Heart Chat Bubble

Köket.

I fredags var vi på IKEA och brände lite pengar ;) Blev nästan enbart inredning. Behövligt! Nu har vi fått upp en lampa och hylla i köket, och så en liten fönsterlampa. Är SÅ nöjd och nu trivs jag i köket. Det gjorde så mycket. 
Har även fixat lite i vardagsrummet, tagit ner julen och fixat lite "nytt" som är gammalt, men det är lite som skall fixas innan jag vill visa ;P
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad skoj att få se hur ni har det hemma hos er. Jag gillar också inredning men bor man i hyreslägenhet så är det ju inte så jätteroligt, man vill ju inte lägga en förmögenhet på lägenheten då. Dock kan man ju fräscha upp med nya kuddar, gardiner och mattor. Hittade en rolig sida som säljer canvastavlor; desenio.se Känner du till den? Tyckte de hade riktigt bra priser, köpte i stort sett alla mina julklappar där ;)

Svar: Kul att det uppskattas. Jag är ju inte direkt proffs vad gäller inredning osv men jag försöker göra det hemtrevligt hemma :) Vi bor i hyresrätt, oavsett hur man bor tycker jag det är viktigt att man trivs hemma, man spenderar ju ändå mest tid där. Speciellt när man är mammaledig.
Lindha Bajrami

2013-01-08 @ 22:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback