Heart Chat Bubble

Inredning.

Sitter och surfar runt för lite inspiration och hamnade på Åhlens, dem har SÅ mycket fint!

En fruktkorg i härlig färg för 59:-


I köket är jag sugen på att ha en hissgardin, tycker det är så himlans fint just i kök. Hittade en som ajg tyckte var söt på Jotex 199:- går den loss på. Kan vara kul att få in lite färg i hemmet också :)




Till sovrummet har jag hittat ett fint överkast och några fina kuddar. Tycker det är så fint med massa småkuddar på sängen när man har bäddat. Ser inbjudande ut ;) Just nu har vi inget överkast.
Något sånt här har jag tänkt mig:

Överkast, Åhlens "Ellen", 895:-, mått: 180x260 cm


Med lite fina kuddar till. Samtliga kuddar är från Åhlens och kostar mellan 149-240:-.



Det skulle väl vara fint ihop? :)
Kan tillägga att tapeten i sovrummet har vit bakgrund med typ svarta blommor/löv/bladliknande saker på. Väldigt fin tapet, men man får nog vara försiktig så det inte blir för mycket mönster i rummet. Men randigt tycker jag är lagom ;) Sen lite blått är snyggt i sovrum, blandat med lite naturfärger :)

Denna fina Hemnes byrån från IKEA skulle passa väldigt fint i vårt kommande sovrum. 1995:- går den loss på.



Något som vi behöver investera i så småningom är även sängbord, det har vi inga nu och det saknar jag jätte mycket. Dessa från IKEA skulle vara fina, dem är från serien HEMNES och kostar 499:-/st.



Och denna lampan i fönstret skulle inte vara fel ;) ÄLSKAR den lampan, billig är den också!



Till badrummet vill jag ha in lite mer färg vad gäller handdukarna, dessa tycker jag om, från Åhlens.




I badrummet och köket drömmer jag om CULT tvål/diskmedels-set. Tycker dem är så fina. Men dem kostar därefter också :(
Till badrummet skulle jag vilja ha en kopp för tandborstar, en för tvål och en för lotion, och till köket vill jag ha en för diskmedel, en för tvål och en kopp för diskborste. Det är bra att drömma ;)

Tycker det är så himla kul att kika på inredning, kommer ÄLSKA att inreda nya lägenheten.
Nu kom Tobias hem för lite lunch så nu ska jag pussa på honom. Sen ska jag väl ge mig ut på en promenad, ska gå förbi kontoret bland annat, och sen packa/organisera lite :)

Puss på er
/ Lindha, tänker bara inredning just nu, och bebis såklart :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Förstår att du drömmer dig bort. Det är ju SÅ kul med inredning och det ska bli så kul att se erat nya hem sedan. Lamporna älskar jag också, har ju dem hos mig. Och kommer alltid vilja ha dem :P Den stora golvlampan i samma sort är också dösnygg. Har dock inte plats för den :P Cult är också min favorit. Har dock inte plats för Cult i badrummet eftersom handfatet är så smalt där det ska stå :( Får nöja mig med köket...



PUSS

2012-03-14 @ 18:43:07
URL: http://emmawelin.blogg.se/
Postat av: Lindha

Finns dem i stora golvlampor också?! Tusan att vi redan köpt två goldlampor på IKEA, sådana "rislampor" du vet, standard.. Får väl se om vi får plats med en till.. :P

Var köpte du dina CULT grejer? Vet att dem ahr det i en inredningsbutik inne i stan, men vet inte om priserna skiljer sig mycket om man jämför nätet och butiker?



PUSSSS

2012-03-14 @ 20:57:30
URL: http://mammalindha.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja det finns dem. De står ganska centralt bland alla golvlampor på IKEA. Synd att ni missade. Köpte på Miq i stan. Antagligen det du menar. Man får köpa lite i taget eftersom det är dyrt. En av grejjerna fick jag i present också. Tror inte priserna skiljer sig så mkt med tanke på att man betalar frakt också. Men värt att kolla upp.

2012-03-15 @ 17:57:08
URL: http://emmawelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback