Heart Chat Bubble

Boar.

Tvättar första maskinen med Knoddens kläder <3 Hihi! Så mysigt!
Jag kon att tänka på en sak, ni som har fått barn (om det finns några här), vad packade ni i eran bb-väska? Din respektive bebis väska? Hur många ombyten? Har läst att många packar ner dricka och frukt, godis, är det nödvändigt?
När bör man packa väskorna?

Många frågor... :P


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag packade en pyjamas och två ombyten till Ella, till mig själv hade jag inte så mycket.. Hygienartiklar, en hel del underkläder, typ tanttrosor i bomull som jag hade över nätbyxan. Nätbyxorna man får sitter ju inte direkt på plats så allt hamnade snett, det var riktigt skönt att ha ett par riktiga trosor över då.

Hade nog bara ett ombyte till mig, ett par stora mjukisbyxor, då blöjan man har efter förlossningen inte är så diskret ;)

Det jag inte hade med som jag saknade otroligt mycket var ett par sköna innetofflor. Gick omkring i mina skor hela tiden vilket var riktigt jobbigt att böja sig ner för att ta på och av varje gång..



Hade inte med mig varken dricka eller mat till fl, men Patrik sprang till pressbyrån och köpte snckers och Cola till mig, de rekomenderar att man dricker eller äter socker under hela förlossningen för att få energi. De tvinade mig i stort sett att dricka cola det sista när jag var så utmattad.

Förlossningen har i stort sett bara saft och typ nyponsoppa att erbjuda.. Blir du kvar länge får du nog lite smörgås och så :)

2012-05-11 @ 12:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback