar idag, blir snart sängen. Jag skall ställa klockan på 08:00 imorgon tänkte jag så jag kommer upp i tid :) Är ju så trött på morgonen nu för tiden, men det är kanske inte så konstigt när jag vaknar och går på toaletten ungefär 3 gånger per natt (utan att överdriva). Men det är väl kroppens sätt att vänja sig vid att inte få en hel natts sömn sen när Knodden <3 tittat ut. Det är helt okej :)
Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att INTE ställa om klockan när den ringer ;P

Hoppas att bloggen inte strular lika mycket med bilduppladdningen som den gjort idag, har skickat iväg ett mejl som jag hoppas få svar på imorgon.

God natt och sov så gott!

Puss och kram
/Lindha, börjar bli lite trötter...



Husmanskost, promenad och kaffe.

Vet inte varför det inte går att ladda upp bilder från datorn? Gah, blir så irri!!! Gör ett försök till i alla fall.
Promenaden ute förut var hur skönt som helst, solen sken och vi satte oss med varsin kaffe i solen :)


Ni får faktiskt stå ut med kassa mobilbilder ;P

Efter att vi kom hem från promenaden så lagade jag lite mat, jag var döhungrig. Stekt lax med potatismos och fetaost-sallad stod på menyn. MUUUMS!

Kolla vilken rolig potatis Tobias plockade på sig igår, haha. Moset blev gott i alla fall ;)



Såhär såg min tallrik ut. JA, jag var kanske hungrig (tänker inte säga högt att jag inte kände mig mätt överhuvudtaget efter den tallriken).



Det är lite roligt hur "insatt" man blir i sin blogg snabbt. Jag tänker hela tiden på att fota saker jag gör eller äter osv, Tobias skrattar alltid lite åt mig då. Men det är bara för att han älskar mig ;)

Har hört att det fina vädret skall hålla i sig i veckan, hoppas det!

Imorgon ska jag dock försöka komma upp i tid så jag kan pula lite med flyttkartonger och alla saker från vinden vi tog ner förut efter maten. Vi har sagt att vi skall verkligen packa organiserat så vi inte blandar en massa skit i lådorna OCH skriva på lådorna var dem hör hemma. Blir lite smidigare då. Så det tänkte jag pula med imorgon, och börja packa lite smått. Är vädret fint beger jag mig ut på en promenad också :) D-vitamin är alltid välkomet!

Vad gör ni ikväll älskade vänner?

Puss och kram
/Lindha, med fjärilar i magen


Argh!!!!

Håller på med ett inlägg på datorn men det går fan inte ladda upp bilder! Så var det igår med. Har försökt hur många gånger som helst nu. Pallar inte mer. Får återkomma senare och hoppas att det fungerar då!

Puss
/ Lindha, hatar när all form av teknik inte fungerar (framförallt datorer!)


Söndag.

Då var helgen redan över, det går fort numera :/
Jag uppdaterar just nu från mobilen så vi får se hur det går.
Jag har precis ätit frukost och druckit lite kaffe. Har varit uppe tre (!) gånger inatt och kissat och sen har jag haft svårt att somna ordentligt. Har inte sovit så djupt om man säger så. Sjukt störigt. Tobias har varit vaken sen klockan 07 (!). Bra att han vänjer sig, hihi ;P

Idag ska vi börja röja lite på vinden, rensa och plocka ner lite flyttlådor och liknande. Kanske börjar packa ner lite smått varefter.
Men först ska vi ta oss ut på en promenad. Solen skiner så det gäller att få ut så mycket man kan utav den :)
Då kanske jag får tillfälle att använda mina nya solisar jag köpte igår! :)
50 pix på H&Ms barnavdelning (tack för tipset syrran).

Nu ska jag dricka lite mer kaffe sen beger vi oss väl ut. Hörs senare raringar! Kul att ni har hittat hit.

Puss och kram
/Lindha, blir väldigt glad när solen tittar fram och bebis sparkar i magen <3


Eufori.

JAAAAA! Jag lade min röst på Loreen - Euphoria, SÅKLART! Röstade ni? I så fall på vilken/vilka?
Hon har ju fått oerhört bra respons så jag var inte ett dugg förvånad över att hon vann, åh så kul. Äntligen vinner en låt som faktiskt är bra!
Otroligt vacker och begåvad kvinna.



Om ni undrar varför det ser så tråkigt ut med mina bilder så är det för att jag inte har något redigeringsprogram på datorn. Skulle väldigt gärna vilja ha det men vågar inte ladda ner det då datorn redan är väldigt slö (har iTunes på datorn också som segar ner datorn och tar u pp en del plats). Ni får helt enkelt nöja er med bilderna som dem är så länge.
I vissa fall så är bilderna lite "omgjorda" ändå, då är det på grund utav att jag gjort dem i en app i telefonen som heter Instagram eller Diptic.

För övrigt så avnjöt jag en otroligt god fruktsallad till Mellon. Den bestod av jordgubbar, päron, banan och apelsin. Till det hade jag en laktosfri, färdig vaniljsås. MUMS säger jag bara!



Nu har världens bästa älskling tagit fram lite pistage ntöter och cashewnötter, och så ett glas cider till det (givetvis alkoholfri).

Åh bebis sparkar på som vanligt, älskade lilla skatt <3

Ni får ha en trevlig kväll.

Puss och kram
/Lindha, världens lyckligaste flickvän, sambo och blivande mamma. Så tacksam för min bättre hälft, att jag får ha honom vid min sida. Du och jag älskling, det vet du. <3

Nya lägenheten.

Vi har precis kommit hem efter ännu en inspektering av den nya lägenheten. Åh vad jag älskar den! Nu fattas det bara en storvinst på lotto elelr diverse så jag kan möblera/inreda den fint ;)

När vi var på stan en sväng förut, gick vi in på MIO för att kika på soffa (som vanligt), hittade en som skulle passa PERFEKT tillsammans med soffbordet. Kolla bilden nedan:


Inte bara var den snygg, den var DÖSKÖN att sitta i också. 15.900:- går den loss på, på MIO. Det var kampanj på den för tillfället, annars lgiger priset på 17.900:-.
Bordet kommer jag inte ihåg priset på och jag hittar det inte på mio.se heller :/

Annars så händer det väl inte mycket just nu. I mitt huvet så planerar jag i mitt huvud hur jag vill att det ska se ut i den nya lägenheten, men det kommer förmodligen ta ett tag innan vi kommer till mållinjen.
Blir så irriterad på mig själv för att jag aldrig kan nöja mig med det fina jag har, jag väljer istället att fokusera på det jag INTE har. Så jävla onödigt! Det tar så otroligt mycket energi.
Men ibland önskar man bara att man hade obegränsat med pengar på kortet så man kunde dra det utan att tänka efter ;)

Ikväll blir det Melodigfestivalen, jag tänker rösta på Loréen (stavning?)! Vilka röstar ni på?

Puss på er!
/ Lindha, ska försöka att tänka på annat än inredning....(kan bli svårt)

Dagens "vill ha".

Alldeles strax vi iväg och kika på tvättmaskin/torktumlare.. Kul lördagsnöje för övrigt ;P VUXENPOÄNG!
Vi vaknade väldigt sent idag, närmare bestämt 11:00, mer om varför senare..

Annars så drömmer jag mig bort till en ny soffa, dator, ny matgrupp och en kamera. Kanske att mina drömmar kan bli verklighet när skattepengarna kommit (om man får några)...





Nu måste jag försöka snygga till mig lite så jag kan vistas bland folk.

Puss på er! <3

Då var det dags.

Nu harj ag skapat mig en blogg, som synes.
Här kan mina vänner och familj följa med mig i min vardag, inte för att det händer speciellt mycket men det visar sig ;P

Ni får ha överseende med att bilderna inte kommer ha högkvalité, för dem tas med min telefon, har ingen kamera i min ägo just nu. Men jag skall försöka bli bättre på att ta lite foton. Om inte annat på magen ;)
Tillsvidare får ni nöja er med "gamla" bilder.

Välkomna!

PS Är det NÅGON som känner att han/hon vill hjälpa mig med designen, skriv en kommentar till detta inlägg. Jag kan inte sånt överhuvudtaget och skulle bli väldigt tacksam om någon ville hjälpa mig med det, så den ser lite roligare ut.

Puss och kram!


<3

Här var jag i v 14+2 <3
Här är jag i vecka 14+2 <3


Välkommen till min nya blogg!