Heart Chat Bubble

Längtan.

Just nu..

...längtar jag så tills älskade Knodden som bor i min mage skall titta ut
...längtar jag tills jag kan komma i mina vanliga byxor igen (om jag ens kommer i dem då)
...längtar jag tills jag kan gå till affären och handla vanliga kläder utan att tänka "kommer jag verkligen i dem där med min mage"?
...längtar jag tills jag får gå och förnya min garderob utan att ta hänsyn till magen
...längtar jag tills flytten är över och man kan slappna av
...längtar jag tills jag får börja inreda "vår" fina lägenhet

Ja, det finns mycket att längta till, men mest av allt längtar jag såklart tills vi får se vår älskade skatt! <3

När drömmar blir verklighet.

Natten till tisdag drömde jag att vi var hos barnmorskan och hon påpekade min viktuppgång. Jag har ju hittils gått upp 12kg och det både känns och syns kan jag ju säga. Inte konstigt man inte är sugen på att shoppa kläder när man får gå upp 1-2 storlekar. Men, nog om det. I drömmen så sa hon att jag borde tänka lite på vad jag äter och sådär. I drömmen blev jag helt förstörd och när jag vaknade, var jag inte på min bästa sida direkt =P

Till saken hör är ju att vi skulle till barnmorskan på tisdag morgon, vad tror ni hon säger när vi är där!? JO, hon säger att jag skall tänka på vad jag äter (i all välmening dock) och försöka röra på mig. jag kan inte gå långa promenader för då säger ryggen ifrån men försöka gå korta promenader några gånger om dagen istället för en lång. Det lät ju logiskt. Hon var inte elak på något sätt utan det är ju varken bra för mig eller barnet att stoppa i mig massa skräp och lägga på sig en massa onödiga kilon. Jag kan inte mer än hålla med henne. Ska verkligen göra mitt yttersta att hålla mig till "godsakerna" på lördagar. Det där med promenader...då behöver ett par ordentlige promenaddojor införskaffas först. Annars kommer mina fötter typ..dö?

Vart liite ledsen när vi gick därifrån, inte van vid att folk påpekar min vikt på det viset ;P
Hoppas innerligt att det kommer vara relativt lätt att gå ner dem igen, med tanke på att jag planerar att amma. Sen lär det bli enhel del promenader som mammaledig. mammaledig, häftigt det känns att kunna säga så =D

Jag vet ju att det i slutändan är SÅ värt all denna förändring med allt vad det innebär, det är bara lite jobbigt på vägen, och det får det lov att vara. För tro mig, det är inte alltid en dans på rosor att vara gravid.


I Vaggeryd.

Hej på er kära läsare!
Hur mår ni?

Jag befinner mig just nu i Vaggeryd hos svärfar och hans sambo, alltid lika mysigt att vara här :)
Vi åkte hit igår eftermiddag, tråkigt att vara hemma i all flyttkaos.
Idag åkte vi in en sväng till Jönköping och kikade lite på stan, köpte mig även två par mammabyxor, ett par "mjukisar" samt ett par leggings. Kom väl till pass! Dem är hur sköna som helst. Nu behöver jag bara lite tunikor/klänningar att ha i sommar när värmen kommer.

Vi satte oss på ett mysigt fik i Jönköping och tog oss en smörgås och en kopp kaffe. Mysigt med lite kvalitets tid med "svärisarna" =D

Idag är det jag och älskling som står för maten, det blir grillad kyckling med klyftpotatis, morötter och färska champinjoner i ugnen, till det serveras hemmagjord ztatziki och en god fräsch sallad. HUR GOTT!?

Har förbannat ont i ryggen/fötterna nu efter ett par timmar på stan, att gå i converse är ingen större hit när man skall gå länge, framförallt inte som "höggravid". Mina gamla gympadojor sjunger sin sista vers, får skoskav av dem och dem är ett par år gamla. Dags att byta ut dem kanske?

Har tyvärr inga bilder att bjuda på då jag för det första inte tagit några idag och för det andra inte sitter på min dator :P

Nu ska jag slösurfa lite på nätet efter inredning ;)

Ha en trevlig lördagkväll hörrni!
Puss <3


Torsdagen den 26 april 2012.

Jag är så sjukt irriterad just nu! Ingenting kan gå smidigt nu för tiden. Det känns som att det enda jag gör är att ringa samtal hit och dit, boka om tider hela tiden, packa inför flytten osv osv. Jag har nog att tänka på, det räcker nu! Sen är det allmänt struligt och rörigt på jobbet, gah!
Nu ser det ut som att vi får vänta till på MÅNDAG innan vi kan flytta in i lägenheten/hämta nycklarna. Städfirman som flyttstädat den nya lägenheten fick 9 anmärkningar och dem kan inte fixa det förrens på lrödag. KUL! Och det var alldeles för mycket för att vi vill ta det själva, vi kommer ha nog att städa i våran lägenhet så vi får snällt vänta. Så jävla surt bara, nu när det är långhelg och allt!

Jag kan inte slappna av för att det känns som att jag måste hålla koll på allt runtomkring hela tiden, alla tider, sen är det dehär med försäkringskassan och min kommande föräldrapenning. Sjukt jobbigt att bara sitta och vänta utan att ha någon koll. Nu väntar jag på att huvudkontoret i Halmstad fyller i mina uppgifter om årsinkomst mm, sen ska dem skicka tillbaka det till mig så jag i min turk an skicka det vidare till Fkassan. Ni ser ju, mitt huvud går på högvarv och jag är så rädd att stressa upp mig alldeles för mycket för både mitt och barnets bästa men jag gör så gott jag kan.

Imorgon ska jag jobba för första gången på 2 veckor, får se hur det går :) Nästa vecka jobbar jag ons-fre.

Ska väl lägga mig och vila om en stund och sen tänkte jag fortsätta med ugnsplåtarna, sprayade dem med ugnsrent igår.

Eftersom det inte blir flytt i helgen så åker vi nog till svärfar i helgen istället, mys!

Som ni ser så händer det inte mycket (som är positivt) i mitt liv just nu, därför uppdateringen är lite gles. Har alldeles för mycket tankar och funderingar i huvet för att åf ner det skriftligt.

Måste passa på att säga GRATTIS till Lisa också som fick sin lilla james igår kväll! Stort grattis till familjen!


w

Vecka 30 (29+4).

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.

Hos barnmorskan/kontroller

Har ni fått inbjudan till föräldrakurs? Om inte, fråga barnmorskan! Hon kan informera dig om var, när och hur. De flesta barnmorskemottagningar erbjuder idag föräldrakurser i grupp. Kurserna kan gestalta sig lite olika beroende på vilken barnmorskemottagning man går på, antingen i mindre eller större grupper som träffas en eller flera gånger. Under träffarna brukar man ha en förlossningsförberedande del men även diskutera ämnen som graviditeten, amning, förädraskap, relationer mm. Det brukar vara deltagarnas frågor och önskemål som formar innehållet i träffarna.

Kurserna brukar vara populära så anmäl er i tid!

Det närmar sig med stormsteg <3


Tisdagen den 24 april 2012.

Förlåt för dålig uppdatering men det är lite mycket nu med flytt osv. Jag går mest i flytttankar nu.

Igår kom jag hem från skövde lagom tills älskling slutade jobbet, så han plockade upp mig. SOM jag hade saknat honom <3
Vi pussades lite, lagade mat och bara var. Pratade om allt som hänt osv. Sen hann jag även packa två flyttlådor med köksattiraljer, kändes fint :) Nu är det bara slutspurten kvar i köket, det är bara att "slänga" ner på fredag. Idag har jag dessutom gjort rent ugnen, sprayade den med ugnsrent igår så det fick stå över natten, samt alla plåtar. Skönt att ha lite grovjobb gjort när vi skall flyttstäda. Mamma och lillasyster kommer  upp hit och hjälper oss med det näst nästa helg.

Nu skulle jag väldigt gärna vilja vinna pengar på lotto eller triss så jag kan shoppa loss en massa inredning! Det jag skall beställa först och främst är gardiner till sovrom, kök och barnrummet. Får se om vi evetnuellt behöver någon ny gardinstång, har inte koll på hur många jag har och hur dem ser ut. Sen behövs alltid lite smått och gott, som en ny sovrumslampa till fönstret, natttduksbord osv, men vi får se när vi kan handla det. Blir en del utgifter nu i och med att vi nästan måste betala 2 hyror :/

Idag var vi även hos barnmorskan, som alltid var tredje vecka. Allt såg bra ut :) Vi bokade två nya tider framöver, sen bokade hon även in mig på ett informationsmöte med en sjukgymnast om tiden efter förlossningen. Där dem pratar om knipövningar, hur man skall sitta, sen kommer det även en tandsköterska som pratar om tandhygien.
Sen fick jag även med mig ett informationsblad om "amningsinformation" som jag skall gå på. Det var en öppen grupp så den behövde man inte anmäla sig till. Fanns lite olika datum att välja på.
Haha många datum att hålla koll på, tur att man har en almanacka och mobilen ;)

Luddigt inlägg men det får ni ta, tråkigt utan bilder med.
Vill så gärna köpa en kamera innan förlossningen så man kan få fina bilder på Knodden, får se hur det blir med det :/ Jag vill bara ha och ha och ha ;P

Nu ska jag nog göra mig lite rostade mackor och oboy, mums!

PUSS

Söndagen den 22 april 2012.

Dagen har spenderats mestadels med min fina mamma, har varit väldigt mysigt. Vi åkte till Tidaholm vid lunch tid och kom hem runt 18snåret. Mycket trevligt! Sen vid sju så gick jag bort till Bettina som var hemma hos sina päron. Var där typ en timma sen hem igen.

Så himla skönt att bara vara och ta dagen som den kommer. Blir inte direkt så när det är en planerad tripp till Skövde. Kändes välbehövligt med ett omplanterat besök faktiskt. <3

Lär väl dröja ett tag innan nästa besök eftersom vi flyttar nästa helg och helgen efter det kommer mamma upp och hjälper mig flyttstäda.
Men nästa gång vi väl åker ner så ska jag försöka att inte planera för mycket (svårt för mig;), mår inte bra utav det.
Någon jag däremot ska träffa nästa gång är fina Kajsa som jag inte sett sen i vintras, då vi typ precis gått ut med graviditeten. Sen Linda H har jag inte träffat på länge, älskade vän!

Har precis köpt biljetten hem imorgon, 14:47 går det, tänkte svänga förbi Emelie innan tåget går och krama henne och magen och snacka skit (typ bebis prat;), min fina vän <3

Hepp, ska fortsätta titta på teve nu. En skit bra serie på femman, "Missing" heter den.

Imorgon ses vi älskling!!! <3


Skövde.

Hamnade helt omplanterat i Skövde. Vi åkte från Lund idag, åkte upp med mamma och Sussie i bilen :) <3

Kom hem strax efter åtta sen åkte jag till Linda med familj. Den blev så glada så :) Nu ligger jag nerbäddad i mammas sköna säng, hon sover gott här brevid och katten gör sig ren inför kvällen haha.
Imorgon har jag ingenting planerat och det är så sköt eftersom det alltid är en massa flängande hit och dit när man är hemma och hälsar på. Ska stanna hemma hela dagen imorgon med mamma (och syster om hon kommer hem;). <3
Inte alltid man åker hit helt oplanerat.

Saknar min bättre hälft MEGA MYCKET Dicks, min älskling <3
Får se om jag åker hem imorgon eller på måndag, det återstår att se :)

Har varit mycket nu under dagarna, mycket information och intryck. Allt vi kan göra nu är att hoppas. Älskade moster <3
Ni kan väl hålla tummarna eller be en bön eller vad som helst för henne är ni gulliga.

Måste sova nu. Som gravid är man inte van vid att vara vaken såhär sent :P

Natti natti

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199433921.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199434081.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199435289.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_199435303.jpg" class="image">


Duktiga Maddicken!

Vår ödla Maddicken har äntligen lagt ägg! Tobias kom inbinder och sa det, var bara tvungen att hoppa upp ur sägen och titta :) Kunde inte somna om så jag har varit vaken sen 06:40. Kommer nog somna gott på tåget sen, börjar redan bli väldigt trött...


Jag är nog mer sårbar och skör än vad jag tror ibland...

Jag har varit väldigt ledsen, nedstämd och tom dem senaste dagarna, mycket beror på att jag blev av med heltidstjänsten. Jag hade liksom byggt upp en hel del förväntan iom den nya lönen som kommer med ett heltidsjobb och helt plötsligt så bara rasade allting på ngåra sekunder. Det känns kan jag säga. Att bar ajobba några fåtal timmar i veckan gör inte mycket för plånboken, visst jag får ersättning för de dagar jag inte jobbar men man tjänar ju ändå mer på att jobba heltid, givetvis. Jag vill känna att jag bidrar lika mycket ekonomiskt som min älskade sambo, vill inte att han ska dra det tunga lasset. Det är nog det som gör mest ont. Jag vill kunna köpa fina presenter till honom och unna honom fina saker, bjuda ut honom på restaurang osv. Men så ser inte läget ut som det är nu. Men men, den adgen kommer väl den också :) Jag vet att han älskar mig ändå ;)

Jag hade planerat att köpa nya fina saker till lägenheten och börja inreda den ordentligt, gå till frisören (har inte varit där sen mamma bjöd mig, det var i januari. Mitt hår är alltså katastrof), få lite fina naglar osv osv. Det där är väl dem minst viktiga grejerna, först och främst kommer ju Knoddens saker, det som är kvar. Skall lägga ut skötbordet på blocket, köpa ett nytt på IKEA (Hensvik) samt en fin skötbädd till det. Har hittat fina skötbäddar på jollyroom.se men dem är lite dyrare, får se hur jag gör :) Finns en sån fin röd skötbädd, tror det är späket laban på eller något sådant, kommer inte ihåg :P 
Nu gled jag in på ett helt annat ämne, inte alls meningen.

Skall snart stänga ner och sova. Skall upp i hyffsad tid imorgon, vill duscha och få i mig något ordentligt att äta imorgon innan jag åker till Lund. Tåget går 09:50.

God natt <3

<3

Jag och älsklingen har legat i sängen och tittat på en film "Beastly" hette den. Jag tittade dock på sista halvtimmen själv då han var lite trött, efter två minuter låg han och snarkade brevid mig, min fina älskling <3
Filmen var i alla fall helt okej, inte den bästa men inte den sämsta heller. Konstig handling och lite "amatörig" trots att det var kända skådespelare såsom Mary-Kate Olsen och Vanessa Hudgens.


Jag kan inte beskriva min kärlek för Tobias bra nog. Det går bara inte beskriva den kärleken jag hyser för honom. Helt otroligt! Jag visste inte vad riktigt kärlek var innan jag mötte honom. Han med stort H, killen med stort K, mannen med stort M, ja ni fattar. Mannen i mitt liv. Skulle inte klara mig utan honom, jag skulle inte vilja klara mig utan honom. Han finns alltid där för mig, speciellt när jag behöver honom som mest. Livet känns lite upp och ner just nu och då är jag väldigt tacksam för att jag har honom vid min sida. Jag säger det till honom väldigt ofta, att jag är så tacksam för att jag har honom och att jag älskar honom mest på denna jorden. Att vi nu väntar vårat första barn känns helt fantastiskt, som en dröm. Vi har skapat vårat kärleksbarn. Det är nu det börjar, livet, i sin allra bästa och finaste form. Han kommer bli världens bästa pappa, utan tvekan!
Nu ska jag inte tråka ut er med denna otroligt långa kärleksförklaring mer, men kände bara att jag var tvungen att bli lite sentimental ;P

Imorgon ska jag ta tåget till Lund, av mindre roliga orsaker <3


Livet.

Nyss hemkommen från kontoret och har samtalat med min chef om den sista tiden på jobbet innan mammaledigheten. Jag sa som det var, att ajg inte kommer kunna klara av att städa hur mycket som helst men att jag gärna hjälper till på kontoret för att fylla upp tiden. Hon skalle i sin tur prata med sin chef om detta med kontorsarbete. Så vi får väl se. SKa börja städa igen nästa vecka.

Allt känns bara så fruktansvärt j*vla rörigt just nu! Jag kan inte slappna av utan går hela tiden och tänker på framtiden... Den känns väldigt oviss. Det jag oroar mig mest för är hur den ekonomiska biten kommer att se ut framöver, framförallt när jag går på mammapenning. Nu när jag inte kommer jobba heltid frams till "ledigheten" så kommer väl min ersättning bli minimal.
Tycker att det systemet är så jävla galet! Jag har jobbat heltid i flera år i Skövde, jag jobbade tre månader på Lantmännen i höstas och tjänade riktigt bra, men det räknas inte när dem räknar ut min dagsersättning under mammaledigheten utan det är bara från mitt nuvarande arbete dem uppgifterna räkas in. HUR galet!? Jag tycker det är helt vrickat. Känns orättvist.

Allt känns bara jävligt...skit just nu!

Tänker så mycket på mina fina kusiner nere i Malmö också <3
Livet kan vända på en sekund, ta vara på det ni har.

Jag känner inte för att skriva mer här just nu, det blir bara massa negativa saker så vi skippar det..

-

Förlåt för dålig uppdatering. Har för det första varit sjuk hela veckan och inte haft något roligt att berätta direkt. I övrigt så har jag känt mig väldigt....tom? Efter beskedet om jobbet i måndags så har tankarna gått i ett. Känner mig nere. Tänker på allt som skall handlas till bebis (även om det inte är mycket kvar), lägenheten (inredningsplanerna skjuts fram en aning iom beskedet i måndags), allt som behöver fixas hos försäkringskassan (verkar krångligt), min mamma penning, mitt slitna ja som skulle behöva en och annan uppfräschning....it goes on and on.
Jag vet att det inte är kul att läsa om men det är verkligheten just nu. Känner mig så himla känslig och jag går och funderar på allt och inget dagarna i ända.
Hoppas verkligen jag får lite mer klarhet imorgon när jag pratat med chefen.

Usch allt känns bara så rörigt just nu!! Hatar den känslan. Saknar mina fina i skövde så mycket. Men det dröjer ett par veckor innan jag kan åka dit :(
Tur att jag har min älskling som finns där för mig, vet inte va jag hade gjort utan honom. Min bättre hälft <3

Natti natti



Tisdagen den 17 april 2012.

"God" morgon på er, jag har precis startat denna gråa och regniga dag med en kopp te. Har knappt någon röst kvar :/ Hoppas teet mjukar upp lite.

Ni kanske är lite nyfikna på hur det gick igår?

Jag åkte ju ut till EMma och hennes mamma i Åby vid 10:30, då låg lilla Disa och krystade, och krystade, och krystade, och krystade......och krystade. Hon låg och höll på så ett bra tag, i närmare bestämt sju (!) timmar, för klockan 17:25 tittade den första killen ut. PRECIS innan vi skulle åka iväg till Veterinären i Linköping. Så det blev en dramatisk födesel i hallen för den lilla killen. Men fin var han :)
Dem visste sen innan att det var två stycken valpar där inne för att dem hade röntgat Disas mage. SÅ nu väntade vi bara på att nästa skulle komma ut. Men ingenting hände, förrens klockan blev en sisådär 21:00, så kom nästa valp. Denna födeseln varken började eller slutade lyckligt, det var en till hane som tyvärr var död när han kom ut :( Usch så hemstk var det! Förmodligen hade han dött under dem jobbiga och långvariga krystvärkarna, trodde Emma. Han var jätte liten, vägde ynka 55g, medans storebrorsan vägde 152g (en väldigt stor chihuahua hane). Det blev en väldigt långdragen valpning och jag måste erkänna att mot slutet så var jag lagom seg i bollen. Men jag ville inte missa någonting under valpningen så därför så åkte jag dit så pass tidigt, trots att Emma sa att det kan ta tid. Nog tog det tid =P
Jag var hemma runt 22 tiden och hade då nästan varit borta i 12 timmar. Pjuh! Emma och hennes mamma Catrin åkte vidare till en kompis till dem för att lyssna om det fanns en till valp där inne men det fanns det tyvärr inte fick jag senare reda på :(
Men en frisk hane fick dem och Disa är lycklig <3

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och hoppas på att halsen repar sig lite...
PUSS

Vecka 29 (28+2).

Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.

Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.

Pappa/partner

Har du och din partner börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med. Bilbarnstol är ett måste om barnet ska färdas i bil.

Boandet innebär kanske också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar, bygger ut eller renoverar? Städar i källaren? Målar om och tapetserar? Eller kanske syr gardiner och vårdar kläder. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras - men ställ inte alltför höga krav på er själva.

Hos barnmorskan/kontroller

I vecka 29 är det dags att besöka barnmorskan igen. Om du tycker besöken varit glesa hittills kommer de att ske oftare nu. Har du fött barn utan komplikationer förut räcker det om du kommer lite mer sällan framöver jämfört med förstföderskor.

Även den här gången kontrollerar barnmorskan hur livmodern och barnet växer. Med ett speciellt måttband mäter hon avståndet mellan blygdbenet och livmoderns överkant. Sedan skrivs värdet in på en kurva för att följa utvecklingen.

Barnmorskan kontrollerar också ditt blodtryck och ibland tar hon ett extra urinprov, blodvärde och/eller blodsocker. Din partner är såklart alltid välkommen att följa med. Säkert får ni lyssna på barnets hjärta genom en ultraljudsförstärkare.

Om din blodgrupp är Rh-negativ har du säkert fått reda på om ditt barn är Rh-negativt eller positivt. Bär du på ett Rh-positivt barn blir du nu erbjuden en spruta med Anti-D för att förebygga immunisering. Bär du på ett Rh-negativt barn föreligger det ingen risk för immunisering och någon förebyggande behandling eller ytterligare provtagning under graviditeten behövs inte.


Haha.

Precis när jag lagt ner telefonen för att blunda skickar Emma ett sms. Disa har börjat krysta. Nu är det jag som åker till Åby!!!!


Om drömmar vore sanna...

..då hade ja bokat in mig på en frisör tid och blivit snygg i håret, och efter det hade jag gått på en avslappnande ansiktsbehandling i 50min inklusive hudanalys, efter det hade jag satt mig på ett mysigt café och fikat en stund för mig själv. Och mjukt av mitt ta, fina och vårfräscha jag. När jag klar färdigt hade jag gått på manikyr och pedikyr för att få fina naglar,både uppe och nere. Så ser min drömdag ut just nu, känner att den hade kommit väldigt väl till pass!

Om drömmar var sanna...






Nu ska jag vila och hoppas på att Emma ringer snart och säger att valparna är påväg ut.


Tur i oturen?

Det är tur att jag har Knodden i magen som ger ni kärlek och styrka! <3
Skall prata med chefen på Onsdag, då är jag förhoppningsvis kry. Är även personalmöte då.
Allt är bara väldigt lustigt och ingen av oss vet väl riktigt varför mitt "uppdrag/tjänst" har sagts upp. Och jag vet heller inte hur det ser ut för mig, vad jag kommer få göra osv. Jag vet bara att min rygg och jag inte kommer att klara av att städa fram till sista juni.
På mitt nya anställningsavtal, som jag bad om att få iom min nya tjänst på heltid, så står det att jag jobbar 100% from 23/3-31/6. Ska inte säga för mycket, vi får se på onsdag helt enkelt.

Mamma älskar dig Knodden, och är väldigt glas och tacksam att du finns och växer i min mage. Längtar så efter dig! <3

Är också obeskrivligt tacksam för att jag har världens i särklass bästa sambo som alltid finns vid min sida. Älskar dig mer än livet älskling <3


Jävla skit!

Fick precis ett tråkigt besked!!! Helvete också! Där rök min heltidslön :( KUUUUUUUUL!

Måndagen den 16 april 2012.

God morgon från en sjukling :( Jag har inte direkt blivit bättre/piggare under helgen så har sjukanmält mig från jobbet. Suck. Iofs inte så konstigt då jag har lite svårt att lyssna på kroppen och ta det lugnt när jag känner att jag inte är helt hundra. Men idag har jag lovat Tobias (han sa till mig på skarpen igår, typ:P) att bara ligga och vila och inte hålla på och packa och greja. Så det ska jag göra! :) Vila alltså, haha.

Ingen valpning blev det inatt heller, stackars Disa som förmodligen ligger och har haft ont hela natten. Får hoppas det blir under dagen :) SÅ jobbigt är det itne att sitta och titta på när en hund valpar så det ska jag förhoppningsvis orka med.

Har ätit frukost nu och ska nog snart lägga mig och sova igen. Älsklingen kommer hem och äter frukost snart så kanske håller mig vaken till dess.


Söndagen den 15 april 2012.

Hej på er! Dålig update jag vet. Men dagarna har liksom gått i ett. För en gångs skull. Plus att jag inte mår sådär jätte bra. Känner att en ordentlig förkylning är på gång. Den har ju lurat under helgen som jag skrivit om tidigare.
Idag har vi varit nerep å stan en sväng, skulle gå in på tre och prata med dem, sen åkte vi till ett ställe som en kompis till oss tipsade om, Importörerna heter stället. Dem hade allt möjligt där! En riktigt rolig butik att gå i. Dem ahde väldigt mycket skräp men också väldigt mycket fint. Så dit ska vi igen och handla lite ;) Vi hittade ett jättefint och annorlunda matsalsbord som vi båda föll för direkt, vi får se om det blir ett köp ;) Åh vad jag längtar till lägenheten nu!

Sen under eftermiddagen har jag packat lite mer, dammsugit och skurat golven, lagat lite mat och sen vid sex tiden fick vi besök av Tobias moster med familj. Dem fick lite kvällsmat och kladdkaka till efterrätt :) Alltid trevligt att träffa dem!

NU är det inte alls mycket kvar som skall packas ned. Det mesta är köksattiraljer, tänkte fortsätta med det i veckan. Lite behöver vi ju hak var som glas, tallrikar sov men det är ändå en heldel kvar som kan packas ned. Så skönt att ha allt iordning, mitt i röran ;P Kläderna och täcken och sådant "mjukt" slänger vi bara ner i stora sopsäckar alternativt ikea kassarna! Smidigt och bra! Så gjorde vi sist med :) 

På tala om annat! Fick sms av Emma för en stund sedan att Disa (Tettchi´s Charming Little Disa) komemr valpa till 99% under kvällen/natten! Som jag berättat tidigare så ska jag få vara med på denna häftiga upplevelse! Jag frågade Emma om det var okej att man är förkyld och det var det, så länge man tvättar/spritar händerna. Jag ska ju bara titta på medans dem andra agerar barnmorskor ;P
Hoppas bara inte jag får feber eller liknande så jag inte orkar vara med på valpningen. Vill verkligen inte missa det för allt i världen. Nog känner jag mig lite "dåsig" men det ska nog gå bra. Wiiie! Spännande! Kommer inte kunna somna nu bara för jag är så förväntansfull haha.

Lite långt inlägg men så blir det ibland, tråkigt utan bilder jag vet men jag har förvarnat er om att jag är dålig på bilder :P Tråkigt att ta dåliga bilder med en iPhone kamera :P

Natti natti

Vilka är ni?

Jag vet att många av er förmodligen inte kommer lämna en kommentar, MEN det vore så himla kul att veta vilka ni är som kikar in här titt som tätt. Ni är ändå några stycken om dagen :) Ni har inget att skämmas för ;)

Skriv en kommentar bara om vem du är och var du bor, kanske hur gammal du är?

NU ska jag försöka sova, måste vara lite utvilad om det eventuellt blir valpning inatt :) Har börjat få ont i halsen och huvudet igen. Ont i tänderna har jag med :/
Jaja, god natt!


Tallrikar (igen).

Nu har jag hittat tallrikarna jag vill ha! TRIVSAM från IKEA! Jätte fina! (kommer givetvis inte släppa mina IB Laursen musli skålar som jag visat er tidigare).



Från vänster: Tallrik, 59kr/st, Djup tallrik, 29kr/st, Assiet, 29kr/st, från IKEA.

Och så dessa besticken (dem vi har nu behöver bytas ut):


SVIT, 279kr/ för 24 delar, också från IKEA

Fasiken vad jag önskar att jag vunnit en massa pengar så jag bara kunde inreda hemmet precis så som jag har det i huvudet, på en gång! :P Nu får man ju ta lite i taget. Sån är inte jag riktigt, vill att det ska ske NU! För mig är det väldigt viktigt att jag trivs i mitt hem, framförallt eftersom vi aldrig kommit till ro i vår nuvarande lägenhet.
Har sån himla tydlig bild på hur jag vill att det skall se ut.
Även om det bara är "småplock" så blir det mycket i slutändan.



Dagen so far.

Inte det roligaste "mitt-i-natten-inlgäget" precis men jag mådde bajs inatt. Hade svårt att sova, IGEN! Men på morgonen efter en kopp te kändes det lite bättre :) Så jag började packa någon låda till och sen gjorde jag mig snygg (så gott jag kunde/kan) och åkte ut till Åby, där Emma och Lisa befann sig. Kul att äntligen få träffa Lisa, har bara hört bra saker om henne :) Hon är beräknad att föda om fyra dagar, dvs på onsdag. Spännande! En liten kille som gömmer sig i hennes mage.
Vi satt och snackade om allt möjligt, mycket bebis/barn prat blev det givetvis, men en hel del annat. Två mycket mycket fina tjejer de där!

Nu har jag ätit två hamburgare med bröd, MUMS! Och lite godis till efterrät ;) Blev lite seg/trött i bollen efter maten :( Lite huvudvärk på det också. Skulle åkt till Monika, men frågade om inte hon ville komma hit istället. Får väl se hur kvällen artar sig. Blir inte många knop här inte.

Saknar min fina familj och vänner i Skövde! <3



:(

Usch Jag mår inte bra alls just nu :( Kan inte andas genom näsan, har jätte ont i halsen och huvudet. Vaknade av en konstig dröm och att jag var kissenödig, nu km jag inte somna om :( Ja vaknade exakt samma tid igår, vid fyra, och låg vaken en timma. Konstigt att jag vaknar samma tid nu och samma sak händer :/

Det blir alltid värre framåt natten, undrar varför?


Rosenserien.

Jag har kikat runt lite på nätet på olika hudvårdsmärken och läst om dem. Det som faller mig mest i "smaken" är Rosenserien. Det är en serie som är helt ekologisk med Aloe Vera Gelé som bas, istället för vatten som många andra märken har. Jag tror att den kommer göra underverk med min hud ;) Den kostar ju dock en slant extra, men inte så jätte mycket dyrare än Mary Kay som jag tidigare använt. Jag lägger mer än gärna ner lite extra pengar på min hy för att den skall må bra.
Dem har inte bara ansiktsprodukter utan även deodorant, hand och fotkräm osv.
När jag fått min heltidslön så blir det nog lite shopping av dessa produkter :)
Jag skulle så gärna vilja göra en hudanalys innan så jag köper dem rätta produkterna för min hud. Men, det är mycket som skall inhandlas nu iom nya lägenheten (inrednings prylar alltså) så det får nog vänta.

Är det någon av er som har erfarenhet av denna serien?

Rosenserien kan du bland annat köpa HÄR, det var den billigaste sidan jag hittade.






Det börjar hända grejer.

My har förvärkar och flackar i tempen vilket betyder att inatt kan det bli valpning!!!! :) Jag skall vara med på Mys valpning för det är mer säkert att hon får en "normal" sådan. Disa KAN fö kejsarsnitt eftersom valparna förmodligen är ganska stora då det bara är två stycken bebisar där inne.

Men jösses, nu vaknade jag till minsann! Tur att jag vilat ett par timmar ;)


Fredagen den trettonde.

Hej på er! Idag är jag hemma från jobbet :( Har haft jätte ont i halsen inatt och haft svårt att sova. Känner mig sådär seg och tung/trött i kroppen som man gör när man inte är helt kry. Huvudvärken gör sig påmind. Men jag har tagit Alvedon och ätit frukost så nu ska jag vila lite.

Var på Work for you förut och lämnade kopia på mitt nya anställningsavtal så nu är det äntligen fixat. Skrev även ut papper från försäkringskassan, för min ersättning. Sista gången jag skickar in det. Sen får jag ingen mer ersättning därifrån eftersom jag jobbar heltid. Wohooo! Förutom när jag är mammaledig sen då men det är ju en annan sak :) På tala om det måste jag ringa och kolla så dem fått moderskapsintyget jag skickat. Dem har "slarvat" bort papper förr som jag skickat in.

Ny ska jag knapra halstabletter och vila huvudet och kroppen.

Festen! Nu kan det komma valpar när som helst, både Disa (som jag får vara med på, om allt går som det ska vilket jag hoppas för hennes skull) men även hennes mamma My väntar valpar när som helst. Åh så spännande! Hoppas dem kommer i helgen :)


Magsjuka.

Ligger utslagen i sängen efter jobbet. Lite gaser som spökar tror jag (tarmarna är inte som dem ska under en graviditet, tro mig!). Börjar kännas lite bättre nu haha. Älskling fick hämta mig idag (igen, igår hade jag för ont i ryggen för att cykla hem).
Förövrigt går det lite magsjuka här och var just nu, känns inte så kul men det är bara att hålla tummarna att vi klarar oss.

Skall steka pannkakor nu, hihi. Puss!


God morgon torsdag.

Uppe med tuppen idag, det vankas vattengymnastik. Ska bli SÅ skönt! Hade sjukt ont i ryggen igår, det spelade ingen roll hur jag än satt, låg eller stod, det gjorde ont i alla fall :( Men idag känsn det lite bättre, hade förmodligen överansträngt mig lite, i form av för långa promenader.

Snart har jag inte kläder att ha på mig på jobbet heller :/ Jag ska ju ha "oömma" kläder på jobbet, och mina mjukisbyxor som jag använder är snart för små :( Vill definitivt inte gå i mina klänningar (som är de enda plaggen, utöver mjukisarna som passar) eftersom jag ofta är ute och leker på lekparker, jag städar osv. Deprimerande :( Får helt enkelt ta en runda på stan och köpa mig lite nytt!
Jag är glad att Bebis växer som den ska <3

Sitter och äter frukost nu, lite fil med cherios och två knäckemackor med ost och rökt kalkon på, mumma!
Ska titta lite på teven nu. Tiden bara rinner iväg :(

Puss

Vårt älskade barn.

Glömde skriva förut att Bebis väger ca 1200g vilket är helt normalt :) Helt otroligt! Det är inte ens tungt ;)
Kärleken växer för varje dag som går för det lilla miraklet i magen. SOM vi längtar och är nyfikna på dig! Vem är du älskade barn? ❤❤❤
Blir varm i hela kroppen när jag tänker på det som växer i min mage. Ren och skär kärlek, rakt igenom.


Change of plans.

Vi så inte The hunger games, var så dålig kvalité. Däremot började vi kolla på en film som heter "Trust" och är från 2010, roligt bra. Ska se färdigt den imorgon!
Det handlar iaf om en tjej som pratar med en kille på nätet, dem träffas och så händer det en massa grejer. En bra film som faktiskt skildrar det som händer på riktigt här i världen, tyvärr! Har inte sett klart den än men än så länge är den bra.


Bad day.

Alla dagar kan inte bli bra... Dagen började inte sådär jätte bra, fick sms från kontoret, sen kom de andra nedslaget, men som TUR var visade de sig inte vara ett nedslag och allt ser bra ut. Men jag hann förbereda mig mentalt på det värsta både en och tre gånger. Nu fick vi i alla fall se hur förlossningen ser ut :P Kändes himla konstigt att vara där och inse att jag faktiskt kommer ligga dör om ett par månader... :/ Lite skrämmande samtidigt som det ska bli spännande på något sätt.

Resten av dagen har väl varit lite sisådär. Varit på dåligt humör pga det som hänt idag. Men så är det. Jobbade ju inte lika länge idag eftersom ja var iväg ca 2 timmar.

Tur att jag har min älskade, bättre hälft att komma hem till. Kan inte beskriva i ord hur mycket han betyder för mig. Helt otroligt! Han är min stöttepelare, alltid <3

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi lägga oss i sängen och titta på "The hunger games", hoppas den är textad! Haha.

Jag längtar så tills vårat barn tittar ut! <3 Du får inte göra mamma och pappa så oroliga älskade skatt ❤

In i duschen var det!
Puss


Det rycker i shoppingtarmen.

Herregud vad fina babykläder det finns! Har varit inne på Ellos och kikar, finns hur mycket fint som helst! Mickey Mouse, Blixten McQueen och Smurfarna-bodys. Massa söta overaller, tröjor osv. Så söta! MEN, jag håller mig! Vi har ju fått en hel del kläder plus köpt lite själva så vi klarar oss ett tag, sen är det roligare att köpa när man vet om det blir en pojke eller flicka :)

För övrigt så skall jag börja cykla till jobbet from idag, ska bli skönt :) Det är inte en lång bit till jobbet och jag tycker det känns onödigt att ta bilen dit, drar massa bensin, som jag dessutom inte får tilllbaka från jobbet längre.


Vecka 28 (27+3).

Barnet

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

Mamma

Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.

Pappa/partner

Det kan börja bli tungt för din partner nu. Hon kan känna sig både otymplig och oattraktiv. Tänk på att det kan vara viktigt för henne att få höra vad hon betyder för dig och vad fantastiskt det är att ni ska bli föräldrar.


För er som vill ha smakprov...

..på fotosessionen vi hade i vardagsrummet i fredags kan gå in på emmawelin.blogg.se :)


Bingokväll.

Idag är det söndag och det innebär i vanlig ordning, BINGOLOTTO! Även denna söndag med Dino och Emma :)
Alltid lika trevligt. Dock inte lika trevligt att vi aldrig vinner något! Haha men men. Än tänker jag inte ge mig min sann! :)
Tycker att Bingolotto är en mycket trevlig tradition att hålla på med goda vänner!
Dem hade fresten köpt sånan där riktigt "bingo pennor", på Willys, skall kika efter sådana nästa gång jag är där, ett måste ju! Haha :)

Mindre kul är dock att jag glömde mina glasögon hos kompisarna, hoppas dem är hemma imorgon på förmiddagen så jag kan hämta dem, annars får jag gå med huvudvärk hela dagen :( :P Skall skicka ett sms imorgon när jag vaknar. Telefonen är på laddning just nu.

Natti natti


Drömmar.

Åh, jag drömde att jag var hos frissan och blev fin i håret! Besvikelsen som uppstår när man vaknar och inser att det bara var en dröm :( Haha, fan också!


Ps.

Fasen vad jag mår illa av allt godis jag ätit i veckan. Inte okej! Trots att jag mår illa kan jag inte sluta när det står på bordet :/ Tvångstannkar? :P


Ändrade planer.

Jag vill se "Kvällen är din" med Martin Stenmark i spetsen som börjar nu klockan åtta. Sä vi flyttar fram bion till måndag, haha :) Kanske går och hyr en film sen istället :)


En sån där dag.

Idag har inte varit en bra dag, har varit uttråkad, trött och allmänt seg i kroppen, vilket har resulterat i att jag sovit en hel del :/ Tur att jag har min älskling som piggar upp mig och som alltid finns där. Han skall bjuda ut mig på bio sen :) Jag tror att jag har bestämt mig för att vi skall se "Hunger games", någon som sett den? Bra? Dålig?
Håller på att göra lite mer klyftpotatis nu, skall äta resterna från igår, mums! :) Tobias är iväg och jobbar någon timme.

Det var väl allt för idag..

Appropå amning.

Kom in på allforforaldrar.se's shop på nätet. Hittade denna amningsfilten, fastnade för den. Himla smidigt när man är ute bland folk(café, restaurang, hos vänner osv) när man inte känner för att flasha allt ;) Nu var den dessutom på rea. Skulle dock inte köpa den för orginal pris, tycker det är lite väl saftigt.

På tal om amning så är jag så himla kliven med amningskläder. Alla sådana toppar på typ hm är skit fula ju! Tråkigt att gå omkring i det i flera månader :P Har fått tips om att man kan ha linnen med exempelvis tunna band under sina vanliga toppar, för att undvika att visa brösten. Men ändå? Hmm får väl se hur jag löser den biten ;P

NU ska jag sova! Är dötrött!


Lååångfredag.

Dagen ide har fötts ett. Emma kom som sagt hit vid tolv tiden för att fota mig och magen(Även Tobias var med på ett hörn). Det tog en stund, vi snackade en stund när hon kom sen fixade hon mitt hår. Var väl klara vid två ungefär. Då åkte hi ut till Åby och träffade fina hundar och Catrin såklart ;) hundarna Disa och My är dräktiga och beräknas valpa den 17 april och jag ska få vara med när Disa valpar!!! :)

Idag gjorde jag sådan god middag ( som vanligt;), det blev lax i ugn med röd curry pasta och grädde. Blandade ihop crème fraîche och röd curry och lade det på fisken, sen hällde jag på grädde så det blir en god sås i ugnen. Till det serverades klyftpotatis, MUMS!

Nu tittar jag på Let's dance och äter godis. Är dock väldigt mätt nu så har lagt godiset på hyllan :P
Är dötrött med så ska nog lägga mig efter programmet.

Hur är eran fredag?

Puss!


Längtar till imorgon!

Imorgon vid 12 kommer ju Emma hit och ta lite bilder. Hon ska hjälpa mig med håret också, om det blir lite sådana bilder där ansiktet är med :)
Hade inte Disa varit dräktig (dem får inte åka bil from 2 veckor innan valpning) så hade hon fått vara med på några bilder. Hade varit så mysigt! Men istället så skall vi åka ut till Åby efter fotograferingen och hälsa på Disa och hennes vänner. SOM jag längtat efter henne! Träffar ju inte henne så ofta då hon bor hos Emmas föräldrar. Ska bli så kul att få vara med när hon valpar :)

Har målat mina naglar ikväll och jag kan säga att det var sista gången för denna graviditeten. Varnade Tobias att han för hjälpa mig nästa gång. Var lite jobbigt :/

Idag så har Knodden verkligen varit livlig! Det är h*n fortfarande! Så mysigt så <3

Annars händer inte så mycket här under helgen. Vi ska fortsätta packa lite och ta ner det sista på vinden. Blir väl lite glas och det sista i vitrinskåpet som jag inte fått ner ännu.

Ska sova nu, är lite spänd/nervös inför imorgon. Gillar inte att vara med på bild men nu är det ju magen som skall vara i fokus. Och Emma är ju inte direkt en främling haha :)

Sov så gott!


IB Laursen <3.

Jag är helt och fullkomligt färälskad i allt vad IB Laursen heter, SÅ fina grejer!
Något som jag skall införskaffa är definitivt dessa fina musliskålar, kostar 39kr/styck och finns HÄR.
Jag tänkte köpa 3 blåa och 3 rosa/raspberry, kommer bli fint att ställa på String hyllan jag visade häromdagen.



Helt gudomligt fina!


Denna otroligt fina vispskål, nu till sommaren blir det enhel del paj kan jag tänka mig, fin att servera vaniljsås i :) Den är iofs fin att bara ha som inredningsprydnad haha ;) Synd att jag inte fyller år snart, då hade jag utan tvekat önskat mig dessa :(
Kostar 129kr HÄR.


Kakfat/tårtfat, 249kr HÄR. Finns även i rosa. För mig är det verkligen en fröjd för agat att titta på dessa vackra ting. Blir ännu mer sugen på att köpa hyllan när jag ser dessa fina saker att ställa på :)
Till och med längtar tills jag kan baka tårta när jag ser denna, haha.


Set med skålar, 385kr HÄR. Ah, jag dör så fina! Hade dock velat ha dem i creme färgat.
Denna otroligt fina kannan skall också få flytta in hos mig så småningom. 159 svenska riksdaler.


Happy thursday!

Det är inte alltid man säger det men gud så skönt med torsdag och HELG! Långhelg dessutom :)

Nu på morgonen har jag, i vanlig ordning, varit på vattengympa. Har slängt i mig två mackor med stekt ägg och skall snart ta mig en kopp kaffe så jag vaknar till. Sen är det dags för jobb! Det negativa med att jag har vattengympa är att dagen går så fort innan jobbet. Men men.

Håller på att kika på bikini, insåg idag att min bikini är alldeles för liten :/ Så sjukt dyrt med "gravid-bikinis" dock...

---

Imorgon så kommer Emma hit vid 12 och skall fota mig och magen, hoppas vi får till lite fina bilder :) Jag har kollat på lite inspirationsbilder på nätet. Finns så himla mycket fina bilder!

Annars så händer det inte speciellt mycket nu under påskhelgen, inte kan vi åka iväg någonstans heller då Tobias måste jobba lite :( Annars hade jag lätt åkt till Skövde. Oh well, skövde finns ju kvar ;)

Vi höres senare!

Dagens önskelista.

Skulel så gärna vilja ha en String-hylla till köket. Denna tror jag skulle göra sig väldigt fin i vårat kök, har ju sagt att jag vill ha in lite mer färg. Och denna färgen gillar jag, passar bra ihop med grått och vitt också :) Så kan man ställa lite kokböcket och lite annat fint :) ÅH, ge mig!
Finns HÄR (klick)!


Jag väntar dock med att köpa inredning tills vi har bosatt oss i den nya lägenheten, lättare att se vad som passar osv då. Även om jag har en klar bild i huvudet hur jag VILL att det ska se ut. Så är det inte alls säkert att det kommer bli så, kan ju ändra mig när vi väl bor där.


Vad f*n händer!?

Alltså, ärlig talat. Min hy blir bara värre och värre för var dag som går, blir galen! :( Den var ju så himla fin för ett par veckor sedan. MÅSTE vara hormonerna som spökar, har känt mig lite i obalans de senaste. Men det är så irriterande. Jag gillar inte att gå runt i en massa smink såsom foundation och puder hela dagarna. Det gör hyn bara värre dessutom. Men man känner sig inte sådär jätte fräsch utan smink heller direkt, när hyn är som den är :/ Ett evigt tjat om min hy, jag vet, men det är MIN blogg ;P

Nu är det lite folk här som skall installera bredband, givetvis ska dem in precids bakom terrariet som är fastskruvat i väggarna :P Men det går nog bra ändå. Åh, vad jag längtar till nya lägenheten!!!!!! Komemr bli så fint :)
Har druckit lite kaffe och ätit en bulle samt lagat en mega god quorn gryta med röd curry, färsk chili, morötter och lök i. Mums blev den! Och så ris till. GOD matlåda idag.

Snart ska jag göra mig redo för avfärd, tänkte ta en sväng förbi kontoret och läman tidrapporten innan jobbet, om hon är där dvs. Så får ajg det gjort.

Måste kolla upp vilken adress man skall skicka moderskapsintyget till också. Någon som vet? Lovisa, du kanske har koll? Hoppas att allt kommer gå smidigt med försäkringskassan, att man får pengar osv i tid och inte behöver sitta i en massa telefonköer under mammaledigheten :P Man har ju hört både det ena och andra om dem :P
Men jag hade tänkt jobba fram till sista juni, så skall inte söka havandeskapspenning i alla fall :)

Hepp, måste kila!

PUSS

Dagen D.

God morgon mina vänner!
Är på bra humör idag (till skillnad från igår). Vi var nämligen hos barnmorskan imorse klockan 07. SOM jag har längtat! När vi lyssnade på Knoddens hjärtljud brast det för mig fullkomligt, tårarna var ett faktum. Då vackert, älskade, älskade barn! <3 Jag vägeer nu 70,4 och har gått upp ganska så exakt 10kg sedan inskrivningen den 10/1.
Bebis hjärtljud låg på 142 och SF mått 24 (vet itne vilken enhet man benämner det i dock). Men allt såg fint ut, jag gillar vår barnmorska :)
Mitt blodtryck låg på 110/60 och mitt HB på 118, om det kan tyckas vara intressant (Emma?;).

Barnmorskan frågade lite om vad jag känner inför förlossningen och så vidare, självklart så funderar jag mycket på det. Jag försöker dock att inte tänka FÖR mycket på det och skapa en bild av hur jag vill ha det, för det kommer aldrig bli som man tänkt sig i alla fall. Utan jag vill mer ta det som det kommer, för man vet aldrig vad som kan h ända under loppets gång. Det enda som jag tänker mest på, och är lite orolig för (som jag även nämnde för BM), är smärtorna, hur ajg kommer att hantera dem. Min smärttröskel är väldigt liten, tål ingen smärta. Men än så länge känner jag inte att jag behöver någon extra hjälp/stöd för det. Vi får se om det ändras längre fram.
Fick även två tider för Föräldragruppen i juni någon gång, där går man också igenom en del.

Nu sitter jag i soffan och äter frukost hur som helst. Har hunnit diska och förbereda för maten jag skall laga sen. Behöverl ite nya matlådor. Är så trött på Lasagnetten nu, haha. Har dock en sådan matlåda kvar men den får ligga kvar i frysen :P

Det var väl en liten update om läget just nu.

Skall njuta av min frukost nu :)

PUSS

På inköpslistan.

God morgon!
För några månader sedan så gick våran mixer sönder, den brann typ upp. Det började luktade bränt av den och så rann det olja underifrån. Så det var bara att slänga den. Så en sådan behövs inhandlas.


399kr på MediaMarkt

När det är dags för Knodden att äta lite mer riktigt mat och inte bara bröstmjölk så planerar jag att göra lite egen barnmat, och till det behöver jag ha en stavmixer, smidigt och bra!



99kr från MediaMarkt, hur billigt!?

Något som vi saknade på självaste våffeldagen var ett våffeljärn! Jag älskar våfflor och tycker det är ett ganska okej mellanmål ibland, lite variation från pannkakor. Våffeljärn står väl inte på prio ett listan men det vore kul att ha ändå :)

När jag känner att jag kan lägga pengar på det, ska jag också beställa en KitchenAid, en kompis till mig jobbar på ett företag här i stan som säljer dem för strax över 1000lappen, eftersom dem tillverkar sådana maskiner så får man beställa dem billigt. DÅ ska jag baka bullar minsann, haha! :) ANnars kostar dem ca 5000kr.




Bullarna.

Har glömt visa bullarna. Dem blev SÅ goda! Tack Emma för hjälpen :)


Frisyr.

Nästa gång ja gör till frisören ska jag visa henne bilden nedan och se vad hon tycker om den. Om den skulle passa mig och mitt hår. Jag gillar frisyren i alla fall :) Har, på riktigt, lyst att bara ta saxen imorgon och klippa eländet. SÅ trött är jag på't!
Den understa är en bild på hur ja vill att min hårfärg ska se ut på ett ungefär. Om det nu går att få det så.

Nu ska jag sova. Älsklingen ligger redan och sover här brevid <3

Natti Natti

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_196553306.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_196553306.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_196553314.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_196553314.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_196553337.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_196553339.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3388599/images/2012/pic_196553338.jpg" class="image">


Mätt som en plätt.

Nu är vi hemma och har intagit soffan. Vi är helt proppmätta båda två! Det serverades tacotårta (nytt koncept för mig, supergott!) och till efterrätt vaniljpannacotta med vitchoklad toppad med hallon och blåbär. Huuuur gott som helst! Tack snälla Dino och Emma :D
Har tyvärr inga bilder att bjuda på från kvällen.

Bingolotton gick ju sådär. Haha vi vinner aldrig något. :( Men det är bara att köra igen nästa helg! Dö är det något specialavsnitt så förhoppningsvis är det längre än en timma.

Nu ska vi bara ta det lugnt. Jag vill se Missing som börjar klockan 22 på femman (?) tror jag det är. Såg den av en slump förra helgen och den var riktigt bra den serien.

Vi hörs imorgon bitti hörrni. Måste förbi kontoret och lämna tidrapport innan jobbet med.

God kväll!


Bortbjudna.

Vi sitter för tillfället hemma hos Dino och Emma, dem bjuder på tacos och senare blir det BINGOLOTTO! Denna gången ska vi vinna har vi bestämt.

Innan vi åkte hit så var vi ute i Simonstorp hos Sara med familj. Vi fick med oss fyra kassar med baby kläder i strl 50-68. Jösses! Var bara att välja och vraka. Sen lite sängkläder och strumpor :) Nu kan jag vara lugn med klädinköp i alla fall, känns skönt :) Vi skall även få deras spjälsäng och barnstol när lilla K växt ut den :) Så tacksamt!

Soffan jag pratade om igår är fresten den som jag visar er innan. Har inte kunnat sluta tänka på den sen jag såg den. Sååå fin och STOR! Jag vet bara inte vad för bord vi ska ha till. Vill INTE ha det gamla för det passar inte. Jag vill ha ett runt. Kanske det på bilden nedan?
Eller har ni några förslag på runda bord, gärna svarta/mörka?

Ska socialisera mig lite nu.
Puss!