Heart Chat Bubble

Ögonbryn.

Jag håller på att spara ut mina ögonbryn för att få dem fylligare och fina. Har kommit en bra bit på vägen. MEN på vissa ställen, främst i "fram" vid näsbenet, står vissa hår rakt ut.
Vad gör man åt dem? Går det göra något åt dem? Någon som vet?


Nytt till Julia.

Igår var jag en sväng på Ingelsta med Lisa innan vi skulle på Clubkväll inne i Domino gallerian där bland annat Make up store hade 20%.
I alla fall så gick vi in på Name it! En barnbutik med jätte fina kläder.
Köpte ett par sockiplast och tre dregglisar. Sen såg jag VÄRLDENS finaste byxdress i brunt och lila. Så jävla fin var den! Men jag fick tygla mig ;P


God natt.

Har just tagit bry sminket och krupit ner under täcket :)

Fastnade visst lite länge framför datorn. Gick igenom bilder på Julia osv. Skall lägga över resten av bilderna från mobilen imorgon sen försöka beställa hem lite foton på Julia osv. Får se om datorn orkar med eller om den är för slö :/
Finns så många bilder på Julia, kommer bli sjukt svårt att bestämma vilka som ska ramas in och vilka som skall gå till fotoalbum. Vill ju rama in allihopa och hänga upp! Så hela världen kan se :D

Ska ju även göra ett scrapalbum till henne med bilder i så småningom. Har inte albumet än dock.
Har inte så stort "scrap förråd" dock så får nog pyssla lite ihop med Lisa ;) Hon har lite mer verktyg osv. Blir roligare då!
Nu skenade jag iväg märker jag... Haha. Typiskt mig.

Imorgon händer inget speciellt. Ska städa här hemma bara. För på torsdag kommer Mami och lillasyster (?)! :) <3

Natti Natti


Kvällspyssel!

(Inlägget under skulle publicerats för flera dagar sen :/ Nåja!)

Ville pyssla ihop en egen liten presentask eftersom vi skall på dop snart ;)
Resultatet ser ni nedan. Sjukt nöjd!!! Tog mig en timma att göra denna. Haha. Tur man kunde spola fram och tillbaka. Tog scrappapper jag hade hemma och vek efter instruktionerna. Det var inte så lätt.
Sedan knöt jag bara lite rosa sidenband runt istället för vanligt presentsnöre. Fick fundera både en och tio gånger men fint blev det, visst!?
Gillar att det ser hemmagjort ut :D Behöver inte vara sådär fabriksperfekt!

HÄR kan ni se klippet jag gick efter!


Till jultomten.

Har skrivit en önskelista till tomten! Iår önskar jag mig mycket böcker, i olika former.
Se bilder nedan Tomten ;)
Lite gott och blandat helt enkelt!


Jahaja.

Julia håller på att somna igen. Så då kan jag brygga en kopp kaffe och sätta mig i soffan i lugn och ro.


God morgon fredag!

Hej på er. Dålig uppdatering, JAG VET!
Men det blir så. Händer inte alltid så mycket spännande (såklart alltid Spännande för mig eftersom jag har Julia men blir inget som är "kul" att skriva om. Jag vill dessutom lägga min tid på annat. Roligt ändå hur prioritering för en helt ny mening när man fått barn.

Men i alla fall!
Julia har fått mat och nu ligger vi i sängen och myser <3
Hon har vaknat mellan 08-08:30 dem senaste veckorna typ men idag ville hon göra dag strax efter sex. Gör mig inget alls. Hon är så glad och mysig på morgonen <3 jag somnade dock sent, runt 01, men känner mig förvånansvärt pigg ändå. Lite kaffe sen gör susen ;)

Håller ju på att planera inköp isbundet dopet nästa söndag. Tårtan kommer bli SÅ fin! Ska göra den själv. Har beställt tårtbottnar, rosa dopskor och sockerpasta i samma färg som skorna. Wiiie! Bästa Emma ska hjälpa mig!

Lite senare, runt 10, kommer Lisa och James hit :) <3

På torsdag ska jag klippa mig med. Ska bli SÅ skönt. Sist jag klippte mig var innan Julia kom. I typ maj/juni tror jag. Om inte tidigare. Är lagom slitet nu :/
Skall försöka köpa någon bra hårtoning innan. Vill bi ljusare men kanske vårt att få det fint själv. Har inte råd att färga/slinga hos frisören. Redan mycket med dopet osv. Det blir nog bra ;)

Det var väl allt för nu ;)
Hoppas ni får en bra dag!


Förbannade sko!!!

När Julia låg i magen köpte jag ett par Reebook Easytone för att ha till mina barnvagnspromenader. Till en början funkade dem bra men numera får jag ALLTID skoskav av dem. Är det normalt?
Förbannat irriterande eftersom det stör mina dagliga promenader.

Idag hade jag plockat iordning hemma, städat lite och sådär. Förberett te-vatten och bad till min älskling och tar med Julia ut på en promenad så pappan kan bada osv i lugn och ro. Lite egentid. Nähe, skoskavet gör sig påmint direkt!
Jag har alltså HALTAT mig fram i promenaden, gått ca 2km bara och har nu satt mig på en bänk i närheten av hemmet. Men det är lite kyligt så måste snart lyfta på rumpan. Ska gå förbi en brevlåda med.

Har ni tips på bra promenadskor?!
Som man INTE får skoskav av hela tiden!


Beställt.

Igår beställde jag hem en topp och ett par klackar (love!) från Nellys rea som jag tänkte ha till dopet. Nu fattas bara ett par svarta jeans :) Tänkte köpa dem på hm. Har två par från divided som jag älskar! Dem första byxorna jag köpte efter graviditeten. Jag hatar "riktiga" jeans. Jag vill ha mjukare material med stretch i :) Och dem från divided är perfekt. Kostar 199kr paret :)

Skall ta tag i resten av städningen här nu! Badrummet fick sig en ordentlig omgång igår. Nu ska det dammas och dammsugas sen skuras! Jajemän!

Men först, en kopp kaffe!
Lillan tar en förmiddagslur i sin säng <3


Gardinerna.

Med lite hjälp utav Lisa så kom vi fram till att jag ska soppa dem randiga gardinerna och köpa enfärgade gröna gardiner, och utgå från zickzack mönstrade kudden för att matcha färger. Har kikar runt lite och hittat en stor favorit hos.....trumvirvel.. RUSTA!
Se bild nedan.


På önskelistan!

Detta otroligt fina soffbord!


Klappar mig själv på axeln.

Jag ska erkänna att jag tänkt köpa godis till kvällens filmmys här hemma. Men efter lite mat i magen och extra betänketid så ångrade jag mig omedelbums! Tänkte på vikten och mitt mål. Har inte kommit igång med träning än, det får bli när jag får råd. Behöver ju köpa helt nytt träningsset.
Anyhow.
Eftersom det inte blev godis så ska jag smaska på gurka och morötter med dipp och honungsmelon! Mycket godare!


Operation vardagsrum.

Jag har funderat och kommit fram till att jag inte alls gillar vårat vardagsrum som det är nu. Jag vill få in lite mer färg. Så jag skall byta ut gardiner, fönsterlampor, köpa nya soffkuddar med lite mer liv i, gärna mönstrat. Det ska dit en hylla ovanför soffan där man kan ställa ramar och ljus osv, köpa nya ljus i grönt och turkost, mattan skall kemtvättas och ställas fram, ta bort taklampan och köpa någon golvlampa som funkar bättre. Finns ju sådana dära golvlampor som är som "bågar", vet inte vad dem kallas men.
Har kikar runt lite och hittat jätte fina gardiner. Jag har tänkt att ha grönt och turkost som accentfärger. Tror det skulle passa fint till resten av färgerna i rummet. Ska försöka hitta två löpare också att ha på matsalsbordet, dem vi har nu är ganska tråkiga och färglösa. Vill få in accentfärgerna i dem med.
 
Här nedan är lite av det jag hittat än så länge.
Är dock ute efter två lampor att ha i fönstret, som är runda och högatill formen. Gärna vita. Har ni tips på fina så hojta till! Vill inte att dem ska kosta multum heller ,P
 
Denna gardinen gillar jag jätte mycket, men vet inte om det blir för mycket? Blir lite feg ;P Denna kostar i all fall 359:- på Ellos
 

Denna tycker jag också är jätte fin, lite mer diskret och inte riktigt lika stor färgklick. Men jag vet inte om det ljuga i gardinen är vitt eller om det är mer créme/beiget? Svårt att se tycker jag. Denna kostar 449:- också den från Ellos. Köper jag denan gardinen blir det kanske inte grönt och turkost som accentfärger, då får jag matcha in det mer efter gardinen.
 
Det är denna typen av lampa som jag menar att jag vill ha i fönstret. Två stycken. Tycker denna är fin faktiskt. Men skulle nog vilja ha en i "tyg", denna ser ut att vara i glas? Eftersom gardinerna blir i färg vill jag ha en ganska neutral lapma i vitt utan mönster. Eller var tror ni?
 
Denna lampa hittade jag också men jag gillar den runda formen bättre faktiskt. 249:- hos Ellos.
 

Det kanske inte är så lätt för er att ge mig tips och råd om ni inte varit hemma hos mig och vet hur vardagsrummet ser ut just nu. Jag kan, om ni vill, lägga ut en bild så ni får se helheten? Skulle behöva lite tips faktiskt.
 
Sen har jag hittat fina kuddar på åhlens.
 
Dessa kostar 99kr/st, eller 2 för 149:-. Finns i fler färger.
 
Denna ligger på 199:-. Sjukt fin tycker jag!
 
99kr. Älskar åhlens kuddar, dem har så mycket färger och mönster, love it!
Nu vet inte jag om de tuskosa nyanserna är lika varandra och om dem funkar ihop men det får vi hoppas. Vad tror ni? Soffan är gråmelerad.
 
Ska försöka komma ihåg att ta en bild på sovrummet imorgon, det är så mörkt ute nu.
 
 
UPDATE: Fick tips av min fina vän Lisa om en gardin som skulle passa superbra ihop med kuddarna.
 
Nämligen denna! Är inte den superfin så säg?! Den passar jätte bra ihop med kuddarna, färgen återfinns även i zickzack-kudden ni kan se en bit upp. I mitt huvud ser det bra ut i alla fall :)

3 månader.

Idag är vår lilla groda hela 3 månader! Jösses vad tiden flyger iväg.
Tänkte jag skulle dela med mig lite av hennes utveckling.

* Hon har väldgt lätt för skratt
* Pratar/jollrar väldigt mycket!
* Är mycket stabil, kan sitta i soffan med stöd omkring sig.
* Älskar att sitta/stå i knäet och "vara med".
* Händerna är i munnen precis hela tiden ungefär.
* Hon har nu växt ur storlek 56.
* Tycker om att ligga i babygymmet, dock ej för långa stunder.
* Vill gärna vara nära mamma och pappa. Speciellt när hon ska sova.
* Hon är på god väg att ända sig från rygg till mage men är inte riktigt där än.
* Hon greppet gärna tag i sina kläder och våra händer/ fingrar, och det HÅRT!
Hmm det var väl allt.

Dålig uppdatering här de senaste men det har varit mycket flängande. Kan uppdatera mer om det sen.
Idag skulle Julia ha fått sitt 3 månaders vaccin men jag tig fel på tiden. Så irriterande! :(
Julia har haft feber till och från i några dagar så väntar på att vårdcentralen ska ringa upp.
Vi skulle tagit en promenad till HC med Lisa och James men sen upptäckte jag att febern kommit tillbaka så då bluddret inte så. Men så är det med små barn. Tur hon har överseende med det <3


Mitt allt <3


Inte min dag..

Idag är ingen bra dag alls. Känner mig allmänt nere och opepp.
Jag orkar ontets mig ut för då måste jag konka ner och upp vagnen. Jag BORDE ta mig ut på en promenad och göra plankan och lite armhä om jag någonsin ska bli nöjd med min kropp. Egentligen vill jag bara stängs in mig och äta en påse med lösgodis. Men äta godis tänker jag INTE göra! Jag ska steka mig lite ägg nu tror jag bestämt. Om vi har några...

Det bästa med dåliga dagar är att dem går över...

Tur att jag har min lilla guldklimp som förgyller vardagen <3


Crap.

På gekås köpte vi lite bodys och pyamasar till Julia. Vi köpte dem i storlek 62 för det är det som hon använder nu. SAMTLIGA var iprincip försmå. Så jävla tråkigt för dem var så fina! Bland annat bodys som det står "i love mum" och "i love dad" på. Så ska ni köpa kläder till dem små, gå upp en storlek, minst!
Har inte provat alla pyamasar än, men dem verkar vara små i storleken med. BUMMER!

Vill nu se något utav det vi köpt får ni hojta till. Orkar inte fota allt kanske men..


Kvällens andra tips!

Har hittat en sjukt bra sida med billiga hårprodukter bland annat! Www.beautyflashshop.com! Man kan blanda annat köpa 500ml Moroccanoil shampo för under 150kr(!). Sjukt billigt! Vill ha!!!!!


Middagstips!

Nu ikväll äter vi fredagsmysmat. Det serveras stekt tortillabröd med brieost, jalapeno och crabfish (i mina i allafall, de andra har pepparsalami i sina bland annat). Supergott och SUPERENKELT! Tips tips!


I vaggeryd.

Nu ligger jag i sägen hos svärfar i vaggeryd. Vi kom hit i eftermiddags.

Imorse så var jag hos vår "gamla" barnmorska på "besiktning", jag fick godkänt ;)
Sen åkte vi en sväng till Lisa och James :)
Vid tolv kom pappa Tobias hem, då pajade jag in alla grejer i bilen (TUR att vi köpte combi säger jag haha. Jösses vad grejer det blir när man har barn :D!) och sen vid ett så åkte vi förbi Dino och Emma. Min nya baksida till mobilen hade kommit. Sjukt snygg, älskar den! Vill inte ens ha femman nu haha.
Har även satt på iCopter skydd både fram och bak. Prima skinka!

Förut så somnade Julia på mitt bröst, det har inte hon gjort på måååånga veckor. Så mysigt! Hon mäste varit väldigt trött. Klockan var iofs närmare 22 åsikter så konstigt.

Imorgon hörrni, då åker vi allihopa här till ULLARED! Ska bli så kul med en utflykt med familjen och svärfar + sambo <3

Har väl inte mycket mer att säga. Det var i alla fall en uppdatering om dagen. Händer inte mycket mer om dagarna ;P
Pussar på Julia mest <3

Nästa vecka åker vi till Skövde med. Då ska jag fila med preggo-Sabina och troligtvis svara på alla hennes preggo-frågor ;) Ska bli himla kul! Både att träffa henne och bebis i magen och svara på preggo-frågor. Tycker sånt är kul!

Anyway! Blir nog en lång dag imorgon så ska sova nu. Varit uppe sedan 06:20.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_506ca853ddf2b326eb000ba2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_506ca853ddf2b326eb000ba2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_506ca85fddf2b326d6000c3a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_506ca85fddf2b326d6000c3a.jpg" class="image">


Säljes!

Jag har en sprillans ny, vit, samsung galaxy s3 här hemma som jag inte använder. Är mer en iPhone tjej ;)
Vill därför få den sålt så jag kan köpa iPhone 5!
Någon som är intresserad?


Dopkorten.

Här är en bild på dopkorten som jag gjorde. Sjukt nöjd och jag har fått många komplimanger för dem :D